Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Rob de Groot

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zonnemarkt..... een aanrader!

Vriendelijke verkoper die thuis op maat komt kijken. Goed advies. Het personeel dat kwam plaatsen was zeer vriendelijk, werkten hard en stemden af met ons. Zeer fijn.
Een klein minpuntje is dat Zonnemarkt (door de drukte?) telefonisch niet zo goed te bereiken was. Maar al met al zijn we heel positief.

Uitgevoerd op 15-07-2020

Hans Selhorst

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Voorlichting en afwerking zeer goed

Wij hebben een zeer positief gesprek gehad met Youri van Zonnemarkt.
Daarna hebben wij nog enige bedrijven laten komen. Vervolgens hebben wij gekozen voor Zonnemarkt.
Na 2 weken hebben zij de zonnepanelen geplaatst. Dat ging erg voorspoedig en zij hebben het netjes afgehandeld.

Uitgevoerd op 11-06-2020

Jac Den Boer

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Deskundige verkoop, snelle levering

Daar waar verschillende concurrenten hun offertes puur op basis van Google Maps foto's maakten en panelen plaatsten op onze rietkap, kwam Zonnemarkr met een deskundige adviseur aan huis. Goede offerte, snelle levering volgden. Tijdens de installatie dachten de installatiejongens goed mee over de beste route voor de stroomkabel. Vanaf het eerste moment draait het zonnepaneelsysteem als een zonnetje.

Uitgevoerd op 17-07-2020

Rob Rijke

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Indruk bedrijf

Bedrijf is mij aanbevolen door P3 uit Nijmegen dat de sanering van mijn asbestdakbedekking heeft uitgevoerd. Vanaf het allereerste moment heb ik te maken gehad met zeer gemotiveerde medewerkers. Stonden mij met raad en daad bij. Heb diverse offertes opgevraagd maar Solar2led bleef mijn voorkeur houden.

Uitgevoerd op 07-08-2020

Alba Garay

Zonnepanelen installeren

Niet klantvriendelijk ingesteld

Alvorens een offerte te ontvangen is een afspraak ter beoordeling van situatie aan huis ingepland. Hoewel telefonisch doorgegeven dat ik offertes wilde vergelijken (Max 3) voordat ik mijn aanvraag definitief zou maken, heeft de verkoper de afspraak gestaakt toen ik aangaf naast de kwaliteit(merk zonnepanelen, hoogte Wp) ook op prijs te vergelijken. Volgens hem was de afspraak dus tijdverspilling. Mogelijk dacht hij dat ik geen middensegment of hoger kon betalen. Hij liep ook ontzettend boos weg. En dat is jammer omdat ik juist interesse had en budget voor middensegment panelen en al klaar stond met allerlei vragen over 2x merken die ik op het oog had.

Uitgevoerd op 10-08-2020

Judith V

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer accuraat, in alle fasen

De medewerkers denken met je mee, reageren snel op mails of een telefoonverzoek, bij het plaatsen wordt netjes gewerkt en medewerkers zijn vriendelijk.

Uitgevoerd op 10-08-2020

Eric & Ilze Kleverwal

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer nette montage binnen en buiten

We wilden graag zonnepanelen en dit " lokaal " uit laten voeren door een Eerbeekse ondernemer.Vanaf het eerste gesprek aan de kamertafel hadden we al een goed gevoel over het advies en hoe ze het zouden monteren binnen en buiten.Dit is dan ook naar volle tevredenheid uitgevoerd. Keurig net werk geleverd.
We kunnen dit bedrijf dan ook bij iedereen aanbevelen die zonnepanelen wil plaatsen.

Uitgevoerd op 06-08-2020

rinus vd net

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

top bedrijf ,in alle opzichten

goede uitleg ,duidelijke offerte ,goede afspraken ,4 andere offerte,s gevraagd.
ecotec kwam als beste er uit ,ook met de prijs,ik ben al wat ouder zag er tegen op
om de het te regelen btw terug gave ,en aanmelding bij de energiemaatschappij voor teruglevering.
twee keer thuis langs gekomen om het te regelen,twee mensen wil hierbij toch benoemen,ester voormolen
en jan pouwe ,die mij op al mijn vragen steeds vriendelijk en duidelijkheid hebben gegeven,
niets was te veel,dan kom later de kers op de taart ,de instalatie van de panelen door de monteurs
vakbekwame monteurs en vriendelijk ,puik werk geleverd jongens.met andere woorden ik kan niets negatiefs
op noemen,gaat zo door ecotec
rinus

Uitgevoerd op 21-07-2020

D Rovers

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Prima bedrijf, goede producten

Meestal werd op emails en telefoontjes snel gereageerd. De monteurs werkten vrij nauwgezet en communiceerden duidelijk. De kwaliteit van de spullen is prima.

Uitgevoerd op 06-08-2020

TH van Weenen

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Kozijnen vervangen naar kunststof

Medewerking en service is uitstekend. Mooi familiebedrijf en hebben korte lijntjes tussen de uitvoering en de fabriek. Zijn zeer tevreden over de service van de eerste afspraken. Twijfelen niet over de montage of kwaliteit.

Uitgevoerd op 12-11-2020