Win €250 korting op woningisolatie!

Lisanne
Lisanne van Schaik
donderdag 21 september 2017, Geschatte leestijd: 2min

Op 5 november geeft Solvari 250 euro weg! Meedoen is supersimpel: vind je een bedrijf via Solvari waarmee je in zee gaat én stuur je de getekende offerte voor 1 november naar actie@solvari.nl? Dan maak jij kans op 250 euro korting op je klus! Een win-winsituatie nu de winter begint: een aangename temperatuur in huis én geld besparen. Wie wil deze prijs nou niet winnen? Deze actie is inmiddels afgelopen!

Waarom juist nu deze winactie met korting op isolatie?

Door het isoleren van je spouwmuur, vloer of dak begin je gelijk met besparen. Je houdt deze winter, die al over 2 maanden begint, al de eerste honderden euro’s in je zak! Daarnaast ben je nu nog vrij vlot aan de beurt, waar het over een aantal weken door de verwachte drukte langer kan duren.


Isolatie? Wat levert dat nou op?

De voordelen van huisisolatie onderschat men nog steeds flink. Uit een enquête bleek dat 60 tot 70% van de huiseigenaren de opbrengsten van isolatie te laag inschat. Daarentegen gaf de helft van de ondervraagden wel aan zeer geïnteresseerd te zijn in maatregelen die energie besparen. Er hangen dan ook veel voordelen aan isolatie:
• meer comfort in huis (geen tocht, geen vocht, minder last van geluiden van buitenaf)
• je woning blijft in de winter namelijk warm en in de zomer juist koel
• goed voor het milieu en flink besparen op de energierekening.

Besparen met isolatie

Isolatie kost wat, maar dan heb je ook wat! Maar liefst drie van de vier woningen in Nederland zijn nog niet goed geïsoleerd. Even voor het idee: een eengezinswoning zonder isolatie verliest veel warmte door ramen, gevel, daken en vloer. Daardoor ligt het verbruik op maar liefst 3.300 m3 gas voor verwarming. Een goed geïsoleerd huis verbruikt maar 600 m3 gas. Dan houd je dus elk jaar €1.600 in je zak! Woningisolatie is dé klapper om je energierekening te verlagen.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie levert dus bij een gemiddelde woning al €500 per jaar op. Die investering verdien je al in drie jaar terug. Het rendement is vergelijkbaar met 11 procent rente op een spaarrekening.

Vloerisolatie

Vloerisolatie levert bij een gemiddelde woning €250 per jaar op. Je voelt geen tocht meer over de vloer en dat vocht uit de kruipruimte is ook verleden tijd. Het rendement is vergelijkbaar met 7 procent rente op een spaarrekening.

Dakisolatie

Dakisolatie levert honderden euro’s per jaar op en een verbeterd wooncomfort. Het rendement is vergelijkbaar met 8 procent rente op een spaarrekening.

Gunstig moment voor isolatie door laag btw-tarief

De btw op isolatie is verlaagd naar 6%. Uit berekeningen van voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal blijkt dat de btw-korting voor het toepassen van vloer-, dak-, gevel- of glasisolatie bij een gemiddelde eengezinswoning een voordeel kan opleveren van honderd tot bijna vierhonderd euro per maatregel! 

Hoe maak ik kans op €250 korting?

Je maakt kans op €250 korting als je je spouwmuur, dak of vloer laat isoleren via Solvari. Dit houdt in dat je de maatregel ook daadwerkelijk laat uitvoeren door een bedrijf waar je door Solvari mee in contact bent gebracht. Vanaf het moment dat jij de getekende offerte instuurt doe je automatisch mee met deze leuke winactie waarvan we de winnaar op 5 november bekendmaken. 

Als ik jou was, stuurde ik mijn getekende offerte direct naar actie@solvari.nl. Ik ken namelijk niemand die geen €250 wil winnen!

Bekijk de actiepagina » Vraag direct je offertes aan! »

De vorige keer was de winactie met korting op isolatie in ieder geval een groot succes! :-)