Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Kasper

Asbestinventarisatie of verwijderen
Aanbevolen door klant

Goed geholpen.

Tot volle tevredenheid van ons is het asbestdak netjes verwijderd. Keurig netjes afgewerkt alles, top bedankt voor de fijne samenwerking.

Uitgevoerd op 11-11-2020

Paul

Asbestinventarisatie of verwijderen
Aanbevolen door klant

Vakkundig en snel

Zeer secure afwerking en alles volgens afspraak Binnen een dag alles afgewerkt

Uitgevoerd op 28-08-2020

Johan

Asbestinventarisatie of verwijderen

Milieu Control NL

Onbetrouwbaar, onbereikbaar.

Bij herhaling probeer ik dit bedrijf via email en telefoon te bereiken voor verdere vragen en afspraken:
Omdat milieu er maar niet in slaagt mij ook maar het geringste antwoord te geven op mijn vragen van 16 juli 2020, heb ik echter moeten besluiten de asbestsanering door milieu-control te annuleren.
Het vandaag telefonisch helemaal niet meer bereikbaar zijn van milieu-control deed voor mij definitief de deur dicht.
Ik ga nu verder met een asbestsaneerder die wel weet wat proffesioneel communiceren is.

Uitgevoerd op 19-08-2020

I.

Asbestinventarisatie
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over bedrijf

Duidelijke en heldere offerte, prijs was goed, en zij kwamen hun afspraken goed na.

Uitgevoerd op 21-12-2019

Haye

Asbestinventarisatie of verwijderen

Zeer ontevreden.

Bij hun vertrek kwam ik er achter dat ze mijn rolgordijn hebben gesloopt wat bij de voordeur hing en ik kon nadat ze weg waren mijn toiletpot en wat onderdelen zelf voor mijn huis weghalen. Verder waren ze erg onduidelijk over hoe lang het duurde en wat de werkzaamheden precies waren en hebben ze tegels uit de grond gehaald en niet teruggeplaatst. Zeer onprofessionele werkwijze.

Uitgevoerd op 28-11-18

Caroline

Asbest verwijderen
Aanbevolen door klant

Goed bedrijf, goede prijs en dienst

Er zijn veel aanbieders van deze diensten, we hebben zeker de goede keuze gemaakt. Combinatie van uitstekende communicatie, klantgerichtheid en goede en snelle afhandeling van de diensten.

Uitgevoerd op 10-07-18

Kees

Asbest verwijderen
Aanbevolen door klant

Netjes op tijd

Keurig werk

Uitgevoerd op 12-04-18

R

Asbest verwijderen

Tevreden met werk, niet over nazorg

Asbest werd netjes verwijderd, beperkt meerwerk is in overleg gegaan. Nazorg is echter slecht bevallen, omdat er gebruikt materiaal na meerdere malen contact nog altijd niet is verwijderd.

Uitgevoerd op 06-11-17

Geverifieerde klant

Op zich te vreden over het bedrijf!

Ik heb later een andere aanbieding gekregen van een collega asbestinventarisatie die 60 procent goedkoper was! ik voel me besodemieterd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uitgevoerd op 20-12-17

Martijn

Asbestinventarisatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Even overlegd over de afspraak, netjes op tijd en vlot gewerkt. Rapport zeer snel gekregen. Top.

Uitgevoerd op 08-11-2017

jannie

Asbest verwijderen

Milieu Control NL

Ai!

Helaas een opstapeling van fouten en miscommunicatie. Een niet kloppende offerte, waar vanuit de inventarisatie rapport opeens kachels verwijderd werden (die we zelf mochten doen) en een hele keukenvloer en kelder was weggelaten. Het kostte weken voordat alles was opgelost. En uiteindelijk bij de klus zelf een ander bedrijf wat de klus uitvoerde, waar wij niet van op de hoogte waren gebracht. Gemaakte afspraken werden niet nagekomen en ik heb weet ik niet hoe vaak gebeld en gemaild. Wat ons betreft nooit meer.

Uitgevoerd op 16-10-2017

Willem

Asbestinventarisatie
Aanbevolen door klant

Zou ik iedereen aanraden

Keurig volgens afspraak het rapport opgeleverd.

Uitgevoerd op 06-04-2017

Thijs

Asbestinventarisatie of verwijderen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Duidelijk, redelijk, deskundig

John gaf de beste prijs. Hij kon snel saneren en communiceerde proactief. Hield ons op de hoogte / overlegde actief planning, werkzaamheden en wijziging (3 extra monsters waren nodig), zodat we niet voor verrassingen kwamen. Vriendelijk, deskundig.

Uitgevoerd op 30-04-2017

Sjoerd

Asbestinventarisatie of verwijderen

Milieu Control NL

Aanbevolen door klant

Vakwerk!

Van advies tot aan de uitvoering... prettig, soepel en vriendelijke mensen die weten waar ze over praten.

Uitgevoerd op 17-02-2017

Paul

Asbestinventarisatie of verwijderen
Aanbevolen door klant

duidelijk en vriendelijk!

duidelijke afspraken! fijn meedenkend! duidelijke uitleg.

Uitgevoerd op 24-09-2015

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review