Wanneer mogen we bij jou langskomen met €250?

Lenneke
Lenneke Manschot
maandag 27 november 2017, Geschatte leestijd: 2min

Overweeg jij al een tijd 'iets' aan je huis te laten doen? Goed nieuws dat je misschien wel over de streep trekt: je maakt kans op €250 korting op je uitgevoerde klus en je hoeft er vrijwel niets voor te doen. Behalve de deur openen als wij met een vette cheque aanbellen!

Op welke klussen geldt de korting?

Waar we eerder de korting weggaven aan iemand die het huis liet isoleren, hebben we nu besloten de winactie breder te trekken. Iedereen die een klus uit laat voeren door een bedrijf dat je vond via Solvari, maakt kans op €250 korting. Dat is mooi, toch?

Klus met korting: de spelregels!

Wil jij kans maken op die €250 korting op je klus? Ga in zee met een bedrijf dat je vond via Solvari en stuur je getekende offerte naar actie@solvari.nl. Je maakt iedere maand kans, dus hoe sneller jij je offerte instuurt, hoe vaker je kans maakt! Wil je extra kans maken op de mooie korting? Like ons dan op Facebook.

Weet je nog niet met welke klus je moet beginnen?

Als je al een klus uit wil voeren, zoals je kozijnen laten vervangen of een dakkapel laten plaatsen, dan is het heel duidelijk waar je moet beginnen. Maar wat we ook vaak merken is dat mensen vooral het huis willen verduurzamen (zeker als je leest wat voor invloed je energielabel op je huizenwaarde heeft) en nog niet echt een idee hebben waar ze moeten beginnen. Dat, gecombineerd met het feit dat de opbrengst van goede isolatie wordt onderschat en de fabels rondom isolatie die nog steeds de ronde doen, helpt de consument natuurlijk niet echt. Daarom helpen wij je graag!

Ontdek jouw besparing met onze handige rekenhulpen!

Om je te helpen te ontdekken waar je je grootste besparingen kan realiseren, hebben we een rekenhulp ontwikkeld. In een paar simpele klikken ontdek jij waar je op kan besparen en hoeveel dan precies. Dit is een persoonlijk bespaaradvies op maat — geheel gratis en vrijblijvend.

Bespaaradvies verduurzamen huis

Is jouw huis goed geïsoleerd en ben je eigenlijk alleen nog geïnteresseerd in zonnepanelen? Ook dan hebben we een handige rekenhulp voor zonnepanelen voor je! Door 5 vragen te beantwoorden, weet jij precies wat je besparing met zonnepanelen kan zijn! Wist jij trouwens al dat je niet alleen kans maakt op €250 korting als je investeert in zonnepanelen, maar dat de Belastingdienst je €800 btw teruggeeft op 10 zonnepanelen?

Bespaaradvies zonnepanelen


Wil je liever even bellen met één van onze experts? Het serviceteam van Solvari staat je op werkdagen tussen 08:30 en 17:30 uur graag te woord! Wij zijn bereikbaar op 020 26 26 228.

Populairste klussen via Solvari

Heb je even geen tijd om het persoonlijke bespaaradvies op maat aan te vragen? Wellicht helpt het je te weten dat de meeste Nederlanders via Solvari in de volgende klussen investeren.

Klus Voordeel
Zonnepanelen laten plaatsen€16.000 besparen in 20 jaar, €800 btw terug
Spouwmuren isoleren€500 per jaar besparen, ideale temperatuur in huis
Vloer isoleren€250 per jaar besparen, geen tocht en vocht
Kunststof kozijnen laten plaatsenlagere energierekening, inbraakpreventie, nieuwe uitstraling
Alarmverlaagt inbraakkans met 90%, veiliger gevoel in huis
Vochtbestrijdinggezond wonen en huizenwaarde beschermen
Waterontharder laten plaatsengezonder leven, besparen op energie en wasmiddelen

Wat ga jij doen met €250 korting?

Wat zou jij doen met het geld dat je van ons terugkrijgt? Misschien nog een klus uit laten voeren, zodat je je energierekening (nog verder) omlaag kan brengen? Of geef je je geld liever uit aan mooie woonitems — al dan niet om cadeau te doen?