Bijna Wereldbespaardag: de eerste twee bespaartips!

Shanice
Shanice Lamoré
vrijdag 14 oktober 2016, Geschatte leestijd: 1min

Op 31 oktober is het Wereldbespaardag, een mooi moment om stil te staan bij de verschillende bespaarmogelijkheden die er zijn! Daarom delen wij vanaf vandaag elke week twee bespaartips met je en lichten we de producten en de voordelen uit. Op 31 oktober maken wij bekend wat je in totaal allemaal kan besparen wanneer je elk product aanschaft. En dat is meer dan alleen een extra ijsje op vakantie!

We trappen af met zonnepanelen en vertellen je daarna meer over het laten plaatsen van een dakkapel. Je zou het misschien niet denken, maar ook met een dakkapel kan je geld besparen! Lees gauw verder om te zien wat je met deze mooie producten in totaal kan besparen.

Wek je eigen energie op en bespaar met zonnepanelen


Wist je dat je zo’n 16.000 euro kan besparen in 20 jaar, door jezelf van energie te voorzien met behulp van de zon? Je eigen energie opwekken was nog nooit zo interessant! De techniek heeft gelukkig niet stil gezeten de afgelopen jaren, wat betekent dat de zonnepanelen nu een stuk meer energie opwekken dan vroeger. Hoge kwaliteit panelen en bijzonder efficiënt. Bovendien krijg je nu nog de btw terug op de aanschaf én de installatie van zonnepanelen, dat is honderden euro’s van je investering die je gewoon weer terugkrijgt!

Wist je dat je vrijwel geen onderhoud hebt aan zonnepanelen?

Je bespaart niet alleen enorm op je energierekening, je draagt ook nog eens je steentje bij aan een beter milieu. Door het gebruik van zonne-energie komen er nauwelijks milieubelastende stoffen als Co2 vrij.

Ontvang gratis en vrijblijvend offertes voor zonnepanelen! »

Laat de waarde van je huis stijgen met een dakkapel


Met een dakkapel maak je van de zolder een volwaardige kamer in je huis, een kamer met licht en ruimte. Daarmee vergroot je niet alleen je woongenot en comfort, je huis stijgt aanzienlijk in waarde. Je investeert €5.000 euro en daarvan krijg je €3.500 in waardevermeerdering van terug. Dat geld kan je dan uiteindelijk weer fijn aan andere dingen besteden.

Wist je dat een prefab dakkapel binnen één dag geplaatst kan worden?

Ontvang gratis en vrijblijvend offertes voor je dakkapel! »

Wat je totaal bespaart


Benieuwd waarmee je nog meer mee kan besparen? Volgende week vertellen we je de volgende twee bespaartips. Houd onze blog in de gaten! 

Energiebesparen