Nationale Inbraakpreventie Weken: is jouw woning goed beveiligd?

Roxy
Roxy van der Wilt
vrijdag 01 november 2019, Geschatte leestijd: 1min

De Nationale Inbraakpreventie Weken zijn van start gegaan! Deze stichting zet zich in om heel Nederland veilig te maken tegen inbraken. Hoewel de inbraken de afgelopen vijf jaren gedaald zijn, is elke inbraak er nog één te veel. In deze blog lees je alles over de Nationale Inbraakpreventie Weken en waarom wij als Solvari hieraan meewerken.

Wat zijn de Nationale Inbraakpreventie Weken?

De doelstelling van deze weken is om eigenaren van woningen en panden bewuster te maken van de risico’s en nasleep van een woninginbraak. Stichting Nationale Inbraakpreventie Weken wilt iedereen stimuleren om verder te denken voor het beveiligen van een woning. De Nationale Inbraakpreventie Weken worden twee keer per jaar georganiseerd, in mei en in november.

Waarom doet Solvari mee aan de Nationale Inbraakpreventie Weken?

Wij van Solvari vinden het belangrijk dat jij en de mensen om jou heen zich veilig voelen thuis. Om deze reden brengen wij graag de Nationale Inbraakpreventie Weken onder de aandacht.

Een inbraak kun je natuurlijk nooit helemaal voorkomen, maar er kan wel veel gedaan worden om de kans te verkleinen. Wanneer je woning goed beveiligd is, kun je met een gerust hart de deur achter je dichtrekken. Klaar voor de beste tips voor inbraakpreventie? Volg ons via Facebook en Instagram of lees meer over alarmsystemen op deze pagina. Toch al een beetje nieuwsgierig geworden naar de inbraakcijfers? Infographic inbraakcijfers Nederland.

Gerelateerde artikelen