Meeste prijzen internet + tv omhoog: wat nu?

Sharely
Sharely Winkel
vrijdag 25 mei 2018, Geschatte leestijd: 1min

Wij van Solvari weten dat het heerlijk is om te besparen. Naast verbouwingen aan je woning zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden om (meer) geld over te houden. Denk bijvoorbeeld aan de rekeningen van je vaste telefoon, televisie en internet. Vanaf 1 juli stijgen namelijk bij de meeste internet + tv aanbieders de prijzen. In deze blogpost vertel ik je hoe dat zit en bied ik je een interessante oplossing.

Stijgende prijzen internet + tv

Grote internet + tv aanbieders zoals KPN, Ziggo en XS4ALL hebben aangekondigd dat de prijzen vanaf 1 juli 2018 omhoog gaan. Dit heeft te maken met verdere investeringen in het netwerk.  De prijsstijging bij deze aanbieders is hoger dan de inflatie, wat betekent dat klanten hun contract kosteloos mogen opzeggen.

Profiteer van de overstapweken van T-Mobile Thuis

T-Mobile Thuis is de enige grote aanbieder die de prijzen gelijk houdt en als klant wil je natuurlijk niet te veel betalen. Dus voor wie wil besparen, is dit een interessante oplossing.

T-Mobile Thuis is op dit moment dus qua prijspropositie één van de meest interessante aanbieders. Overstappen is zeker niet altijd gratis. Vaak moet je een boete en aansluitkosten betalen. Maar er is goed nieuws! Tijdens de overstapweken bij T-Mobile Thuis kan je tot 1 juli gratis overstappen. Je betaalt dus geen boete en geen aansluitkosten! Maar dit is niet het enige voordeel. Als je overstapt, profiteer je ook van de volgende voordelen:

  • Je ontvangt gratis Fox Sports 1 Eredivisie
  • Het is zowel op DSL als glasvezel af te sluiten met een download- en uploadsnelheid vanaf 20 mb.
  • T-Mobile biedt gratis wifi-service aan voor nieuwe en bestaande klanten
  • Je kan gratis zelf je abonnement aanpassen in My T-Mobile Thuis. Handig als je een hogere internetsnelheid of een ander themapakket wil.
  • Combineer je Mobiel en Thuis van T-Mobile? Dan ontvang je nog eens iedere maand €2,50 korting.Waarom nu overstappen?

Met de stijgende prijzen in het vooruitzicht wil je voorkomen dat je te veel betaalt. Als je voor 1 juli overstapt naar T-Mobile Thuis profiteer je van álle voordelen die in deze blogpost beschreven staan. Dus waarom zou je wachten?Zo verhoog je de waarde van je huis
vrijdag 02 september 2016

Zo verhoog je de waarde van je huis