Nieuw bij Solvari: het bespaaradvies. In een paar klikken weet jij wat je kan besparen!

Lenneke
Lenneke Manschot
donderdag 23 maart 2017, Geschatte leestijd: 2min

Onze energierekening is een groot deel van onze vaste lasten. Gelukkig is het heel simpel om die kosten flink te verlagen! En met ‘flink’ bedoel ik ‘duizenden euro’s per jaar’. Omdat veel mensen niet weten waar te beginnen, hebben wij het bespaaradvies ontwikkeld. In een paar klikken weet jij precies wat je kan besparen en hoe!

Waar moet je beginnen als je energie wil besparen?

Veel mensen willen wel energie besparen, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Het klinkt natuurlijk ook heerlijk: duizenden euro’s per jaar overhouden die je uit kan geven aan andere (leuke!) dingen. Als je energie wil besparen, begin je natuurlijk met simpele dingen als de lampen uitdoen als je ze niet nodig hebt, je apparaten uitschakelen in plaats van op stand-by zetten en de opladers uit de stopcontacten halen als je ze niet gebruikt. Maar er is meer!

Het bespaaradvies vertelt jou precies wat je kan besparen én hoe

Het bespaaradvies werkt heel simpel. In zeven klikken weet jij precies wat je per jaar kan besparen en hoe. Allereerst begin je met het invoeren van het bouwjaar van je woning. Weet je het bouwjaar niet? Dit kan je gratis en simpel controleren in Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG). Vervolgens geef je in de calculator aan of je een hellend of plat dak hebt en wat je per maand betaalt aan elektriciteit. Om het persoonlijke bespaaradvies te krijgen, vul je ook in of je vloer geïsoleerd is en hoe, van wat voor materiaal je kozijnen zijn en wat voor glas je in diezelfde kozijnen hebt zitten op je beneden- en bovenverdieping. De laatste vraag is hoe oud je cv-ketel is. Weet je niet hoe oud je cv-ketel is, dan kan je dit zien aan het serienummer. Als je alle vragen hebt beantwoord, verschijnt in het blauwe vak het bedrag dat jij per jaar kan besparen op je energierekening. Klik je op de oranje button, dan verschijnt jouw persoonlijke bespaaradvies. Wil je in contact komen met specialisten in jouw regio, dan kan je direct gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Vink de producten aan waar jij in geïnteresseerd bent, vul je gegevens in en klik op ‘Offertes aanvragen’. Simpeler kan niet!

Tip: weet je niet of je huis geïsoleerd is? Zo controleer je dit!

Persoonlijk bespaaradvies
Persoonlijk bespaaradvies • klik op de afbeelding en tel uit je winst

Subsidie Energiebesparing eigen huis

Momenteel krijg je maar liefst 20% korting als je twee isolatiemaatregelen uit laat voeren. In onze blogpost over de Subsidie Energiebesparing eigen huis lees je alles over wie ervoor in aanmerking komt, wat de voorwaarden en eisen zijn en hoe je de subsidie aanvraagt. Energiebesparing was nog nooit zo goedkoop. Let op: deze subsidie is momenteel helaas op.

Meer lezen over energiebesparing?

Wil je, nadat je je persoonlijke bespaaradvies hebt gekregen, nog meer lezen over energiebesparing? Op ons blog geven we je nog veel meer informatie. We stelden onszelf de vraag ‘Energie besparen: is dat écht makkelijk?’ en delen natuurlijk het antwoord (ja!) met jou. We geven je ook 7 tips waarmee jouw hoge energierekening verleden tijd is. Verder schreven we een blogpost met dingen die jij nog niet wist over je energierekening en die je zeker wél wil weten! Daarnaast kwam onlangs in het nieuws dat energierekeningen vaak fout zijn. We geven je tips om je energierekening te controleren en het geld dat je te veel hebt betaald, terug te krijgen.

Ontvang gratis en snel jouw persoonlijke bespaaradvies! »Gerelateerde artikelen

De cv is aan vervanging toe
donderdag 05 april 2018

De cv is aan vervanging toe

Hoe een inbraak voorkomen? Lees deze tips!
donderdag 01 november 2018

Hoe een inbraak voorkomen? Lees deze tips!