Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Jose Janssen

Dak renoveren of vervangen

F. Dak&onderhoud

Aanbevolen door klant

Sel en nauwkeurig

Źeer snelle reactie. Vriendelijk. Goed werk geleverd. Vrhouding kwaliteit prijs goed.

Uitgevoerd op 20-02-19

Thijmen Klinkhamer

Dak renoveren of vervangen

Dak en schoorsteen beheer Kivits

Slecht. Nog slechtere service

In mei is de firma kivits bij mij geweest na een deur tot deur actie met folders in de bus. Gevraagd of ze lekkende dakgoot oor en achter konden maken op de lasnaad. Dit konden zij en hebben zij ook gedaan. Kreeg keurig een bon en de mededeling dat er garantie op zat als het toch nog lekte. Eerste regenbui lekte de voorkant weer en de tweede regenbui ook de achterkant. Gebeld met de firma kivits. Zouden iemand langs sturen. Nooit gezien! Week alterneer gebeld. Dame beloofde mij dat ik gebeld zou worden die week. Nooit gebeld! Maand later weer gebeld. Weer belofte dati k gebeld zou worden. Je raad het al. Nooit meer gebeld. Pas weer gebeld. Zouden vandaag intact opnemen voor een afspraak. Weer een belofte die ze niet nakomen. Firma kivits is een bedrijf dat slecht werk heeft geleverd en op geen enkel fatsoenlijke manier een klacht kan oplossen. Veel geduld gehad, maar ik zou iedereen toch adviseren noet met het bedrijf in de te gaan al

Uitgevoerd op 16-05-18

Joren Nicolaas

Dak renoveren of vervangen

F. Dak&onderhoud

Zeer slecht,

Ze hebben geprobeert een lekage te dichten. Op een minder profecionele wijze. De lekage is er nog steeds 5 keer een afspraak proberen te maken maar elke keer was er weer iets anders dat ze jiet konden komen nadat jij ze belde. Nu hebben ze hebben mijn nummer geblokeerd. En nemen hierdoor niet meer op.

Uitgevoerd op 17-01-19

kan fdk

Dak renoveren of vervangen

NRR Daken

1 woord gewoon OPLICHTER!!!!!

Niet met deze bedrijf in zee gaan, zijn stelletje oplichter.

Uitgevoerd op 19-11-18

Jhonny Terwolde

Dak renoveren of vervangen

Erg agressief

Trap er niet in!!! Dak lekt nog harder als daar voor! En wilt het niet komen oplossen! Weg geld

Uitgevoerd op 01-10-18

Linda van den Brink

Dak renoveren of vervangen

NRR Daken

GEEN 24 uur service / INTIMIDEREND!

PAS OP! NRR Daken zijn oplichters en zullen je problemen alleen maar erger maken.
We hebben een lekkage aan ons dakraam gehad en vanaf toen heeft NRR Daken alles nog veel erger gemaakt. Het zeil gescheurd / schoorsteen compleet uit zijn verband gerukt / gat naast de schoorsteen / dakpannen andersom teruggelegd, ga zo maar door!

Uitgevoerd op 09-10-18

N I

Dak renoveren of vervangen

NRR Daken

veel schade, afspraken niet nakomen

Wij hadden NRR daken ingeschakeld voor een dakrenovatie.
Voor deze klus startte 6000 euro betaald. Inmiddels 6 weken later zitten we met een lek dak en veel schade binnen en buiten huis. Ze hebben 70% van onze dakpannen eraf gehaald, niet afgedekt en zo laten inregenen met vochtschade (stuk stuukwerk, opgebold pakket, vochtplekken) in 6 kamers tot gevolg. Ze hebben de gevel, een koepel, afvoerpijpen, sleutels en slot stuk gemaakt, gelogen over geleverde materialen, de schoorsteen verwijderd, een gat achtergelaten en hier pannen overheen gelegd om af te dekken. Halverwege deze klus vroegen ze om meer geld.
Klachten werden niet serieus genomen en afgedaan met: "Wij zijn professionals; wij weten hoe dit moet". De toon om de laatste 4000 euro te betalen wat onprettig en dwingend. Uiteindelijk toch gelijk gekregen; dak zou opnieuw gelegd werden. Er zou nieuw bedrijf komen; 4 afspraken werden gemaakt waarop niemand verscheen, zonder afbericht. Uiteindelijk wilden ze schikken; de 6000 euro terug betalen; wij mochten dan geen recensies plaatsen. Ook deze afspraak is niet nagekomen. Er staat een foto van ons huis op hun site (zonder toestemming). Ze beloven dit eraf te halen, niet gebeurd. Eigenlijk zouden de toegevoegde foto's op de site moeten staan. Helaas als klap op de vuurpijl erachter gekomen dat de baas die zich Jeffrey Netten noemt, eigenlijk Jeffrey Versteeg is. Ook wel bekend van dakwerken Versteeg, woningverbeteringnederland.bv, uitzending van kassa en kanniewaarzijn.

Uitgevoerd op 04-08-18

n i

Dak renoveren of vervangen

NRR Daken

Ontevreden

Tussentijdse recensie
Sinds ongeveer 5 maanden (17-01-2018) staat NRR daken geregistreerd bij KVK als éénmansbedrijf onder naam Jeffrey Versteeg. Jeffrey Versteeg, ook wel bekend via dakwerken Versteeg en woningverbeteringnederland, kassa en kanniewaarzijn.
O.l.v. Wim Bertens en Jeffrey Versteeg (via collega’s geïntroduceerd als Jeffrey Netten) is ons dak gerenoveerd. Het afgeleverde werk is zeer slecht (door verschillende collega’s van NRR daken aan ons toegegeven) en er is veel schade veroorzaakt. Nu, inmiddels 4 weken later (en 4 afspraken waarop mensen niet komen zonder afbericht) , is dit ondanks toezeggingen nog steeds niet hersteld. Wat ons betreft zeer ernstig.
Wim heeft nu beloofd om as maandag 16 juli zelf te komen en dit op te lossen. We hopen dat dit nog goed komt. De reden waarom wij deze recensie nu plaatsen is, omdat ons verhaal tot nu toe een exacte replica is van eerder beschreven verhalen op internet in relatie tot Jeffrey Versteeg.
Indien zij volgende week toch goed werk afleveren en ons verhaal een andere wending krijgt, zullen we dit uiteraard ook in een recensie beschrijven. Voor nu adviseren wij extra goed research te doen (bijvoorbeeld via vebidak) alvorens dit bedrijf in te schakelen.

Uitgevoerd op 11-07-18

Emiel Vastenhouw

Dak renoveren of vervangen

NRR Daken

Aanbevolen door klant

Uitstekend werk geleverd

Ik heb gebeld na de zware storm die we hadden gehad en aangegeven dat we een lekkage hadden. Ik kreeg binnen 2 dagen direct 2 man op bezoek die het keurig hebben opgepakt en uitstekend werk hebben geleverd.

Uitgevoerd op 19-03-18

andy dijkstra

Dak renoveren of vervangen

NRR Daken

Aanbevolen door klant

zeer tervreden

Wat een geweldige service. Lekkage gemeld, Nog dezelfde dag inspectie uitgevoerd, direct offerte opgemaakt, werkzaamheden ingepland en keurig volgens afspraken.echte nette jongens van NRR Daken Wim gaf goed advies.

Uitgevoerd op 15-05-18