Huis verduurzamen met €250 korting?

"Poe, is mijn energierekening weer zo hoog?". Denk jij dat ook vaak? Dan is het tijd je huis te verduurzamen. Omdat veel mensen niet weten waar ze moeten beginnen, hebben wij een mooi bespaaradvies ontwikkeld. En om dat te vieren, geven we aan één van jullie €250 weg! 

Hoe kan ik €250 korting winnen?

Door gebruik te maken van ons gratis bespaaradvies en vanuit het advies direct je offertes aan te vragen, maak je kans op €250 korting. Voorwaarden zijn dat je het werk laat uitvoeren door een bedrijf dat Solvari je heeft aanbevolen. Stuur je getekende offerte uiterlijk 21 mei naar actie@solvari.com en wie weet ben jij straks lekker met korting aan het verduurzamen! Deze actie geldt voor offerteaanvragen in de periode van 9 april tot en met 7 mei 2017. Je hebt daarna nog twee weken, tot 21 mei, de tijd om je getekende offerte in te sturen. De winnaar krijgt vanzelf bericht en maken we uiteraard bekend op onze actiepagina.

Huis verduurzamen met korting

Een gratis bespaaradvies voor het verduurzamen van je huis

Het bespaaradvies werkt heel simpel. In maar zeven klikken ontdek jij wat je per jaar kan besparen en hoe precies. Je hoeft maar een paar dingen in te vullen, zoals het bouwjaar van je woning, wat je per maand betaalt aan elektriciteit, wat voor kozijnen en dak je hebt en of je vloer geïsoleerd is. Als je alles hebt ingevuld, verschijnt jouw bespaarbedrag en je advies op maat. Vanuit dit advies kan je direct gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij de beste specialisten in jouw regio.

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Een goed geïsoleerd huis betekent altijd een ideale temperatuur in huis, een lage energierekening, warmte voeten in de winter en zelfs minder last van geluiden van buitenaf. En het betekent momenteel ook subsidie! Als je twee isolerende maatregelen uit laat voeren, heb je recht op 20% subsidie. De subsidie geldt op het isoleren van je dak, spouwmuur, vloer, gevel en glas. Het verduurzamen van je huis was nog nooit zo aantrekkelijk! Voor meer informatie download je gratis onze handige gids over de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis.

Extra kans maken om te winnen?

Zie jij die €250 korting op je klus wel zitten? Door niet alleen voor 21 mei je getekende offerte naar actie@solvari.com te sturen, maar óók een bericht op Facebook te zetten, maak je extra kans op deze mooie prijs. Deel op jouw eigen Facebookprofiel dat je meedoet aan de actie en tag Solvari Nederland. Een voorbeeld van een bericht dat je kan delen:
"Ik heb van Solvari Nederland een gratis bespaaradvies gekregen. Doordat ik gratis offertes heb aangevraagd en mijn huis laat verduurzamen, maak ik nu kans op €250 korting. Wil jij ook meedoen? Kijk dan op https://www.solvari.nl/besparenmetkorting"

ps: heb je onze blogposts over de bespaaradviezen gemist? In onze blogpost 'Nieuw bij Solvari: het bespaaradvies. In een paar klikken weet jij wat je kan besparen!' lees je alles over het bespaaradvies met maatregelen die je kan treffen om je huis te verduurzamen. In onze blogpost 'In vijf klikken weet jij je besparing met zonnepanelen!' lees je alles over onze tool om te ontdekken wat zonnepanelen jou precies opleveren. (Let op: offertes die je aanvraagt vanuit het specifieke zonnepanelenadvies tellen niet mee voor de winactie.)