"De waterleiding in mijn keuken leek te lekken. De loodgieter heeft het gecontroleerd en het probleem verholpen. Superservice. "

- Ilse

Waterleiding repareren of lekkage verhelpen? Ontvang gratis offertes en vergelijk specialisten in jouw regio!

Is er een probleem met je waterleiding en heb je last van lekkages? Schakel dan snel een loodgieter in voordat de schade nog groter wordt en de kosten verder oplopen.

Kom snel in actie als je waterleiding gerepareerd moet worden

Lekkages aan waterleidingen komen veel voor. In de wintermaanden kan het bijvoorbeeld goed zijn dat de waterleiding kapot vriest. Of bij een verbouwing wordt er per ongeluk geboord in de leiding. Het is dan zaak om snel in actie te komen en de lekkage te verhelpen. Zo is niet alleen de waterleiding beschadigd maar kan het lekkende water een hoop schade aanrichten aan elektra, wanden en vloeren. Loodgieters zijn in staat snel de oorzaak en de lekkage te vinden en repareren. Sommigen loodgieters hebben daar speciaal detectieapparatuur voor zodat onnodig hak- en breekwerk wordt vermeden.

Ontvang gratis offertes voor je waterleidingreparatie

Heb jij last van lekkages aan de waterleiding en is je waterleiding toe aan reparatie? Vraag dan snel offertes aan en kom direct in contact met verschillende loodgieters.

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het contact met bij Solvari aangesloten bedrijven en niet gedeeld met derden.


Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden