Deel ook jouw ervaring

Help anderen met jouw beoordeling. Geef een cijfer en beschrijf je ervaring. De beoordeling is pas zichtbaar als onze medewerkers het hebben goedgekeurd.Veld Kozijntechniek B.V.
Zeer slecht
Zeer goed
Zeer slecht
Zeer goed
Zeer slecht
Zeer goed

Bij de beoordeling wordt enkel je voornaam en je woonplaats getoond. Het e-mailadres is enkel om de bevestiging te versturen. Heb je al een account? Log dan hier in.


Anderen over Veld Kozijntechniek B.V.

9.7 10
9,7

Uitgevoerd op 17-11-2017 door:

Veld Kozijntechniek B.V.

(36 beoordelingen gemiddelde score 9.1 )

Kunststof kozijnen

Super tevreden klant!

Aanbeveling: Ja

Meerdere offertes opgevraagd, waarbij de offerte van Mark ons het meest aansprak. Niet de allergoedkoopste, maar wel de meest transparante. Zelf wil ik graag alles tot in de kleinste details weten en heb na aanleveren van de offerte nog tig vragen gehad. Deze werden supersnel beantwoord en duidelijk toegelicht. Door de combinatie van prijs, advies en de prachtige VEKA kozijnen, was de keuze makkelijk; het is Veld Kozijntechniek geworden.
Qua montage zijn we supertevreden, de monteurs zijn vakkundig en leveren prachtig werk af. Ik ben nogal kritisch, maar had er echt niets op aan te merken, zelf het kitwerk was zeer mooi gedaan. Na de klus een heldere uitleg en de boel opgeruimd.
PRACHTIG EINDRESULTAAT!

Vraag direct een gratis offerte aan »
Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)