Woninginbraak: alle cijfers op een rij!

Lorenzo
Lorenzo Fioraliso
donderdag 21 maart 2019, Geschatte leestijd: 1min

Een inbraak elke 10 minuten. Dit geeft aan dat er jaarlijks nog enorm veel inbraken zijn in Nederland. Een mogelijke verklaring voor het nog steeds grote aantal inbraken is dat de economie aantrekt en er bij veel mensen meer te halen valt. Gelukkig blijft het procentueel aantal inbraken per jaar gestaag dalen. 

Toch onderschatten veel mensen het aantal inbraken en de verschillende gevolgen van zo'n inbraak. Het is belangrijk om je bewust te zijn van het feit dat woninginbraak helaas nog teveel voorkomt. Om je overzichtelijk in te lichten over de verschillende cijfers met betrekking tot woninginbraak, hebben wij een infographic ontworpen. De infographic, die hieronder is weergegeven, geeft een beeld van de ernst van een woninginbraak. Lees en download (en deel) eventueel deze infographic en lees je gerust in over de verschillende mogelijkheden en voordelen van een alarmsysteem.

Wij van Solvari vinden het erg belangrijk dat jij en de mensen om jou heen zich veilig voelen thuis. Om deze reden brengen wij graag de cijfers hieronder onder de aandacht, net zoals de nationale inbraak preventieweken. Daarnaast vertelt Tim wat hij heeft meegemaakt na de inbraak

Infographic inbraakcijfers

Deel deze infographic:

Benieuwd naar meer informatie over een alarmsysteem?

Ben je bewust van het feit dat een woninginbraak jou elk moment kan overkomen en van plan om een (uitgebreid) alarmsysteem aan te schaffen? Download onze gratis informatiebrochure om kom meer te weten over de verschillende mogelijkheden voor het beveiligen van jouw woning. 

Download de gratis brochure