[Raad en Win] - Maak kans op twee kaarten voor Beurs Eigen Huis!

Lisanne
Lisanne van Schaik
woensdag 27 september 2017, Geschatte leestijd: 1min

Wil jij graag naar de Beurs Eigen Huis op 6, 7 of 8 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht? Solvari geeft nu twee kaarten weg en je hoeft er, behalve goed gokken, niets voor te doen. Deze actie is inmiddels afgelopen!

Beurs Eigen Huis is een van de grootste en meest toonaangevende woon- en inspiratiebeurzen voor iedereen met bouw-, verbouw- en verhuisplannen. Je kunt aan de hand van de laatste trends nieuwe inspiratie opdoen. Ook kun je luisteren naar interessante sprekers en je zelfs laten adviseren door een architect of bouwexpert. Kortom, je ziet wat er op dit moment hip and happening is in de wereld van woonstijlen, keukens en tuintrends!

AND THE WINNER IS ...

Heb je meegedaan aan de winactie voor twee entreekaarten voor Beurs Eigen Huis Bouwen, Verbouwen en Inrichten? En wil je weten wie de kaarten gewonnen heeft? →  https://www.facebook.com/SolvariNL/videos/vb.170098369710192/1473894225997260/?type=2&theater

Hoe kan je kans maken?

Wil jij op 6, 7 of 8 oktober naar de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht? Like ons op Facebook en je vindt onze prijsvraag. Op donderdag 5 oktober maken wij de winnaar bekend en krijgt de gelukkige winnaar de toegangskaarten op zijn digitale deurmat!

Wil je weten waarom Solvari mondkapjes gaat versturen?

Als je onze prijsvraag op Facebook hebt gezien, vraag je je misschien af waarom Solvari überhaupt mondkapjes gaat versturen? Het antwoord is simpel. Met de stevige buien van afgelopen weken en de naderende herfst blijkt in veel huizen een te hoog vochtpercentage te ontstaan. 

Een vochtig huis is erg schadelijk voor je woning én je gezondheid! Om mensen hiervan bewust te maken en te waarschuwen attenderen wij op dit veel voorkomende probleem. Wil jij zeker weten dat jij in een gezond en veilig huis leeft? Download dan hier de checklist-vochtproblemen van Solvari en voorkom gezondheidsklachten door een te vochtige woning.Alles over je huis isoleren
donderdag 17 mei 2018

Alles over je huis isoleren

5x de mooiste banken
donderdag 21 december 2017

5x de mooiste banken