Prijs dakisolatie

(52 Reviews)
1010

Omdat dakisolatie veel voordelen heeft, denken veel mensen dat het een dure investering is. De exacte kosten voor dakisolatie zijn afhankelijk van een aantal factoren. Bovendien staat er tegenover de investering een besparing van gemiddeld €5,75 per geïsoleerde m2 per jaar.

prijs dakisolatie

Investering dakisolatie

De gemiddelde prijs voor het isoleren van je dak per m2 ligt tussen de €15,- en €60,-. Dit is, omdat de prijs afhankelijk is van verschillende factoren, een ruwe schatting. Een belangrijk voordeel is dat het btw-tarief op de arbeidsuren verlaagd is van 21% naar 9%.

Factoren prijs dakisolatie

De prijs van dakisolatie hangt af van hoeveel m2 je laat isoleren, wat voor materiaal je kiest én of je de buiten- of binnenkant van het dak laat isoleren. Ook wordt de werkwijze van de isolatiespecialist beïnvloedt door het type dak dat je hebt. 

Terugverdientijd

De investering in dakisolatie verdien je gemiddeld in 3 jaar terug: de investering levert bovendien veel op en het betreft een blijvende besparing. Alles wat je bespaart na het terugverdienen van de investering, kun je dus beschouwen als winst!

Wil je weten wat jij betaalt voor dakisolatie én vooral: wat het je gaat opleveren? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met isolatiespecialisten.
 

Eerder bekeken pagina's