"We wonen in een oud huis en de dakgoot was erg aangetast. Een nieuwe dakgoot laten plaatsen; goede deal gesloten! "

- Kurt

Ontvang gratis offertes voor een nieuwe dakgoot en vergelijk specialisten in jouw regio!

Heb jij last van lekkages, beschadigingen en is je dakgoot verouderd? Laat dan snel je dakgoot vervangen voordat de schade verder oploopt en je uiteindelijk meer geld kwijt bent. De bij ons aangesloten specialisten helpen je hier graag bij verder.

Laat je adviseren over je nieuwe dakgoot

Soms is een simpele reparatie aan de dakgoot voldoende maar zeker wanneer je vaker lekkages hebt, dan is de kans groot dat je dakgoot aan vervanging toe is. Wij adviseren je om een specialist in te schakelen, deze kan je namelijk goed adviseren in de vernieuwing van de dakgoot. Weet jij bijvoorbeeld welke verschillen er zijn tussen zinken, koperen, aluminium en kunststof dakgoten en welk materiaal het beste bij jouw woning past? De bij ons aangesloten specialisten kunnen je hier heel kundig over adviseren! Daarnaast geven sommige erkende specialisten wel tot 10 jaar garantie op de nieuwe dakgoot.

Ontvang gratis offertes voor een nieuwe dakgoot en bespaar tot 40%

Is jouw dakgoot toe aan vervanging? Vraag dan gratis en vrijblijvend tot wel 5 offertes aan. We brengen je in contact met vijf van de beste specialisten in jouw regio. Zij brengen offertes op maat uit die je kan vergelijken en wat tot wel 40 procent besparing kan leiden!

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het contact met bij Solvari aangesloten bedrijven en niet gedeeld met derden.


Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden