Camerabeveiliging  
informatie, advies en offertes

9 reviews
Ontvang vrijblijvend offertes
Ontdek wat camerabeveiliging voor jou kan betekenen
 • Zorgt dat inbrekers gepakt worden
 • Geeft een veilig gevoel
 • Werkt preventief
Vraag direct offertes aan
Vraag direct offertes aan
 • Vul het korte formulier in
 • De vakman belt voor een vrijblijvende (online) afspraak
 • Kies de beste vakman
 • Geniet van je vernieuwde woning
Offertes aanvragen
1323

Beveilig je woning met camerabeveiliging

Camerabeveiliging is gemakkelijk te plaatsen, houdt altijd een oogje in het zeil en verhoogt je veiligheidsgevoel. Het is volgens de wet toegestaan om je eigen woonhuis onder cameratoezicht te zetten voor de beveiliging. Je bent wel verplicht om dit duidelijk te maken door bijvoorbeeld een bordje bij de deur te plaatsen. Dit is ook nodig als je later de beelden wil gebruiken als bewijs.

Waarom camerabeveiliging

Waarom camerabeveiliging?

Een inbraak laat een hoop schade achter. Dat je waardevolle spullen gestolen worden is natuurlijk al erg genoeg, maar waar mensen vaak niet bij nadenken is de immateriële schade. Na een inbraak voelen veel mensen zich niet meer veilig in hun eigen huis. Er is immers iemand in je huis geweest. Gelukkig is dit makkelijk op te lossen met camerabeveiliging.

Voordelen en de kosten camerabeveiliging

Voordelen van camerabeveiliging

Met camerabeveiliging is de kans dat een inbreker gepakt wordt aanzienlijk groter. Ook werkt camerabeveiliging preventief: waarom zou een inbreker de kans dat hij gepakt wordt groter maken, door in te breken bij een huis met camerabeveiliging?

Met camerabeveiliging voorkom je dus een hoop materiële en immateriële schade. Vanaf €800 euro is je huis voorzien van camerabeveiliging

Soorten camerabeveiliging

Hieronder staan de vier belangrijkste soorten camerabeveiliging. Je zou de infraroodcamera als een vijfde camera soort kunnen zien, maar de meeste moderne camera’s hebben tegenwoordig een infrarood functie.

draadloze camera
Draadloze camera

Wil je geen bedrading door je huis trekken, maar wil je wel je huis onder cameratoezicht houden, dan is een draadloze camera voor jou de beste optie. De camera werkt op een batterij en deze zal dus af en toe vervangen moeten worden, maar dit zorgt wel dat de camera makkelijk te verplaatsen is en dat hij ook blijft werken bij een stroomstoring.

dome camera
Dome camera

Deze camera heb je vast wel eens gezien: de camera in een bol. Door de bol kunnen inbrekers niet zien welke kant de camera op filmt. Er zijn dome camera’s die je wel kunt laten draaien en dome camera’s die je niet kunt laten draaien. De dome camera’s die wel draaien zullen iets duurder uitvallen.

Analoge camera
Analoge camera

Een analoge camera is de goedkoopste optie, maar ook degene met de minste kwaliteit. je kunt de analoge camera aansluiten op een recorder, waardoor je de beelden later terug kunt kijken. Wat opvalt is dat een analoge camera niet veel goedkoper is dan de andere varianten, terwijl de kwaliteit bij de andere camera’s wel een stuk hoger is.

IP camera
IP camera

Binnen de camerabeveiliging is dit de meest luxe vorm. De IP camera wordt ook wel netwerkcamera genoemd. De beelden zijn altijd full-HD en kunnen worden opgeslagen in de cloud. In tegenstelling tot bij een recorder is het in dit geval dus mogelijk om de beelden overal terug te kijken. IP camera’s zijn er zowel draadloos als met bedrading.

Ontvang camerabeveiliging offertes

Wil je óók profiteren van een veilige woonomgeving? Vraag gratis en vrijblijvend camerabeveiliging offertes aan via Solvari. Zo vergelijk je eenvoudig meerdere specialisten op prijs/kwaliteit en bespaar tijd en geld.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Adresgegevens

Begin hier
Doorgaan

Opdrachtomschrijving

Optioneel
Optioneel
Vorige Doorgaan

Persoonlijke voorkeuren

De specialisten nemen vrijblijvend contact op om jouw offerteaanvraag te bespreken.
Vorige Doorgaan

Contactgegevens

Het lijkt erop dat je telefoonnummer niet correct is ingevuld. De vakmannen nemen graag telefonisch contact op om je een offerte op maat te kunnen leveren. Vul een juist telefoonnummer in om goede offertes te ontvangen.
Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacy statement
Vorige

Veelgestelde vragen over camerabeveiliging

Advies van Ari

Aanbevolen voor jouw woning

Met deze maatregelen kun je jouw woning mogelijk nog meer verbeteren

...