Win twee entreekaarten voor Beurs Eigen Huis!

Wil jij graag naar de Beurs Eigen Huis op 21, 22 of 23 september in de Jaarbeurs in Utrecht? We geven nu twee kaarten weg en je hoeft er écht bijna niets voor te doen!

Wat is de Beurs Eigen Huis?

De Beurs Eigen Huis is een woon- en inspiratiebeurs die leuk is voor iedereen met bouw-, verbouw- en verhuisplannen. Je kan er inspiratie opdoen, de laatste trends bekijken, luisteren naar interessante sprekers en je zelfs laten adviseren door een architect. Je krijgt te zien wat er momenteel gebeurt in de wondere wereld van woonstijlen, keukens en tuintrends! 

Ben je benieuwd naar de hoogtepunten van de vorige editie van de Beurs Eigen Huis? Sharely schreef er de blogpost: "Beurs Eigen Huis: tips voor jouw interieur" over! Want naast het op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen en trends in de markt, is dit de perfecte plek om inspiratie op te doen voor een nieuwe blogpost.

Twee kaarten winnen voor Beurs Eigen Huis?

Wil jij op 21, 22 of 23 september naar de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht? Like ons op Facebook en laat in een reactie op dit bericht achter met wie jij naar de beurs wil en waarom jij die twee kaarten verdient. Op woensdag 19 september maken wij de winnaar bekend en vallen de entreekaarten op zijn of haar digitale deurmat!