Woonitems om cadeau te doen

It’s the most wonderful time of the year… bijna dan. Maar voor je het weet is het écht Sinterklaas en Kerst. Als je mazzel hebt, krijg je een verlanglijstje in je schoot geworpen, maar heel vaak is dat ook niet het geval. Wat zijn nou cadeauwaardige woonitems die bij íedereen in de smaak vallen? Je vindt ze hier!

Zie je trouwens ook op tegen het van de zolder plukken van de kerstboom? Lisanne schreef een blogpost over hoe je een mooie leefruimte van je rommelzolder maakt! Hoef je volgend jaar niet door het stof te ploegen om bij je kerstballen en -boom te kunnen. 

Lekker retro: een lightbox cadeau

Eén van mijn persoonlijke favorieten: een lightbox! Geeft knap wat licht en je kan je eigen tekst erop zetten. Of je hem los neer wil zetten of aan de muur wil bevestigen; het kan allebei. Je krijgt er 85 letters en symbolen bij, dus de keuze is reuze. Ideaal voor mensen die van verandering houden, want je kan de tekst natuurlijk zo vaak veranderen als je wil. De lightbox is op A4-formaat en werkt op 6 batterijen van 1,5 volt. De batterijen zijn niet inbegrepen, dus vergeet die er niet bij cadeau te doen! Tip: zo'n lightbox staat ook echt héél leuk in een bakkerskast!

— De lightbox kost €29,95 en is hier te koop.


Cadeauwaardig woonitem: lightbox

Kussen (onder de maretak of gewoon op de bank)

Dé kleuren die niet mogen ontbreken bij de feestdagen: goud en groen. Ben je gek op glitter en glamour en de show stelen, dan is het gouden kussen natuurlijk helemaal iets voor jou. Ook het groene kussen is heel mooi. Fluweel is hip and happening, dus je hoeft er niet bang voor te zijn dat je met dit cadeau de plank misslaat. De kussens zijn zacht, comfortabel en heerlijk aaibaar. Prima gezelschap voor de feestdagen, als je het mij vraagt.

— Het groene kussen vind je hier en het gouden kussen hier. Ze kosten allebei €29,99.


Cadeauwaardige kussens

Letterbord

Vraag een tekstschrijver wat voor woonitems ze cadeau zal geven en ze komt niet alleen met een lightbox, maar ook met een letterbord op de proppen. Een ideaal cadeau voor creatievelingen die van retro woonitems houden! Het formaat van dit letterbord is 30 bij 45 centimeter. Je krijgt er 290 letters, cijfers en symbolen bij die je heel makkelijk tussen de randen van het bord kan klikken. En misschien is het leuk als je er al een persoonlijke tekst op zet als je het cadeau geeft? :-) 

— Het letterbord kost €39,95 en vind je hier.


Cadeau letterbord

Kaarslicht hoort erbij

Vraag iemand wat het idee van winter is en je krijgt negen van de tien keer te horen: lekker thuis op de bank met een deken en de kaarsen aan. Deze kaarsenhouder is stoer en stijlvol tegelijkertijd. Hij brengt warmte, sfeer, licht, rust en levendigheid in huis en dat is volgens mij precies wat je nodig hebt de komende maanden!

— De kaarsenstandaard kost €33,71 en vind je hier.

Cadeau kaarsenhouder

Dé plant voor mensen zonder groene vingers

Ik ben al heel trots dat mijn pannenkoekenplant al een tijdje leeft, maar ik weet heel goed hoe het is om zonder groene vingers door het leven te gaan. Ondanks dat ik niet zo goed ben in de verzorging, houd ik wel van planten in mijn huis. Hoe ideaal is zo'n print dan? De monstera die op deze print is afgebeeld is één van de populairste planten in het land van interieurliefhebbers en wat mij betreft een heel mooie plant. De print is van papier, is 42 centimeter lang en 29,7 centimeter breed.

— De print kost €19,95 en je koopt hem hier.


Cadeau plantenprint

Voor als je de deur bij hem of haar plat wil lopen

... en eerst netjes je voeten wil vegen op deze leuke deurmat! Om maar met de deur in huis te vallen: ik vind dit echt een wolk van een deurmat. Als je hierdoor niet vrolijk thuiskomt, dan weet ik het echt niet meer. De mat is gemaakt van kokosvezels die ideaal zijn om zelfs vieze modder uit je huis te houden. Met deze wolkenmat zou mijn voeten vegen mijn nieuwe lievelingshobby zijn!

— Deze deurmat kost €23 en is hier te koop.

Cadeau deurmat

Liever een ervaring cadeau doen?

Ik kan me ook goed voorstellen dat je liever een ervaring cadeau doet. Zeker met het oog op een ruim en opgeruimd huis. In dat geval heb ik ook goed nieuws voor je! Als je een klus hebt laten uitvoeren (hoeft niet per se door een bedrijf gedaan te zijn dat je via Solvari vond), dan kan je een beoordeling achterlaten op onze website. Als je dat doet, krijg je van ons een leuk cadeau. Je kan onder andere kiezen uit: 
• klimmen in Klimbos Garderen met 20% korting
• een dagje uit op de Veluwe met 20% korting, waarbij je kan kiezen uit de omgeving verkennen met elektrisch vervoer als de e-fatbike, e-loopfiets, e-step of een ballonvaart of rondvlucht. 

— Deel jouw beoordeling hier en kies je cadeau uit!

Jezelf trakteren? Krijg €250 korting op je klus!

Vind je dat je zelf ook wel een cadeau verdient? (Dit antwoord is altijd 'ja'.) Als je via Solvari een bedrijf vindt en dit bedrijf een klus uit laat voeren, dan maak je kans op €250 korting. Het maakt niet uit wat voor klus je uit laat voeren. Het enige wat je hoeft te doen is je getekende offerten te mailen naar actie@solvari.nl en wie weet staat onze Gaston dan met een vette cheque bij jou voor de deur.

Wil jij nog leuke cadeautips met ons delen? Dat kan altijd via Facebook