Solvari is jarig en wie jarig is trakteert!

Sharon
Sharon van Dijk
woensdag 20 januari 2021, Geschatte leestijd: 1min

Bij Solvari zetten we alles op alles om woningeigenaren te helpen bij het verduurzamen van hun woning. Om je goed op weg te helpen geven we in samenwerking met De Energiebespaarders een Energieadvies ter waarde van €99,- gratis weg op Facebook!

Nu meedoen ->

Wat houdt het Energieadvies in?

Het Energieadvies van De Energiebespaarders is een advies voor het verduurzamen van jouw woning. Een adviseur aan huis brengt jouw woning in kaart en geeft advies over de meest interessante energiebesparende maatregelen die mogelijk zijn voor jouw woning. Denk hierbij aan zonnepanelen, isolatie, kozijnen en nog veel meer. Na de woningopname ontvang je offertes van experts die de maatregelen kunnen uitvoeren. Deze offertes zijn geheel vrijblijvend en je bent tot niets verplicht. Kies je er wel voor om via De Energiebespaarders de maatregelen te laten uitvoeren, dan word je van A tot Z ontzorgd, van advies tot uitvoering!

Kan je niet wachten en wil je nu al een Energieadvies aanvragen? Via Solvari betaal je tijdelijk slechts €49 in plaats van €99!

Energieadvies voor €49 aanvragen

Hoe kan ik deelnemen aan de winactie?

Deelnemen aan de winactie is heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen is onder ons Facebookbericht te reageren waarom jij het Energieadvies wil winnen en het bericht te liken. Deelname is geheel gratis.

Winactie voorwaarden

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

De actie loopt t/m zaterdag 6 februari 2021 en de winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 8 februari 2021. De bekendmaking zal plaatsvinden op de Facebookpagina van Solvari. We nemen rechtstreeks contact op met de winnaar.