1945

Advies voor het verduurzamen van je woning

Het verduurzamen van je woning is vaak een ingrijpend en tijdrovend proces, maar een energiezuinig huis ligt nu binnen handbereik. In samenwerking met De Energiebespaarders biedt Solvari onafhankelijk energieadvies aan. Laat je van A tot Z volledig ontzorgen. Van advies tot de uitvoering. Met een duurzame woning draag je direct bij aan een groene wereld. Bijkomend voordeel is dat je flink bespaart op je energiekosten. Dat merk je in je portemonnee!

Gratis!

Energieadvies: waarom & voor wie?

Wil jij je huis verduurzamen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of heb je simpelweg geen tijd om je hierin te verdiepen? Dan is energieadvies op maat voor jou een ideale oplossing. 

 • Persoonlijk intakegesprek
 • Onafhankelijk advies na een huisbezoek
 • Overzicht van de mogelijkheden, incl. besparing en terugverdientijd
 • Installatie(s) door erkende en gecertificeerde installateurs
 • Driedubbele garantie: product, installatie én uitvoer

Hoe werkt Energieadvies?

Na een persoonlijk intakegesprek wordt vastgesteld hoe we je het beste van dienst kunnen zijn. Wanneer mogelijk stellen we dan na een éénmalig huisbezoek een advies op. Hierbij houden we rekening met al jouw vragen, wensen en budget. De adviseur inspecteert je woning en geeft advies over de mogelijkheden, inclusief vrijblijvende offertes voor de best passende producten.

Beslis je om je huis te verduurzamen? Dan verzorgen De Energiebespaarders de coördinatie en planning van de installaties. Ook de nazorg is goed geregeld. Denk daarbij aan een kwaliteitscheck op de installaties, begeleiding bij subsidieaanvragen en een driedubbele garantie op product, installatie én uitvoer.

Liever een online advies zonder huisbezoek? Kies dan voor het Solvari verduurzamingsadvies.

Advies & garantie

Na de woningopname ben je tot niets verplicht. Je krijgt van De Energiebespaarders na het advies vrijblijvende offertes van installatie-experts die aansluiten bij de aanbevolen maatregelen. Deze offertes kun je op je gemak bekijken in jouw persoonlijke online account.

Wanneer je energiebesparende producten aanschaft via De Energiebespaarders, ben je verzekerd van een risicovrije installatie. Mocht er onverhoopt tijdens de installatie iets misgaan en kom je er met de installateur onderling niet uit, dan kun je aanspraak maken op de DEB Garantie. Een onafhankelijke partij voert dan de herstelwerkzaamheden uit zodat het project alsnog netjes wordt afgerond.

Duurzame oplossingen

Je kan maar liefst 8 energiebesparende oplossingen vergelijken in jouw advies. Zo kun je een goede keuze maken en haal je het maximale rendement uit je investering!

 • Zonnepanelen
 • Spouwmuurisolatie
 • Dak- en zoldervloerisolatie
 • Vloer- en bodemisolatie
 • CV-ketel
 • Warmtepomp
 • Isolatieglas
 • Groene daken

Je woning verduurzamen in 3 stappen:

1. Onafhankelijk advies
Ontvang persoonlijk en onafhankelijk advies op maat op basis van een huisbezoek en een uitgebreid rapport.
2. Coördinatie van installaties
Laat het geregel rondom de installaties uit handen nemen. Je krijgt een persoonlijke coördinator die dit voor je regelt.
3. Garantie en zekerheid
De Energiebespaarders regelen de installaties. Deze worden uitgevoerd door erkende en gecertificeerde installateurs - met drievoudige garantie.

Energieadvies op maat aanvragen

Wil je jouw woning verduurzamen en vind je het fijn om hierbij volledig ontzorgd te worden? Het energieadvies op maat helpt je om efficiënte en slimme investeringen te doen op basis van een onafhankelijk en uitgebreid rapport. Je wordt van A tot Z volledig ontzorgd!

Online advies
Solvari helpt je graag met het zetten van de eerste stap naar een duurzamere woning. Met behulp van slechts enkele gegevens kunnen we je in een paar minuten vrijblijvend adviseren over de meest rendabele maatregelen voor jouw huis. » Verduurzamingsadvies

Vragen?

Heb je vragen over Energieadvies? Neem dan gerust contact met Solvari op via: 020 - 262 6228. Wij staan je graag te woord!

Veelgestelde vragen

Ja, De Energiebespaarders hebben geen voorkeur voor een bepaald merk en serie. Via partner-installateurs wordt het breedste assortiment van Nederland aangeboden. Je ontvangt advies over de verschillende verduurzamingsproducten die passen bij jouw woning. Je kiest vervolgens zelf de prijsklasse en aan welk merk je de voorkeur geeft.

Je wordt geadviseerd over A-kwaliteit producten die jouw huis kunnen verduurzamen. Je betaalt minder voor het installatiewerk, omdat installateurs dankzij hun samenwerking met de Energiebespaarders kosten kunnen besparen. Er wordt daarnaast veel online geregeld. Dit alles zorgt voor een goede prijs/kwaliteit verhouding van het complete pakket van service en installatie.

Op werkdagen wordt er binnen 4 uur contact met je opgenomen. Er wordt vervolgens een afspraak ingepland. Een adviseur van de Energiebespaarders komt bij je langs. Na aanleiding van het bezoek ontvang je een advies en aan de hand hiervan kan je kiezen of je jouw woning wil verduurzamen.

De Energiebespaarders bieden een onafhankelijk platform dat woningeigenaren koppelt aan lokale installateurs. Ze nemen al het lastige werk omtrent het verduurzamen van je woning voor je uit handen!

Ja, dat kan! Solvari adviseert je graag over de meest interessante én rendabele verduurzamingsoplossingen voor jouw woning. Met behulp van onze verduurzamingstool kunnen we je in 2 minuten een gratis en vrijblijvend advies geven.

» Probeer het zelf

Gratis!

Advies op maat

Laat je deskundig adviseren over de verduurzamingsmogelijkheden voor jouw woning. Welke maatregelen leveren de hoogste energiebesparing en het meeste rendement op? Nadat de adviseur van de Energiebespaarders bij je thuis is geweest en een advies heeft uitgebracht, ontvang je vrijblijvende offertes van installatie-experts die aansluiten bij de aanbevolen maatregelen.

Vul je gegevens in om Energieadvies aan te vragen. Betalen doe je pas achteraf!

Direct aanvragen

Na het invullen van je gegevens wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Op werkdagen gegarandeerd binnen 4 uur.

Eerder bekeken pagina's