De Nationale Inbraakpreventie Weken komen eraan! Is jouw woning goed beveiligd?

Roxy
Roxy van der Wilt
zondag 28 april 2019, Geschatte leestijd: 1min

De Nationale Inbraakpreventie Weken zijn van start gegaan! Deze stichting zet zich in om heel Nederland veilig te maken tegen inbraken. Hoewel de inbraken de afgelopen vijf jaren gedaald zijn, is elke inbraak nog één te veel. In deze blog lees je alles over de Nationale Inbraakpreventie Weken en waarom wij als Solvari hieraan meewerken.

Wat zijn de Nationale Inbraakpreventie Weken?

In november 2014 zijn de Nationale Inbraakpreventie Weken voor het eerst van start gegaan. De doelstelling van deze weken is om eigenaren van woningen en panden bewuster te maken van de risico’s en de nasleep van een woninginbraak. Stichting Nationale Inbraakpreventie Weken wilt iedereen stimuleren om verder te denken voor het beveiligen van hun woning. De Nationale Inbraakpreventie Weken worden twee keer per jaar georganiseerd, in mei en in november.

Waarom doet Solvari mee aan de Nationale Inbraakpreventie Weken?

Wij van Solvari vinden het erg belangrijk dat jij en de mensen om jou heen zich veilig voelen thuis. Tim vertelt wat hij heeft meegemaakt na de inbraak. Om deze reden brengen wij graag de Nationale Inbraakpreventie Weken onder de aandacht.

Een inbraak kan je natuurlijk nooit helemaal voorkomen, maar er kan wel veel gedaan worden om je woning te beveiligen. Wanneer je woning bewust beveiligd is kun je met een gerust hart op vakantie gaan en van de zomer een lekker terrasje pakken. Denk aan kleine tips en tricks om jouw woning te beveiligen, maar natuurlijk ook wat je nog meer zou kunnen doen om inbraak te voorkomen.

Klaar voor de beste tips voor inbraakpreventie? Volg ons via Facebook en Instagram. We houden ons de gehele maand bezig met beveiligingstips die je natuurlijk niet mag missen! Toch al een beetje nieuwsgierig geworden naar de inbraakcijfers? Bekijk snel onze infographic.