"Het regenwater bleef op mijn platte dak staan en dat zorgde nog wel eens voor lekkages. Alles is nu netjes verholpen voor een mooie prijs. "

- Jochem

Ontvang gratis offertes voor het repareren van een plat dak en vergelijk specialisten in jouw regio!

Een plat dak is een belangrijk maar een erg kwetsbaar onderdeel van de woning. Lekkages en andere schades komen regelmatig voor en kunnen voor flinke problemen zorgen. Het is noodzaak om dit zo snel mogelijk te verhelpen om verdere schade aan de dakconstructie te voorkomen.

Wij adviseren je om niet zelf aan de slag te gaan maar een dakwerker in te schakelen. Deze zal bij een lekkage of schade eerst een analyse maken van het dak. Vervolgens wordt het dak schoongemaakt, wordt de reparatie uitgevoerd en volgt er eindcontrole. Bij het vaststellen van de schade kan het voorkomen dat de dakdekker adviseert om de complete dakbedekking te vervangen. Dit komt vaak voor wanneer er geconstateerd wordt dat de dakbedekking aan het einde van zijn levensduur is en als voorzorgsmaatregel om verdere lekkages en schade te voorkomen.

Wil jij weten in welke staat je dak verkeerd en wat het kost om je platte dak te laten repareren? Laat je gegevens achter en wij zorgen ervoor dat je direct in contact komt met meerdere dakwerkers zodat je gratis offertes kunt vergelijken.

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het contact met bij Solvari aangesloten bedrijven en niet gedeeld met derden.