Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Teno Isolatie B.V.

1
Prijs/kwaliteit
5
Service
5
Afspraken

Afspraken worden niet nageleefd

Heb de nota's opgevraagd, maar ondanks vele malen opbellen krijg ik die niet opgestuurd, ook de bemiddeling voor het energielabel ontbreekt. Onze buren hebben dezelfde ervaring met dit bedrijf. Voor wat betreft de uitgevoerde werkzaamheden die kan ik niet beoordelen omdat ik het dak niet op ga. Ik vind wel regelmatig isolatie in de tuin die van het dak waait. Ik heb dus grote twijfel. Bij opbellen krijg je op het 06-nummer geen antwoord en ik bel dus op het vaste nummer, krijg allerlei toerzeggingen, maar hoor verder nooit iets. Zeer slechte service van dit bedrijf en ik zal dit dus zeker niet aanbevelen.

Uitgevoerd op 08-04-19

Teno Isolatie B.V.

7
Prijs/kwaliteit
8
Service
7
Afspraken

vlot en op tijd

Het is mij niet mogelijk om een goed oordeel te vellen over de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden omdat ik niet het dak op ga i.v.m. mijn leeftijd (79). Het leek mij goed, de medewerkers maakten een professionele indruk en waren klantvriendelijk. Ik moet daar dus maar op vertrouwen.

Uitgevoerd op 08-04-19

7
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Advies, denkt mee, nette uitvoering

Keurig advies, denkt mee, neem ruim de tijd. Uitvoeren netjes en conform afspraak.

Uitgevoerd op 22-02-19

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Ik ben tevreden!

Het dak is geïsoleerd vanaf de binnenzijde. Prima uitgevoerd.

Uitgevoerd op 16-11-17

4
Prijs/kwaliteit
4
Service
1
Afspraken

VERMIJD Isoprofs!

Absoluut niet mee in zee gaan! Komen gemaakte afspraken niet na, negeren emails en zijn vervolgens telefonisch niet bereikbaar. Zelden zo'n klantonvriendelijk bedrijf meegemaakt. Over werkzaamheden kan ik niks vertellen want ze zijn al TWEE keer niet komen opdagen om mijn dak te isoleren.

Uitgevoerd op 05-06-18

Van Santen gevels en daken

1
Prijs/kwaliteit
1
Service
1
Afspraken

Nooit geen zaken mee doen

Komen afspraken niet na 1554 aanbetaald die terug betaald zouden worden na 10 mei omdat ze niet konden leveren wat ze beloofd hadden.Feb 2018 hier geweest voor offerte.Onbeschoft personeel die zegt aan de telefoon dat je je bek moet houden nadat je ze aanspreekt omdat je een mail krijgt dat ze maandag zouden starten en er om 10.10 nog niet zijn.Vervolgens directeur die zegt als ze komen moet je niet tegen hem in gaan want hij heeft een kort lontje.Trek er verder je conclussie uit voeg er niks meer aan toe

Uitgevoerd op 24-04-18

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
Afspraken

Gunstige prijs-kwaliteit verhoudng.

Prettige medewerkers, goed advies en snelle volgens afspraak geleverde diensten. Aanvankelijk ging het niet helemaal volgens planning maar deze problemen werden efficient en bijzonder prettig doot Alex en zijn medewerkers opgelost.
Ik zou dit bedrIjf zeker aanbevelen.

Uitgevoerd op 24-01-18

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

zeer tevreden

goed advies, professioneel uitgevoerd.

Uitgevoerd op 30-06-2017

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
9
Afspraken

We zijn bijzonder tevreden.

Dhr Verboom heeft de situatie ter plaatse eerst uitgebreid verkend. Daarna heeft hij op ons verzoek een aantal alternatieven doorgerekend en het karwei stipt volgens afspraak geklaard. Steeds met een zo goed mogelijk isolatieresultaat in gedachten.

Uitgevoerd op 09-05-2017

5
Prijs/kwaliteit
7
Service
1
Afspraken

Onbetrouwbaar gebleken

Advies leek goed . Werk goed uitgevoerd verder. Helaas blijkt men op valse informatie de order afgesloten te hebben. We moesten tekenen en aanbetalen in december 2016 en kregen dan de hoge subsidie zoals deze gold in 2016. Dat blijkt helemaal niet te kloppen en nu verschuilen ze zich doodleuk achter Infrax. Vandaag weet ik beter. Eens, maar nooit weer.

Uitgevoerd op 03-04-2017

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Professioneel netjes klantgericht

Duidelijk en goed advies.

Uitgevoerd op 24-02-2017

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Zeer tevreden.

Werk goed en professioneel uitgevoerd. Goede en duidelijke afspraken kunnen maken. Top !

Uitgevoerd op 17-03-2017

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

Prima bedrijf

Maken goede afspraken, geven goede info en werken netjes

Uitgevoerd op 28-12-2016

10
Prijs/kwaliteit
10
Service

Kortom een aanrader!

Prettige mensen om mee te werken, afspraken goed nagekomen, goede nazorg, later zonder extra kosten de riolering nagekeken. En toen er een elektriciteitskabel door de kruipruimte getrokken moest worden werd dat goed opgelost tegen service tarief.

Uitgevoerd op 31-05-2016

7
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
Afspraken

Netjes en secuur gewerkt

Goed advies

Uitgevoerd op 04-03-2016