Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

R.

Veranda plaatsen of vervangen

Pergola van Erhardt snel achteruit

De pergola zonwering van het Duitse merk Erhardt Markisen, die bekend staat om hoogwaardige kwaliteit, ging al snel achteruit. Het doek bevatte na enkele jaren veel (weer)vlekken. Door verschillende adviezen van Van Manen in Barneveld werden deze vlekken groter en erger. Van Manen kenmerkt zich verder door een uitstekende verkoop, maar gebrekkige communicatie in de aftersale. We kregen vaak geen contact, terugbelverzoeken werden niet nagekomen. Ook bleef een oplossing voor de vlekken, onstaan door het advies van Van Manen, uit.
Ons advies: koop een "minder luxe" zonwering, die langer meegaat en minder nadelen heeft van luxe, maar niet te reinigen doeken.

Uitgevoerd op 01-04-2016

Wil

Veranda plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Heel tevreden!

Er wordt met je meegedacht, je krijgt eerlijk advies, afspraken worden nagekomen. Balans kwaliteit / prijs prima in orde. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Uitgevoerd op 21-06-2021

Manuela

Veranda plaatsen of vervangen

Terraskap

Geverifieerde klant

Ontevreden over afhandeling

Afspraak keer op keer verzet, steeds moest ik als op de dag van de afspraak bellen om te vragen of de afspraak nog doorging omdat er opnieuw niemand was verschenen. De eerste keer was de monteur ziek. Dat kan gebeuren, de tweede keer bleken ineens niet alle onderdelen te zijn geleverd. Na steeds opnieuw bellen en appen een nieuwe afspraak. Balken van de overkapping waren beschadigd een van de medewerkers ging daar met een kwast verf overheen. Zelfs over de rubberen dragers werd geverfd. Vervolgens zou een andere afspraak gemaakt worden voor zonwering. Opnieuw niets laten weten weer geveld er is nu opnieuw een afspraak gemaakt. Tot op heden is de verlichting niet aangesloten de afvoer niet verwerkt in de riolering kortom mooi verhaal. Maar het breekt aan elke vorm van fatsoen. Ik werd wel steeds gebeld voor betalingen vooraf en snap nu waarom.

Uitgevoerd op 17-07-2021

Carla

Veranda plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden.

Netjes en snel gewerkt. Fijne communicatie.

Uitgevoerd op 17-04-2021

Mariska

Veranda plaatsen of vervangen

Service erg incorrect

De plaatsing is gedaan door Alufox Zwolle. Dat verliep goed. Toen ik weer contact op wilde nemen bleek dat deze zaak in Zwolle niet meer bestond. Contact opgenomen met bedrijf in Erica. Daar werd ik niet erg vriendelijk behandeld en de persoon aan de telefoon wilde niets met het vorige bedrijf in Zwolle te maken hebben. Niet erg professioneel en klantvriendelijk mijns inziens!
Zo ben je als klant de dupe
Voor mij hoeft Alufox niet meer. Inmiddels prima behandeld bij een ander bedrijf!

Uitgevoerd op 24-04-2018

S.G

Veranda plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Niet altijd conform afspraak

Het is heel netjes uitgevoerd. Mooi materiaal. Niet altijd volgens afspraak.

Uitgevoerd op 30-08-2020

Bertil

Veranda plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Kwalitatief erg sterk. Aanpakkers.

Het zijn in eerste aanzet wat losse afspraken geweest maar de timmerman Piet vraagt door en zoekt oplossingen. Dat is prima uitgevoerd. Wij zijn super tevreden en erg blij met de geleverde werkzaamheden.

Uitgevoerd op 26-09-2017

Harry

Veranda plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

In een dag geplaatst. Wij genieten

Heel mooie overkapping voor scherpe prijs

Uitgevoerd op 16-08-2017

miep

Veranda plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

geweldig en netjes geholpen

heel goed werk afgeleverd en vrolijke mensen ik ben er zeer tevreden over bedankt frans buitink uit eerbeek

Uitgevoerd op 26-08-2017

Alex

Veranda plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

zeer tevreden

Eerst offerte aangevraagd, er is zeer snel een offerte uitgebracht waarna er iemand is langs geweest voor het inmeten en binnen 2 weken stond mij veranda .

Goed werk geleverd jongens !

Uitgevoerd op 17-11-2016

Claudia

Veranda plaatsen of vervangen

Zeer slechte after sales

9 juli is een veranda geplaatst. 3 weken erna zag ik dat er op 2 Polycarbonaatplaten aan de bovenkant 2 deuken zaten. Ik heb hierover gebeld. Heb foto's gestuurd en vervolgens ontstond discussie over schuldvraag. Ik had volgens hun op dag van levering de gehele overkapping moeten controleren op eventuele schade. Nu zou het mijn schuld zijn. En na de foto's besloten zij dat het niet vervangen zou worden. Na gesprek toch besloten dat zij 4 oktober zouden langskomen. Om 17.00 uur nog een keer gecheckt en ze zouden na 18.00 uur komen, ze zijn niet geweest. Weer gebeld en nu zegt directeur dat er helemaal geen afspraak stond!! Hij heeft geen concrete afspraak willen maken om langs te komen. Conclusie, wij zitten met een overkapping met schade en we krijgen geen gehoor. Terwijl zij schrijven dat ze 10 jaar volledige garantie geven op de Polycarbonaatplaten. Maar als je ze nodig hebt geven ze niet thuis. Wij zijn zeer teleurgesteld in dit bedrijf.

Uitgevoerd op 05-10-2016

cees

Veranda plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zou hem iedereen aanraden

Prima werk voor een schappelijke prijs

Uitgevoerd op 03-08-2016

Tony

Veranda plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden en goed!

De overkapping moest over een bestaande constructie heen gebouwd worden.
Dat is zeer vakkundig gedaan met ter plekke nog oplossingen te zoeken voor de onverwachte problemen

Uitgevoerd op 22-09-2015

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review