Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Joop

Alarmsysteem installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Komt keurig zijn afspraken na

Duidelijke uitleg, offerte klopt met wat is besproken, volgens afspraak geleverd, het product is waarom gevraagd is.

Uitgevoerd op 11-12-2020

Wim

Alarmsysteem installeren of vervangen

Netjes op tijd

Goede uitleg ,netjes en goed werk geleverd en klantvriendelijk

Uitgevoerd op 23-12-2020

R

Alarmsysteem installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Vriendelijk, goede service

Vriendelijk, goede service

Uitgevoerd op 03-12-2020

Richie

Alarmsysteem installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Snel duidelijk netjes

Alles volgens afspraak .goede prijs goede kwaliteit

Uitgevoerd op 05-10-2020

Maria

Alarmsysteem installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede service

Ook als service telefonisch kan, goed geholpen

Uitgevoerd op 15-05-2020

Armand

Alarmsysteem installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Fijn en vriendelijk bedrijf.

Na enkel speurwerk voor een alarmsysteem, zijn we bij Beveiligd Nederland uitgekomen.
Ik had dan ook enkele vragen en wensen en deze werden zeer professioneel beantwoord en geen vraag was te veel. Wij hebben dan ook meteen voor Beveiligd Nederland gekozen.

Op 29 mei 2020 werd de installatie dan geplaatst. Net als iedereen die ik telefonisch gesproken had, of via mail, was ook de monteur zeer vriendelijk en zeker kundig.
Een fijn persoon die nauwkeurig werkt en met de klant overlegd, Super. Geen vraag was teveel en kregen prima uitleg. Dit gaf ons een fijn gevoel, Rudi bedankt.

De eerder gemaakte afspraken met Beveiligd Nederland zijn ze in alle opzichten nagekomen. Ook jullie allemaal bedankt.

Hier voelden wij ons nog als Koning.


Dit is de beste en goedkoopste reclame, TOP.

Fam. Bieske.

Uitgevoerd op 29-05-2020

Andre en Annemie

Alarmsysteem installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Snel en goed geleverd werk

Altijd vriendelijk en hulpvaardig, fijne mens. Netjes en snel alles gekoppeld. Wij kunnen weer verder

Uitgevoerd op 24-12-2019

Jacky

Alarmsysteem installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Advies en transparant TOP

Redmar is geduldig, legt goed uit, dwingt niet op extra onderdelen aan te schaffen (zoals verisure), eerlijke prijs, komt afspraken na, krijgt zelfde dag reactie en zoekt alles uit. Bij mij was de instelling van mijn telefoon niet correct geïnstalleerd, waardoor het systeem niet goed werkte. Dit was gefixed door Redmar. TOP bedrijf zeker een aanrader.

Uitgevoerd op 11-11-2019

Maurice

Alarmsysteem installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Snelle offerte, alles klopte

Snel de gevraagde offerte ontvangen, goede prijs afspraak, nette en vakkundige monteur, goede uitleg over systeem.

Uitgevoerd op 23-05-19

CPM

Alarmsysteem installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

advies,uitvoering:perfect

Het voorgesprek, de afspraken en de uitvoering , alles is uitstekend uitgevoerd.

Uitgevoerd op 04-03-19