Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Donna

Trap renoveren
Aanbevolen door klant

Netjes en snel

Netjes gewerkt alleen bij gesprek thuis bij de offerte maken heeft diegene over t hoofd gezien dat de plaat weg moest in kelderkast ivm elektra aanleg mischien een puntje allert zijn diegene die alles opneemt voor de rest goed in 2 dagen klaar ipv 3!

Uitgevoerd op 19-04-2022

Aanbevolen door klant

super professioneel TOP

de naam zegt het al een bedrijf met karakter


Fred bedankt voor het advies op maat
Miguel bedankt voor de soepele communicatie
en natuurlijk Henk voor de professionele montage
wij zijn uitermate tevreden met onze traprenovatie.

Uitgevoerd op 04-03-2022

Dick

Trap renoveren

Zeer tevreden

Goed advies gehad door Hans Brust, prima prijs kwaliteit verhouding.
Door omstandigheden later geplaatst dan afgesproken, goede communicatie hier over.
Jarno heeft uitstekend werk geleverd met onze 2 trappen.
We zijn zeer tevreden over trapexpress en kunnen het zeker adviseren.

Uitgevoerd op 28-12-2021

Sjoerd

Trap renoveren
Aanbevolen door klant

Uitstekend werk en op tijd.

Het advies was duidelijk en de uitvoering door medewerker Michel was vakwerk, er werd netjes gewerkt en volgens afspraak uitgevoerd, alle lof over Michel.

Uitgevoerd op 29-09-2021

Leo

Trap renoveren
Aanbevolen door klant

Traprenovatie

Prostairs heeft bij ons de bestaande trap een geweldige traprenovatie gedaan.
Duidelijke afspraken gemaakt om niet voor verrassingen te komen . Zijn erg behulpzaam ivm een kleur verandering wat op kort van de renovatie aangevraagd was.
Gezellige en professionele vertegenwoordiger die alles duidelijk uitlegt na opmeting. Komen op de afgesproken dag en tijd. Monteur erg vriendelijk, werkt zeer secuur en levert het schoon af. De traprestanten werden zelfs meegenomen.

Super tevreden en zeer professioneel bedrijf.

Uitgevoerd op 14-09-2021

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Eerlijk en netjes!

De verkoper was heel eerlijk over wat hij wel en niet kon bieden of wat er wel of niet kon. Nette prijs en de trap is erg mooi gelegd. Wij zijn super blij!

Uitgevoerd op 24-03-2021

Trap renoveren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Heel blij met onze nieuwe trap

Goed werk afgeleverd en wij zeer tevreden

Uitgevoerd op 12-03-2021

Anouk

Trap renoveren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Super service! Komen afspraken goed

Zeer tevreden over de service en kwaliteit

Uitgevoerd op 20-04-2021

Henk

Trap renoveren

Slechte service

Redelijk opdringerige verkoper
Hoge winstmarges dus onderhandel naar hartelust!
Haast een mogelijkheid tot aanpassen order of afzeggen.
Duurt 6 maanden voordat ze komen monteren. Zorg wel dat je deze datum zsm vastlegt anders duurt het nog langer! (bij mij 9 maanden!!)
Bureaucratisch bedrijf. Planner plant, verkoper verkoopt etc. Geen ruimte voor extra service.
Allemaal rare voorwaarden bij montage. Van parasols tegen de regen tot hoge aanbetalingen etcetera.
Onvriendelijke managers.
Wel aardige monteurs. Beter hun direct contacteren voor goed en goedkope service!

Uitgevoerd op 29-01-2021

Monique

Trap renoveren

Profitrap

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Netjes gewerkt in 1 dag klaar

Duidelijke uitleg en offerte aan huis.
Goeie prijs/kwaliteit
Netjes gemaakt

Uitgevoerd op 05-05-2020

Sonny

Trap renoveren
Aanbevolen door klant

Fantastische ervaring

Het begon al tijdens de verkoop: goed advies en in alle rust en tijd de opties doornemen om vervolgens duidelijke afspraken te maken. Ook op de afgesproken termijnen contact én een afspraak gemaakt. Vervolgens op de dagen van montage een keurige monteur (Ruud) die ontzettend goed en net werk heeft geleverd. En nog snel ook! Wij hadden twee trappen die gedaan moesten worden, en binnen 1,5 dag zaten ze er allebei in. Al met al een fantastische ervaring met TrapXpress, van begin tot eind!

Uitgevoerd op 13-07-18

Dirk

Trap renoveren
Aanbevolen door klant

zeer te vreden

Prima bedrijf, goede prijs-kwaliteit en alles op tijd en op maat.
Complimenten voor monteur Arno, prima kerel die zeer professioneel en netjes werkt.

Uitgevoerd op 14-06-18

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review