Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Henk Fritscheck

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

professioneel

Accountmanager Karl Pohlen is zeer kundig en reeel ten aanzien van de mogelijkheden.
Heb ook een prima ervaring m.b.t. de uitvoering.
Alles op tijd en netjes achtergelaten.
Documenten voor subsidie ook snel aangeleverd

Uitgevoerd op 16-01-2020

Ben Maas

Dak isoleren
Geverifieerde klant

Slechte ervaring!

Binnen 4 tot 8 weken zouden ze komen, uiteindelijk meer dan 10 weken geduurd voor ze voor het eerst kwamen. Wat beloofd werd als een klus van 1 dag, werden er uiteindelijk 4. Slechte communicatie naar de klant toe en ook binnen bedrijf zelf. Heb zelf heel veel met het bedrijf moeten bellen en mails moeten sturen om het opgelost te krijgen.
Geen excuses of niks, alleen maar "ik kan begrijpen dat u dat vervelend vind" Onvoldoende getraind uitvoerend personeel.

Uitgevoerd op 23-12-2019

Rob van Breemen

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Eerlijk advies, afspraken perfect nagekomen en prima uitvoering van de werkzaamheden

Uitgevoerd op 20-01-2020

G.W. Eshuis

Dak isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nauwkeurig

Het werk werd prima uitgevoerd, Met de mensen waren prima afspraken te maken en de afwerking was ook uitstekend.

Uitgevoerd op 28-10-2020

H.J. van der Veen

Dak isoleren

Teno Isolatie B.V.

Afspraken worden niet nageleefd

Heb de nota's opgevraagd, maar ondanks vele malen opbellen krijg ik die niet opgestuurd, ook de bemiddeling voor het energielabel ontbreekt. Onze buren hebben dezelfde ervaring met dit bedrijf. Voor wat betreft de uitgevoerde werkzaamheden die kan ik niet beoordelen omdat ik het dak niet op ga. Ik vind wel regelmatig isolatie in de tuin die van het dak waait. Ik heb dus grote twijfel. Bij opbellen krijg je op het 06-nummer geen antwoord en ik bel dus op het vaste nummer, krijg allerlei toerzeggingen, maar hoor verder nooit iets. Zeer slechte service van dit bedrijf en ik zal dit dus zeker niet aanbevelen.

Uitgevoerd op 08-04-19

H,J, van der Veen

Dak isoleren

Teno Isolatie B.V.

Aanbevolen door klant

vlot en op tijd

Het is mij niet mogelijk om een goed oordeel te vellen over de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden omdat ik niet het dak op ga i.v.m. mijn leeftijd (79). Het leek mij goed, de medewerkers maakten een professionele indruk en waren klantvriendelijk. Ik moet daar dus maar op vertrouwen.

Uitgevoerd op 08-04-19

Eelco van der Ler

Dak isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Advies, denkt mee, nette uitvoering

Keurig advies, denkt mee, neem ruim de tijd. Uitvoeren netjes en conform afspraak.

Uitgevoerd op 22-02-19

Criston Schoutese

Dak isoleren

Ik ben tevreden!

Het dak is geïsoleerd vanaf de binnenzijde. Prima uitgevoerd.

Uitgevoerd op 16-11-17

E. Marechal

Dak isoleren

VERMIJD Isoprofs!

Absoluut niet mee in zee gaan! Komen gemaakte afspraken niet na, negeren emails en zijn vervolgens telefonisch niet bereikbaar. Zelden zo'n klantonvriendelijk bedrijf meegemaakt. Over werkzaamheden kan ik niks vertellen want ze zijn al TWEE keer niet komen opdagen om mijn dak te isoleren.

Uitgevoerd op 05-06-2018

Frans Van Gennip

Dak isoleren

Van Santen gevels en daken

Nooit geen zaken mee doen

Komen afspraken niet na 1554 aanbetaald die terug betaald zouden worden na 10 mei omdat ze niet konden leveren wat ze beloofd hadden.Feb 2018 hier geweest voor offerte.Onbeschoft personeel die zegt aan de telefoon dat je je bek moet houden nadat je ze aanspreekt omdat je een mail krijgt dat ze maandag zouden starten en er om 10.10 nog niet zijn.Vervolgens directeur die zegt als ze komen moet je niet tegen hem in gaan want hij heeft een kort lontje.Trek er verder je conclussie uit voeg er niks meer aan toe

Uitgevoerd op 24-04-18