Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

wendy wendy

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

Scheef lekkende dakkapel

ga niet in zee met John de Bruijn Totaal Dakkapellen! Dit is de grootste beunhaas in NL. Doe onderzoek op internet, Google ook op zijn naam en je vindt een heel spoor van ellende. Hij laat bv’s failliet gaan en richt vrolijk de volgende op, waarna hij de volgende kan oplichten.
Hij heeft mooie voorwaarden, maar als het erop aankomt is de man niet tot rede vatbaar. Hij geeft iedereen behalve zichzelf de schuld. Zijn voorwaarden komt komt niet na. Deskundige onafhankelijk wordt niet ingehuurd en tot een redelijk oplossing komen is geen sprake. Na betaling ben je je geld kwijt en is hij niet meer te bereiken.
Bij mij is een dakkapel geplaatst waarvan de constructie geheel fout is. Binnenin afwerken is niet mogelijk wegens het scheef plaatsen. Ik mis zelfs een kiepraam welke hij niet meer wil leveren.

Van oplevering is geen sprake, eenmaal betaald, gaat hij zonder oplevering weg.

Uitgevoerd op 24-10-2019

Zarina Yilmaz-Laman

Dakkapel plaatsen of vervangen

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Goed, professioneel werk afgeleverd door de uitvoerders. Over de prijs-kwaliteit verhouding zijn wij dan ook zeer tevreden. De communicatie vooraf vanuit kantoor en opdrachtnemer vonden wij een stuk minder. Er gaat veel langs en door elkaar heen, dit is zonde en kan veel beter.

Uitgevoerd op 17-09-2019

Imane el Fahssi

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

Fikaliv

Zeer tevreden

Ik kreeg goed advies en personeel was erg vriendelijk. De dakkapel was uiteindelijk later geleverd dan gepland (i.v.m. bouwvak), maar ik ben erg tevreden over het resultaat. De dakkapel creeert erg veel ruimte en ziet er mooi en strak uit.

Uitgevoerd op 10-09-2019

Bernard Elschot

Dakkapel plaatsen of vervangen

Top klus, dus tevreden klant

Vakwerk geleverd tegen een schappelijke prijs. De dakkapel ios nog nooit zo mooi geweest. En alles ook keurig opgeruimd achtergelaten.

Uitgevoerd op 26-08-2019

Dennis de Wolff

Dakkapel plaatsen of vervangen

Slechte service maar goed product

Goed geplaatst maar kozijn zat scheef in dakkapel, servicemonteur terug laten komen om raam te stellen. Nu 4 jaar later zit er een fout in het rolluik systeem (blijft doordraaien naar boven) maar niemand die reageert op mijn mails, niet via site niet via info niet via contact persoon. Zeer slechte service dus.

Uitgevoerd op 17-04-16

Tommie Tommie

Dakkapel plaatsen of vervangen

Aanrader!

Altijd heel netjes behandeld en te woord gestaan door Roel en Remy! En het eindresultaat is een geweldig mooi, kwalitatief hoogstaand dakkapel! Super blij mee en zeker weten een aanrader!

Uitgevoerd op 05-04-19

B. Eskin

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

Zeer zeer tevreden!

Als enig bedrijf (en geloof me ik heb er veel gehad) dachten ze bij offerte opname al na over allerlei zaken die ik zelf nog niet voorzien had. Waren goed bereikbaar ook voor en na de offerte. Week voor installatie goede instructies nog gehad. En op dag van bouwen is alles zeer goed verlopen.

Uitgevoerd op 10-04-19

Gerrit Jonker

Dakkapel plaatsen of vervangen

Zeer tevreden!

Zeer tevreden met de dakkapel en de aftersales! Had alleen verwacht dat de dakkapel ook van binnen in de slaapkamer zou afgewerkt worden nadat ik dat bij de aanschaf in de showroom dat nadrukkelijk had aangegeven....dat was een teleurstelling en dus extra kosten.

Uitgevoerd op 11-01-19

Paul van Dijk

Dakkapel plaatsen of vervangen

Monteurs vertegenwoordigen Bogers!

Zeer goede uitleg in showroom, duidelijke prijsopgave, geen verassingen achteraf. Jonge monteurs hebben goed werk verricht, goed team. Na de sloop van oude dakkapel alles keurig opgeruimd, goede uitleg gegeven en beleefd tegen klant.

Uitgevoerd op 09-12-18

Wim Jelderda

Dakkapel plaatsen of vervangen

Super snel en deskundig geplaatst

Super snel en deskundig geplaatst, geheel volgens afspraak gerealiseerd.

Uitgevoerd op 21-11-18