Woninginbraak: alle cijfers op een rij!

Lorenzo
Lorenzo Fioraliso
maandag 02 december 2019, Geschatte leestijd: 1min

Elke 10 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats. Dit geeft aan dat er jaarlijks nog enorm veel inbraken zijn in Nederland. Een mogelijke verklaring voor het nog steeds grote aantal inbraken is dat de economie aantrekt en er bij veel mensen meer te halen valt. Gelukkig blijft het procentueel aantal inbraken per jaar gestaag dalen, wat mede komt doordat veel huishoudens kiezen voor een uitgebreid alarmsysteem.

Ondanks deze cijfers onderschatten veel huishoudens de kans op inbraak en de gevolgen daarvan. Om je overzichtelijk in te lichten over de verschillende cijfers met betrekking tot woninginbraak hebben wij een infographic ontworpen. De infographic, die hieronder is weergegeven, geeft een beeld van de ernst van een woninginbraak. Lees en download de infographic en lees je in over de verschillende mogelijkheden en voordelen van een alarmsysteem.

Wij van Solvari vinden het erg belangrijk dat jij en de mensen om jou heen zich veilig voelen thuis. Om deze reden brengen wij graag de cijfers hieronder onder de aandacht, net zoals de nationale inbraak preventieweken

Infographic inbraakcijfers

Deel deze infographic:

Benieuwd naar meer informatie over een alarmsysteem?

Ben je bewust van het feit dat een woninginbraak jou elk moment kan overkomen en overweeg je om een (uitgebreid) alarmsysteem aan te schaffen? Download onze informatiebrochure om kom meer te weten over de verschillende mogelijkheden voor het beveiligen van jouw woning. 

Download de gratis brochure

Gerelateerde artikelen

Tips om het juiste huis te kopen!
maandag 02 juli 2018

Tips om het juiste huis te kopen!

Let op, koop de juiste dakkapel
woensdag 26 augustus 2015

Let op, koop de juiste dakkapel