Dit is de winnaar van €250 korting op isolatie!

Midden september lanceerde Solvari een winactie voor consumenten die hun spouwmuren, dak of vloer wilden laten isoleren. Dinsdag 21 november hebben we de winnaar bezocht met de prijs!

Consumenten maakten kans op de prijs als ze via Solvari offertes aanvroegen én het werk uit lieten voeren door een van de bij ons aangesloten bedrijven. Alle ingestuurde offertes werden in een bak gedaan en er werd geloot! Accountmanager Gilberto stond als een soort Gaston van de Postcodeloterij op de stoep bij de familie.

Founder van Solvari, Dennis van den Bos, tekent de cheque.

Solvari gaat door met winacties!

Heb je dit keer niet gewonnen? Houd Solvari goed in de gaten, want er zijn regelmatig leuke acties waarbij je kans maakt op mooie prijzen. Vind je ons al leuk op Facebook en volg je ons al op Instagram, Pinterest en Twitter? Dan weet je zeker dat je niets mist!

Onderweg naar de winnaar, spannend!

Laat je droomhuis realiseren en maak kans op €250 korting

Deze actie was zo’n succes dat we het gewoon vaker doen! Zelfs nog een stukje beter; deze nieuwe actie is namelijk doorlopend! Vanaf nu maak je elke maand kans om €250 korting op je klus te winnen. Dus als jij in november je offerte instuurt, maak je in december al kans! Het hoeft dit keer ook niet om isolatie te gaan, want de korting is te winnen bij élke klus. Alle ingestuurde offertes komen in een grabbelton en elke maand pikken we daar iemand uit. Stuur dus zo snel mogelijk je getekende offerte in, want dan maak je vaker kans!

Accountmanager Gilberto samen met de winnaar en John van AZ Isolatietechniek.

“Erg blij. De kers op de taart!”

De familie was blij verrast. De prijs kwam echt als een verrassing. Ze waren al heel blij met het uitgevoerde werk, het warmere huis en de besparing op de energierekening, maar het gewonnen geldbedrag van €250 was echt de kers op de taart. Wil jij ook offertes vergelijken, doe dit dan via Solvari. Wie weet staan we dan binnenkort bij jou op de stoep met een flinke cheque! » Ontvang gratis offertes voor spouwmuurisolatie.

Dit is wat Solvari doet: consumenten en bedrijven met elkaar in contact brengen.

Heb je nu een klus in of rondom het huis waar je een vakman voor nodig hebt?

Kijk dan eens op Solvari.nl. Solvari stuurt je offerteaanvraag door naar maximaal vijf partijen waarbij je zelf voor de beste partij kiest. Je kiest dus voor een bedrijf waar jíj je fijn bij voelt! Heb je dit gevoel niet, geen probleem! Solvari werkt geheel gratis en vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.

Een samenwerking waar we blij van worden!

Heb jij een klusbedrijf en word je hier enthousiast van?

Solvari is meer dan alleen een leadgenerator. Naast het in contact brengen van de consumenten met de bedrijven, kijken we verder dan dat. We zorgen ervoor dat je je bedrijf netjes presenteert op ons platform met maandelijks honderdduizenden bezoekers! Verder kijken we ook regelmatig of we geschikt personeel kunnen koppelen aan onze partners om zo verdere groei mogelijk te maken. Voor AZ Isolatietechniek hebben we al twee goede adviseurs gevonden!

Met dit soort winacties is de kans dat een consument voor een partner van Solvari kiest nóg groter. Wil je meer weten? Bel ons dan gerust via 085 600 1000 of meld je gratis aan via solvarileads.nl!