Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

F. Dak&onderhoud

<100 aanvragen behandeld
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Sel en nauwkeurig

Źeer snelle reactie. Vriendelijk. Goed werk geleverd. Vrhouding kwaliteit prijs goed.

Uitgevoerd op 20-02-19

Dak en schoorsteen beheer Kivits

<100 aanvragen behandeld
1
Prijs/kwaliteit
1
Service
1
Afspraken

Slecht. Nog slechtere service

In mei is de firma kivits bij mij geweest na een deur tot deur actie met folders in de bus. Gevraagd of ze lekkende dakgoot oor en achter konden maken op de lasnaad. Dit konden zij en hebben zij ook gedaan. Kreeg keurig een bon en de mededeling dat er garantie op zat als het toch nog lekte. Eerste regenbui lekte de voorkant weer en de tweede regenbui ook de achterkant. Gebeld met de firma kivits. Zouden iemand langs sturen. Nooit gezien! Week alterneer gebeld. Dame beloofde mij dat ik gebeld zou worden die week. Nooit gebeld! Maand later weer gebeld. Weer belofte dati k gebeld zou worden. Je raad het al. Nooit meer gebeld. Pas weer gebeld. Zouden vandaag intact opnemen voor een afspraak. Weer een belofte die ze niet nakomen. Firma kivits is een bedrijf dat slecht werk heeft geleverd en op geen enkel fatsoenlijke manier een klacht kan oplossen. Veel geduld gehad, maar ik zou iedereen toch adviseren noet met het bedrijf in de te gaan al

Uitgevoerd op 16-05-18

F. Dak&onderhoud

<100 aanvragen behandeld
1
Prijs/kwaliteit
2
Service
1
Afspraken

Zeer slecht,

Ze hebben geprobeert een lekage te dichten. Op een minder profecionele wijze. De lekage is er nog steeds 5 keer een afspraak proberen te maken maar elke keer was er weer iets anders dat ze jiet konden komen nadat jij ze belde. Nu hebben ze hebben mijn nummer geblokeerd. En nemen hierdoor niet meer op.

Uitgevoerd op 17-01-19

NRR Daken

<100 aanvragen behandeld
1
Prijs/kwaliteit
1
Service
1
Afspraken

1 woord gewoon OPLICHTER!!!!!

Niet met deze bedrijf in zee gaan, zijn stelletje oplichter.

Uitgevoerd op 19-11-18

HMD onderhoud & reparatie

<100 aanvragen behandeld
2
Prijs/kwaliteit
2
Service
2
Afspraken

Erg agressief

Trap er niet in!!! Dak lekt nog harder als daar voor! En wilt het niet komen oplossen! Weg geld

Uitgevoerd op 01-10-18

NRR Daken

<100 aanvragen behandeld
1
Prijs/kwaliteit
1
Service
1
Afspraken

GEEN 24 uur service / INTIMIDEREND!

PAS OP! NRR Daken zijn oplichters en zullen je problemen alleen maar erger maken.
We hebben een lekkage aan ons dakraam gehad en vanaf toen heeft NRR Daken alles nog veel erger gemaakt. Het zeil gescheurd / schoorsteen compleet uit zijn verband gerukt / gat naast de schoorsteen / dakpannen andersom teruggelegd, ga zo maar door!

Uitgevoerd op 09-10-18

NRR Daken

<100 aanvragen behandeld
1
Prijs/kwaliteit
1
Service
1
Afspraken

veel schade, afspraken niet nakomen

Wij hadden NRR daken ingeschakeld voor een dakrenovatie.
Voor deze klus startte 6000 euro betaald. Inmiddels 6 weken later zitten we met een lek dak en veel schade binnen en buiten huis. Ze hebben 70% van onze dakpannen eraf gehaald, niet afgedekt en zo laten inregenen met vochtschade (stuk stuukwerk, opgebold pakket, vochtplekken) in 6 kamers tot gevolg. Ze hebben de gevel, een koepel, afvoerpijpen, sleutels en slot stuk gemaakt, gelogen over geleverde materialen, de schoorsteen verwijderd, een gat achtergelaten en hier pannen overheen gelegd om af te dekken. Halverwege deze klus vroegen ze om meer geld.
Klachten werden niet serieus genomen en afgedaan met: "Wij zijn professionals; wij weten hoe dit moet". De toon om de laatste 4000 euro te betalen wat onprettig en dwingend. Uiteindelijk toch gelijk gekregen; dak zou opnieuw gelegd werden. Er zou nieuw bedrijf komen; 4 afspraken werden gemaakt waarop niemand verscheen, zonder afbericht. Uiteindelijk wilden ze schikken; de 6000 euro terug betalen; wij mochten dan geen recensies plaatsen. Ook deze afspraak is niet nagekomen. Er staat een foto van ons huis op hun site (zonder toestemming). Ze beloven dit eraf te halen, niet gebeurd. Eigenlijk zouden de toegevoegde foto's op de site moeten staan. Helaas als klap op de vuurpijl erachter gekomen dat de baas die zich Jeffrey Netten noemt, eigenlijk Jeffrey Versteeg is. Ook wel bekend van dakwerken Versteeg, woningverbeteringnederland.bv, uitzending van kassa en kanniewaarzijn.

Uitgevoerd op 04-08-18

NRR Daken

<100 aanvragen behandeld
1
Prijs/kwaliteit
1
Service
1
Afspraken

Ontevreden

Tussentijdse recensie
Sinds ongeveer 5 maanden (17-01-2018) staat NRR daken geregistreerd bij KVK als éénmansbedrijf onder naam Jeffrey Versteeg. Jeffrey Versteeg, ook wel bekend via dakwerken Versteeg en woningverbeteringnederland, kassa en kanniewaarzijn.
O.l.v. Wim Bertens en Jeffrey Versteeg (via collega’s geïntroduceerd als Jeffrey Netten) is ons dak gerenoveerd. Het afgeleverde werk is zeer slecht (door verschillende collega’s van NRR daken aan ons toegegeven) en er is veel schade veroorzaakt. Nu, inmiddels 4 weken later (en 4 afspraken waarop mensen niet komen zonder afbericht) , is dit ondanks toezeggingen nog steeds niet hersteld. Wat ons betreft zeer ernstig.
Wim heeft nu beloofd om as maandag 16 juli zelf te komen en dit op te lossen. We hopen dat dit nog goed komt. De reden waarom wij deze recensie nu plaatsen is, omdat ons verhaal tot nu toe een exacte replica is van eerder beschreven verhalen op internet in relatie tot Jeffrey Versteeg.
Indien zij volgende week toch goed werk afleveren en ons verhaal een andere wending krijgt, zullen we dit uiteraard ook in een recensie beschrijven. Voor nu adviseren wij extra goed research te doen (bijvoorbeeld via vebidak) alvorens dit bedrijf in te schakelen.

Uitgevoerd op 11-07-18

NRR Daken

<100 aanvragen behandeld
8
Prijs/kwaliteit
10
Service
8
Afspraken

Uitstekend werk geleverd

Ik heb gebeld na de zware storm die we hadden gehad en aangegeven dat we een lekkage hadden. Ik kreeg binnen 2 dagen direct 2 man op bezoek die het keurig hebben opgepakt en uitstekend werk hebben geleverd.

Uitgevoerd op 19-03-18

NRR Daken

<100 aanvragen behandeld
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

zeer tervreden

Wat een geweldige service. Lekkage gemeld, Nog dezelfde dag inspectie uitgevoerd, direct offerte opgemaakt, werkzaamheden ingepland en keurig volgens afspraken.echte nette jongens van NRR Daken Wim gaf goed advies.

Uitgevoerd op 15-05-18

NRR Daken

<100 aanvragen behandeld
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Goed advies, snelle service

Afspraak was snel mogelijk, goed advies gekregen over verdere aandachtspunt van het dak.

Uitgevoerd op 10-04-18

F. Dak&onderhoud

<100 aanvragen behandeld
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Keurig

Uitstekend bedrijf zeker een aanrader!

Uitgevoerd op 06-11-2017

F. Dak&onderhoud

<100 aanvragen behandeld
9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Komen de afspraken na

Erg netjes en erg tevreden

Uitgevoerd op 02-10-2017

Daktechniek en Calamiteiten mpb bv

<100 aanvragen behandeld
1
Prijs/kwaliteit
1
Service
1
Afspraken

Proberen overal geld weg te halen.

Kijk uit dit zijn oplichters. Niet mee in zee gaan.

Uitgevoerd op 22-06-2017

Dakdirect

<100 aanvragen behandeld
1
Prijs/kwaliteit
1
Service
1
Afspraken

Geen vakkennis, alleen praatjes!

Schuin dak met nieuw beschot en pannen belegd, lekt harder dan van te voren........Ondanks 10 jaar garantie doet men nu niets: garantie alleen op de pannen (!).... voor veel geld kan er een folie onder, dat is het enige dat men aanbiedt....zucht. Je doet je best goed te zoeken, als je in zee gaat met deze lui ben je aan de goden overgeleverd! Trap er niet in, het zijn beunhazen!

Uitgevoerd op 28-03-2017