Nog meer gemak bij Solvari!

Lenneke
Lenneke Manschot
donderdag 07 december 2017, Geschatte leestijd: 1min

Achter de schermen - en inmiddels ook op de schermen - zijn we druk bezig met een nieuwe uitstraling van Solvari. Nu staan onze vernieuwde homepage en het nieuwe logo live en daar vertellen we je graag wat meer over!

Normaal begin je in een nieuw jaar met je goede voornemens, maar wij doen dat graag even lekker anders. En omdat december toch al een feestmaand is, besloten wij daar nog een schepje bovenop te doen! Naast ons nieuwe jasje werken we natuurlijk hard aan mooie, nieuwe ontwikkelingen om jou van nog meer gemak, inspiratie en informatie te voorzien.


Op de vernieuwde homepage is het nu nog makkelijker om direct offertes aan te vragen. Kies een klus, vul je postcode in en klik op de groene button om te gaan vergelijken. Zo simpel kan 't zijn! Verder kan je nu nog beter op de hoogte blijven van de populairste klussen in huis en het laatste woonnieuws. Ook de laatste woontrends lichten we nog duidelijker voor je uit!

Je verbeterde, persoonlijke account bij Solvari.nl

We hebben ook de persoonlijke accounts verbeterd! Daar kan je nu je offerteaanvragen goed in de gaten houden. Je kan precies zien met welke bedrijven we je in contact hebben gebracht en wat hun gemiddelde score is vanuit beoordelingen die consumenten hebben geschreven. Houd simpel bij wie contact met je opgenomen heeft en of je een afspraak hebt gemaakt. Zo heb je alles inzichtelijk! En wil je gemakkelijk een bedrijf spreken? Stuur ze dan een berichtje. Inloggen in je account kan op je desktop met de button 'Inloggen' bovenaan de homepage. Op je mobiel kan je linksboven naar het menu, waar de vijfde optie 'Inloggen' is.

Heb je feedback voor ons of werkt iets niet naar behoren? Laat het ons dan weten! Dat kan via de chat die je linksonder in je scherm ziet of door contact met ons op te nemen via het daarvoor bestemde formulier. Wees gerust: we staan nog steeds voor het gemak dat je van ons gewend bent. Je kan nog steeds geheel gratis en vrijblijvend offertes aanvragen voor alle klussen en we zijn nu nóg blijer jou zo goed mogelijk te helpen!


Nog meer reden voor feest!

Bij Solvari maak je nog steeds kans op €250 korting als je je klus uit laat voeren door een bedrijf dat je vond via ons. Stuur je getekende offerte naar actie@solvari.nl en wie weet staan wij binnenkort bij jou voor de deur met een vette cheque!