Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Huibert

Vloer leggen of vervangen

Vloeren Centrum Nederland

Aanbevolen door klant

Perfect

Goed advies!!

Uitgevoerd op 10-05-2020

Angelica

Gietvloer aanbrengen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Ruben en zijn team hebben bij ons een mooie vloer gelegd waar we heel tevreden over zijn. Ze hebben ook ons begeleid in de keuze voor een vloer die helemaal aan ons wensen voldeed. Ruben heeft grote kennis over de mogelijkheden van gietvloeren en dit heeft ons zeer geholpen bij het maken van een keuze. We zullen dit bedrijf zeker aanraden!

Uitgevoerd op 17-10-2019

Jasper

Gietvloer aanbrengen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Meedenkend en betrouwbaar

Ruben van All in Floorsystems kwam in ons oude huis langs om verschillende stalen langs te brengen. Waar er bij diverse aanbieders van gietvloeren cowboy verhalen werden verteld was Ruben realistisch en to the point. Toen wij de sleutel van onze nieuwe woning kregen heeft Ruben ons geadviseerd over het opbouwen van de vloer. Zonder de deskundigheid en het meedenken van Ruben hadden wij onze planning nooit rond gekregen. En het resultaat mag er zijn. Wij hebben een naadloze, strakke vloer en zijn er nog iedere dag blij mee. All in Floorsystems heeft bij ons de sleuven van de vloerverwarming dichtgesmeerd, de vloer ge-egaliseert en de gietvloer aangebracht.

Uitgevoerd op 23-09-2019

Jorrin

Vloer leggen of vervangen

De Laminaatmeister

Aanbevolen door klant

Netjes uitgevoerd. Erg nauwkeurig!

Laminaatmeister heeft de vloer netjes gelegd. Het is erg nauwkeurig gelegd.

Uitgevoerd op 01-06-2018

Gert Jan

Gietvloer aanbrengen of vervangen

Gietvloer 3x gedaan en nog slecht.

Werk is niet netjes uitgevoerd. Na 3x is de vloer nog niet mooi. Tevens rekent hij 15m2 meer dan er in gelegd is. Doe geen zaken met dit bedrijf!!

Uitgevoerd op 01-12-2019

Nic

Vloer leggen of vervangen
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig gewerkt en alles is mooi

Eind januari bij Middag Leerdam langsgeweest om een nieuwe vloer te kiezen voor ons nieuwe huis. We hebben even in de showroom rond gelopen en we werden niet gelijk benaderd om een vloer aan te smeren. Na een bepaalde tijd kwam Gerco even langs om te vragen wat onze plannen waren en we gingen even samen zitten om een mooi voorstel te maken. Na een uurtje hebben we de offerte getekend en het is allemaal zeer snel gelopen. De vloer is super mooi en we zijn erg tevreden over het geleverde werk.

Echt een aanrader!

Uitgevoerd op 02-02-2020

Dario

Vloer leggen of vervangen
Aanbevolen door klant

Nog nooit zo tevreden geweest

Ik ben onwijs tevreden over het werk wat Middag Leerdam heeft geleverd in mijn woning. Na een warm onthaal in de showroom ben ik persoonlijk begeleid in de keuze van de tegels die ik wilde hebben. Nadat ik de keuze had gemaakt zijn ze het persoonlijk komen leggen in mijn woning, en het resultaat is geweldig! De tegels passen perfect bij de rest van het interieur van mijn woning, en straalt weer zo veel klasse uit.

Bedankt Middag Leerdam!

Uitgevoerd op 28-01-2020

Aarnout

Vloer leggen of vervangen
Aanbevolen door klant

Net bedrijf en goede samenwerking

Na de vloer te hebben aangeschaft in de showroom, is alles vlekkeloos verlopen. Goede communicatie, op tijd geleverd en de vloor is mooi gelegd. Hartelijk bedankt!

Uitgevoerd op 15-01-2020

bas

Gietvloer aanbrengen of vervangen

Onjuiste adviezen, matige kwaliteit

De Betonfloor valt ons erg tegen. De vloer is erg kwetsbaar met (gelekte) vloeistoffen e.d. Al na minder dan een jaar veel vlekken en vlekjes ondanks intensief onderhoud. We zouden dit type vloer zeker niet aanraden.

Uitgevoerd op 10-04-18

Rob

Gietvloer aanbrengen of vervangen

slechte nazorg en communicatie.

Een prachtige vloer, prijzig dat wel. Maar op het moment dat er iets mee is geven ze niet thuis. Dan komt er alleen een buitenproportionele gepeperde rekening. Als je dan laten weten het niet met het voorstel te zijn hoor je nooit meer iets van ze.

Uitgevoerd op 30-07-18

Bas

Vloer leggen of vervangen
Aanbevolen door klant

Gezellige mensen en professioneel.

Na telefonisch contact te hebben gepleegd en even rondgelopen te hebben met Nico van Middag, besloten om een vloer te laten leggen door hun. Het mooie ervan, ik heb het in hun handen gelaten en hun hebben voor alles gezorgd. Een mannetje kwam alles opmeten, maakte een schatting en kwam dezelfde dag nog voor een goede prijs. Daarnaast is de vloer professioneel aangelegd en heb er plezier van. Een aanrader. Owja, koppie koffie is helemaal gratis.

Uitgevoerd op 06-10-2017

Melvin

Vloer leggen of vervangen
Aanbevolen door klant

Snel bezorgd en in een goede staat.

Erg klantvriendelijk en een zeer ruim assortiment

Uitgevoerd op 14-10-2017

bram

Vloer leggen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

goede kwaliteit en goede service. Redelijke prijs voor de kwaliteit die er is neergelegd. Ben zeer tevreden over dit bedrijf. Zeker weten een aanrader voor ieder die een nieuwe vloer nodig heeft.

Uitgevoerd op 18-10-2017

Wesley

Vloer leggen of vervangen
Aanbevolen door klant

Super tevreden

Na binnenkomst in de winkel direct geholpen door vriendelijke medewerkers, die ons hielpen met het uitzoeken van een goede vloer voor onze badkamer. Super klantvriendelijk en topkwaliteit.

Uitgevoerd op 18-10-2017

Glenn

Vloer leggen of vervangen
Aanbevolen door klant

Altijd op tijd en werkt nauwkeurig

Goed geholpen door Nico. Verder zijn er vele mogelijkheden en is de vloer erg mooi. Nico staat overigens ook altijd voor je klaar en is erg behulpzaam.

Uitgevoerd op 13-10-2017

Max

PVC vloer leggen of vervangen
Aanbevolen door klant

Afspraak is afspraak!

Erg prettig geholpen in de winkel door mensen die verstand van zaken hebben. Ook de stoffeerder, Jeroen in ons geval, werkt erg netjes en secuur. Al met al een aanrader!

Uitgevoerd op 22-06-2017

Jan

Gietvloer aanbrengen of vervangen

DRT Vloeren

is oke

Het is een concurrent

Uitgevoerd op 01-04-2017

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review