Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Buro Springweg

<100 aanvragen behandeld
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Zeer tevreden over bedrijf

Duidelijke en heldere offerte, prijs was goed, en zij kwamen hun afspraken goed na.

Uitgevoerd op 21-12-2019

IsoSun B.V.

4.800+ aanvragen behandeld
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

zeer te vreden .

Tijdens offerte gesprek thuis zeer duidelijke uitleg .
Uitvoering verliep voorspoedig en werd door vriendelijk en deskundig uitgevoerd.

Uitgevoerd op 16-01-2020

Duurzaamheidscentrum Nederland BV

5.700+ aanvragen behandeld
8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

Netjes en snel gereageerd en afgewe

Vakwerk en denken mee

Uitgevoerd op 10-01-2020

Van Eijk Vochtwering

900+ aanvragen behandeld
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Top!

Super goed werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Prijs de helft goedkoper dan andere bedrijven die offerte kwamen maken. Tom dacht mee in mogelijkheden gezien sommige stukken via buiten konden om tegeltjes te besparen. Wij hopen dat het werkt maar hebben er voor 100% vertrouwen in. Bedankt!

Uitgevoerd op 14-01-2020

Atlas Power B.V.

800+ aanvragen behandeld
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Zoals je graag wilt dat het gaat

Totaal plaatje top.

- Direct een scherpe en heldere offerte voorzien van verwachte opbrengst, beoogde plaatsing via google maps en info over de te gebruiken materialen
- Snelle response via mail en telefoon
- Klus helemaal gegaan conform afspraak. Team kwam zoals afgesproken om 08.00 en om 11.15 kon ik via de app mijn zonnepanelen 'aflezen'.

Helaas maak ik nogal eens anders mee dus mijn complimenten!

Merci

Uitgevoerd op 14-01-2020

Hemmes Installatietechniek

100+ aanvragen behandeld
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Advies op maat

Adviseur gaf een merk onafhankelijk advies op locatie waarbij we keuze hadden uit diverse merken en panelen en omvormers. Door zijn advies uiteindelijk gekozen voor de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Na het digitaal ondertekenen van de aanbieding, nam de planning telefonisch contact met ons op om samen een datum te bepalen. Tijdens de montage was er overleg mogelijk, wat heeft geresulteerd in een tevreden eindresultaat. Ik kan dit bedrijf aan een ieder aanbevelen

Uitgevoerd op 14-01-2020

Eco Systemen bv

100+ aanvragen behandeld
10
Prijs/kwaliteit
8
Service
10
Afspraken

De afspraken zijn keurig nagekomen

Goed advies over het aantal zonnepanelen.De montage van de panelen op het dak ziet er strak uit en ook de montage van de omvormer, bekabeling en aanpassing in de meterkast is met overleg professioneel uitgevoerd.

Uitgevoerd op 13-01-2020

Atlas Power B.V.

800+ aanvragen behandeld
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Uitermate tevreden

Vriendelijke vaklieden die nauwgezet en conform afspraak het werk op tijd & netjes hebben uitgevoerd.

Uitgevoerd op 13-01-2020

Goossens Ramen

400+ aanvragen behandeld
10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Klus moet nog uitgevoerd worden.

Zodra de klus is uitgevoerd zal ik aangeven hoe dit verlopen is. Ik heb tot nu toe goede ervaring opgedaan en kijk positief uit naar het vervolg van de klus.

Uitgevoerd op 29-02-2020

Nederland Isoleert B.V.

5.300+ aanvragen behandeld
8
Prijs/kwaliteit
8
Service
10
Afspraken

correcte informatie en planning

ook correcte uitvoering door deskundig personeel

Uitgevoerd op 20-01-2020