Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

(65 Reviews)
1736

Woon je in een ouder huis? Dan is de kans groter op doorslaand vocht. Het kan zijn dat je muren dan vol zitten met gaatjes. Je muren zijn dan niet waterdicht en dat kan zorgen voor problemen. Neerslag die tegen de muren komt, kan dan in de gevel dringen en veel schade veroorzaken.

Vocht in je muur kan komen door optrekkend vocht of door vocht van buitenaf. Het impregneren van de gevel is een oplossing voor vocht van buitenaf. Het materiaal waar impregneer van gemaakt is, dringt door tot in de stenen of het hout waarvan de gevel is gemaakt. Vervolgens dicht het impregneermateriaal de poriën van de muur, waardoor er geen vocht meer naar binnen kan.

Herkennen en verhelpen van doorslaand vocht in huis

Vocht in huis kan je herkennen aan plekken op de muur. Doorslaand vocht zorgt voor loslatend voegwerk, barsten en scheuren in de stenen en schimmelplekken aan de binnenkant van je muur. Je kan doorslaand vocht tegengaan door je muren te laten impregneren met waterafstotend materiaal. De impregnatie zorgt ervoor dat het vocht niet meer in de muren kan trekken.  Ben je op zoek naar een vochtbestrijder die het doorslaand vocht in huis kan verhelpen? Door je gegevens achter te laten, kom je in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten vochtbestrijders. Zij helpen je graag verder!

Waar is gevel impregneren goed voor?

• De gevel is erna waterafstotend
• Het maakt de gevel schimmelwerend
• Je buitenmuren zijn brandvertragend
• Je gevel is beschermd tegen zure regen
• Mocht er graffiti op de muur worden aangebracht, is dat makkelijk te verwijderen

Prijs van de gevel impregneren

De kosten van het impregneren zijn niet heel hoog. Je kunt rekenen op een prijs vanaf €6.50 per m2. Dit is een richtprijs die hoger of lager kan uitvallen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de exacte prijs van het impregneren van je gevel? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met onze gevelspecialisten!

Eerder bekeken pagina's