Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Frans Kleine Staarman

Gevels reinigen of renoveren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

uitvoering werken is uitstekend.

de gevelreparaties worden vooraf de impregnering uitgevoerd .
dit betreft de voegen die niet goed zijn.(kleine gaatjes)
vlotte afhandeling van de werkzaamheden .

Uitgevoerd op 06-04-2020

M Onderwater

Gevels reinigen of renoveren

Slordig uitgevoerd, reageert niet

Voegwerk vervangen, gevel gereinigd en geimpregneerd, dillatatievoegen vervangen. Werk aan de gevel niet volledig en slordig uitgevoerd, werkplaats zeer vervuild achtergelaten. Dit op verschillende manieren onder de aandacht gebracht, men reageert in het geheel niet. Geen enkele service dus!

Uitgevoerd op 28-03-18

Gert-Jan Ten Kate

Gevels reinigen of renoveren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden, vakmensen.

Uitstekende prijs-kwaliteits verhouding, mensen die weten waar ze over praten! Wij hebben een gevel van 90 jaar oud met een harde voeg. Wij maakten ons zorgen, mede vanwege de verhalen die de ronde doen over restauratie van oude gevels en schade die hierbij kan ontstaan. Deze mensen weten wat ze doen! Zeer tevreden!!

Uitgevoerd op 09-05-18

Tanja Looije

Gevels reinigen of renoveren
Aanbevolen door klant

Zeer accuraat en zorgvuldig.

Denkt mee over de uit te voeren werkzaamheden. Licht toe hoe de prijs tot stand komt. Werken aan één stuk door. Zelfs op zaterdag. Ruimen na afloop alles keurig op. De buren zagen het en wilden het ook.

Uitgevoerd op 24-01-18

Bert In 't Zandt

Gevels reinigen of renoveren
Aanbevolen door klant

Afspraken worden stipt nagekomen

geven goed en kundig advies, zijn ook behulpzaam met eventuele wensen en zorgen voor een goede afhandeling

Uitgevoerd op 05-01-18

Marianne Eunen

Gevels reinigen of renoveren

CFB Gevelreiniging

Niet aan te bevelen.

Particuliere klant. Mondeling prijs overeengekomen + op offerte laten zetten.

Prijs welke eerder overeengekomen was bleek na afronding werkzaamheden excl. btw ?!?
Rond de 1000 euro meer moeten betalen. De boekhouder kreeg hiervan de schuld.
Na afronding werkzaamheden negatieve houding als er maar betaald zou worden.

Na afronden werk was niet alles goed opgeleverd. Na 2x hierover contact te hebben gezocht is dit deels opgelost.
Ook contact gezocht via websie, maar nooit respons.

Uitgevoerd op 11-10-2015

M. P.

Gevels reinigen of renoveren

ABC Gevelwerken

Laat dit bedrijf geen werk uitvoere

Het werk is zeer slecht uitgevoerd en de gevel is beschadigd. Erg onprofessioneel en de gemaakte afspraken komen ze absoluut niet na.

Uitgevoerd op 18-08-2017

Sjoerd Agema

Gevels reinigen of renoveren

Voegbedrijf Gevelrenovatie M Kuipers

haastig, slordig werk,geen garantie

Harde werker, gaat door tot het bijna donker is, maar de kwaliteit vind ik echt niet goed, haastige spoed is zelden goed zeg maar. Het begon al met een scheve aanzetting van boven naar beneden tussen de huizen in wat bij de buren verderop ook het geval was en waarvan ik gezegd heb dat ik dat beslist niet wilde, s’avonds dit met z’n tweeen maar rechtgezet, tot een paar maal toe in verschillende kozijnen geflext!!, hoeken van de stenen afgebroken, glazuur van m'n ouderwetse brievenbus af en weer aangesmeerd met cement, maar het mooie is er af, met de slijptol IN de stenen geflext,aantal stenen dus beschadigd, veel verfwerk weggestraald, vtv nog afgesproken hier een plaatje voor te houden ter bescherming, niet gedaan dus, na het voegen de stenen niet goed schoongeborsteld waardoor veel cement op de stenen zelf over gedeelten van de muur,krijg dit er maar weer eens af, voegen verschillend van structuur,de meeste voegen zien er wel aardig uit maar er zitten heel slechte gedeelten bij, witte kluitjes in de voegen, mortel niet goed gemengd? impregneren tijdens regen, lijkt me ook niet goed, wel weer over gedaan trouwens, de schoorsteen niet gestraald, zou wel gestraald worden, maar met zoutzuur behandeld, nadien geverfd met gele verf!!!!, nu worden de stenen zwart, waarschijnlijk niet (goed) afgespoeld?, ligt nog cement op het dak van het voegen, cement op de tegels van de oprit, 1 kozijn aan weerskanten tussen muur en kozijn dichtgesmeerd, ander kozijn en voordeur weer niet.
Op het eerste gezicht en vanaf afstand is het inderdaad mooi opgefrist maar nee, had ik dit geweten dan had ik liever iets meer betaald aan een bedrijf wat wel secuur en niet zo slordig werkt, maar ik ben afgegaan op bovenstaande recencies en de prijs, ik baal als een stekker, voor mij dit ’bedrijf’ NOOIT meer!

UPDATE.
Deze recensie heeft er eerder opgestaan, in overleg met Melle besloten deze te vewijderen, Melle zou langskomen om het te bekijken en tot een oplossing te komen.
Alleen dat bleef uit, toen weer kontakt opgenomen en meneer zou heel vlug langskomen…..alleen bleef ook dit uit, toen maar weer kontakt proberen te zoeken alleen werden de appjes wel gelezen maar niet beantwoord,telefoon wordt niet meer opgenomen terwijl hij toch online is op whatsapp, TOT ik een zere plek raakte, en daar was ie weer…..alleen de beloofde oplossing zit er niet meer in, als je z’n verhaaltje leest op internet zit meneer al meer dan 25 jaar in het vak, uw gevel is mijn specialiteit en visitekaartje, kwaliteit staat hoog in het vaandel bij mij, en GARANTIE, nou niet dus, blablabla….iig, het verhaal is mooi, de werkelijkheid anders, er zullen vast ook tevreden klanten zijn, ik ben het niet! Prutswerk en dat vinden meer mensen met mij. Ik vind het gewoon erg dat hij zich er vanaf maakt en mij er mee laat zitten, centjes zijn binnen en zoek het maar uit. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, heb er verschillende foto’s van gemaakt, die kan ik niet plaatsen maar wie voorbeelden wil zien van z’n ’vakmanschap’ wil ik wel foto’s sturen.

Uitgevoerd op 04-03-2017

Rajesh Chinkoe

Gevels reinigen of renoveren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nauwkeurig en op tijd

Werkt erg netjes en zorgvuldig, geen last voor de buren, ruimt elke dag op na werktijd. Heeft zeker erg veel verstand van zijn werkzaamheden

Uitgevoerd op 21-05-2017

Ruud Verheul

Gevels reinigen of renoveren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

vakmensen, topwerk

Al het werk is netjes en opgeruimd uitgevoerd. Wij zijn nu trotse bezitters van een mooie schone nieuw gevoegde gevel.

Uitgevoerd op 18-05-2017