"De dakbedekking was zo aangetast dat het vervangen moest worden. Blij dat het gebeurd is!"

- Peter Wildemans

Ontvang gratis offertes voor het dekken van een plat dak en vergelijk specialisten in jouw regio!

Een plat dak vereist onderhoud en moet soms compleet vervangen worden. UV-straling, regen en wind kunnen de dakbedekking flink aantasten waardoor reparatie of het compleet vernieuwen van het dak onvermijdelijk is. Het is mogelijk om zelf aan de slag te gaan, maar wij adviseren een dakwerker in te schakelen. Het is vakkundig werk op grote hoogte, wat je beter over kan laten aan de specialisten.

Kosten dakdekker bij een plat dak

De kosten voor het dakwerk kunnen flink variëren. Uiteraard is het oplossen van een kleine lekkage en klein onderhoud minder prijzig dan het compleet vervangen van de dakbedekking. Bij het plaatsen van nieuwe dakbedekking is naast het type materiaal ook de wijze waarop dit gedaan wordt van invloed op de prijs. Zo kan een nieuwe laag dekking gelegd worden op de bestaande laag maar kunnen ook de oude laag of lagen verwijderd worden en eventueel in combinatie met dakisolatie, een nieuwe laag aangebracht worden waarbij de prijs hoger ligt.

Ontvang gratis offertes voor dakdekken

Wil jij graag weten wat het kost om je platte dak te onderhouden, repareren of vernieuwen? Vraag dan snel gratis offertes aan via Solvari. Wij brengen je graag in contact met de bij ons aangesloten dakdekkers. Zij brengen offertes op maat uit die je kan vergelijken en waardoor je soms tot wel 40 procent op de klus bespaart!

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het contact met bij Solvari aangesloten bedrijven en niet gedeeld met derden.


Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden