Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Maria Vroomen

Alarmsysteem installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede service

Ook als service telefonisch kan, goed geholpen

Uitgevoerd op 15-05-2020

Armand Bieske

Alarmsysteem installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Fijn en vriendelijk bedrijf.

Na enkel speurwerk voor een alarmsysteem, zijn we bij Beveiligd Nederland uitgekomen.
Ik had dan ook enkele vragen en wensen en deze werden zeer professioneel beantwoord en geen vraag was te veel. Wij hebben dan ook meteen voor Beveiligd Nederland gekozen.

Op 29 mei 2020 werd de installatie dan geplaatst. Net als iedereen die ik telefonisch gesproken had, of via mail, was ook de monteur zeer vriendelijk en zeker kundig.
Een fijn persoon die nauwkeurig werkt en met de klant overlegd, Super. Geen vraag was teveel en kregen prima uitleg. Dit gaf ons een fijn gevoel, Rudi bedankt.

De eerder gemaakte afspraken met Beveiligd Nederland zijn ze in alle opzichten nagekomen. Ook jullie allemaal bedankt.

Hier voelden wij ons nog als Koning.


Dit is de beste en goedkoopste reclame, TOP.

Fam. Bieske.

Uitgevoerd op 29-05-2020

Andre en Annemie Donckers

Alarmsysteem installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Snel en goed geleverd werk

Altijd vriendelijk en hulpvaardig, fijne mens. Netjes en snel alles gekoppeld. Wij kunnen weer verder

Uitgevoerd op 24-12-2019

Jacky Woo

Alarmsysteem installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Advies en transparant TOP

Redmar is geduldig, legt goed uit, dwingt niet op extra onderdelen aan te schaffen (zoals verisure), eerlijke prijs, komt afspraken na, krijgt zelfde dag reactie en zoekt alles uit. Bij mij was de instelling van mijn telefoon niet correct geïnstalleerd, waardoor het systeem niet goed werkte. Dit was gefixed door Redmar. TOP bedrijf zeker een aanrader.

Uitgevoerd op 11-11-2019

Maurice Nicolaes

Alarmsysteem installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Snelle offerte, alles klopte

Snel de gevraagde offerte ontvangen, goede prijs afspraak, nette en vakkundige monteur, goede uitleg over systeem.

Uitgevoerd op 23-05-19

CPM van den Eijnden

Alarmsysteem installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

advies,uitvoering:perfect

Het voorgesprek, de afspraken en de uitvoering , alles is uitstekend uitgevoerd.

Uitgevoerd op 04-03-19

Wies Nieuwendijk

Alarmsysteem installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Komen afspraken na, keurig werk!

Keurig werk, afspraken nagekomen, vriendelijke reactie op een aanvullende vraag.

Uitgevoerd op 07-03-19

eimert zwart

Alarmsysteem installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

zeer tevreden

ja, alles goed uitleggen en netjes houden voor compleet

Uitgevoerd op 22-12-18

P. de Leeuw

Alarmsysteem installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Aanrader!

Snelle reactie in geval van alarm.
Leuke aanbiedingen voor vaste klanten.
Zeker een aanrader!

Uitgevoerd op 12-12-18

W. Borst

Alarmsysteem installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Monteur legt alles goed uit!

Goede service ,monteur legt alles goed uit hoe alles werkt , ik zou zeggen kies voor zo veilig en ook betaalbaar

Uitgevoerd op 04-12-18