Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk product wil je beoordelingen lezen?

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

harde werkers, keurig gewerkt

goede info gegeven

Uitgevoerd op 20-05-19 door:

Antwoord van Solvari

Beste w,
Bedankt voor uw positieve review over Rosario Kozijnen. Fijn om te horen dat ze keurig werk geleverd hebben.

Veel plezier van uw kunststof kozijnen.

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

zeer tevreden

afspraak nagekomen, zeer netjes gewerkt, zeer vriendelijk, goede verhouding prijs kwaliteit

Uitgevoerd op 15-05-19 door:

Antwoord van Solvari

Beste Pieter,
Bedankt voor uw goede review over De Neut Techniek! Altijd goed om te horen dat u naar tevredenheid geholpen bent.
Geniet van uw nieuwe airco.

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Tijdig op afspraak, scherpe prijs.

Eerlijk advies, vakkundig en bijzonder vriendelijk team.
Prima werk met goede voorlichting.
Ik beveel dit bedrijf aan. Een leuke middag met de heren beleefd! Keurige afwerking en schoon opgeleverd. Voor eventuele nazorg en vragen goed bereikbaar en aanspreekbaar. Kortom bijzonder tevreden.
Ik zal dit bedrijf bij vrienden en relaties sterk aanbevelen.

Uitgevoerd op 16-05-19 door:

Antwoord van Solvari

Beste Anton,
Bedankt voor uw positieve review over IsolatieCentraal! Goed om te horen dat u naar tevredenheid geholpen bent.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

professioneel, prettig bedrijf

Er wordt snel en goed gereageerd op vragen, duidelijke uitleg. Nette en professionele uitvoering en prijstechnisch ook goed. Fijne mensen om mee te werken!

Uitgevoerd op 10-04-19 door:

Antwoord van Solvari

Beste Paul,
Bedankt voor uw goede review over Teno Isolatie! Altijd goed om te horen dat u naar tevredenheid geholpen bent.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

9
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
Afspraken

Correcte handelswijze

We hebben bij 3 bedrijven informatie en offerte opgevraagd. We hebben het NIET door dit bedrijf laten doen maar het verschil met de overige 2 bedrijven was erg klein. DMR heeft erg snel gereageerd, duidelijke informatie gegeven, het contact verliep vlot en prettig en de aanbieding was goed. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen gebaseerd op de ervaring die wij hebben.

Uitgevoerd op 15-05-19 door:

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Betrouwbare vakmensen

Resultaat erg mooi, netjes gewerkt, alles volgens afspraken. Je kan Igor gerust bellen als je nieuwe kunstof kozijnen wil laten plaatsen.

Uitgevoerd op 08-05-19 door:

Antwoord van Solvari

Beste Coen,
Bedankt voor uw goede review over Kwaliteit Plus. Veel plezier van uw nieuwe kozijnen!

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

9
Prijs/kwaliteit
7
Service
7
Afspraken

Netjes gelegd, aansluiten meterkast

Netjes en keurig gelegd, helaas was de beloofde elektricien er niet bij, echter dezelfde week netjes opgelost, na 1 maand > 500Kwh gegenereerd, dus mij hoor je niet klagen.

Uitgevoerd op 14-04-19 door:

Antwoord van Solvari

Beste Eric,
Bedankt voor uw positieve review over Helios Solar! Altijd goed om te horen dat u naar tevredenheid geholpen bent.

Veel plezier van uw nieuwe zonnepanelen.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

meer dan tevreden en vakkundig!!!

Wij hadden een aanvraag ingediend en wouden graag deze week nog onze spouwmuren isoleren ivm met andere werkzaamheden die daarna uitgevoerd moesten worden. Een dame van Teno isolatie had speciaal voor ons een adviseur in de avond gestuurd omdat we haast hadden die de zelfde avond kwam. Richard van teno heeft ons heel goed de verschilende producten en technieken voorgelegd en welke hij daarvan zou adviseren. uiteindelijke gekozen om de muren met eps te isoleren en in de toekomst onze vloer met pur. ivm met de haast wist teno isolatie voor mij een plekje vrij te maken zodat de spouwmuren vandaag geisoleerd konden worden. kortom dit is een bedrijf die ik iedereen zal aanraden. luisteren naar de behoefte van de klant hebben ze bij ons zeker gedaan plus de isolatie opdracht zijn door 2 heren van teno iolatie zorgvuldig uitgevoerd en hebben alles mooi schoon achtergelaten. top bedrijf !!

Uitgevoerd op 13-05-19 door:

9
Prijs/kwaliteit
8
Service
10
Afspraken

mooie prijs en goed we

In 2016 zowel op de boven verdieping alle ramen als ook de achterdeur laten vervangen. Binnenkort is de rest van het huis aan de beurt.
We zijn erg tevreden en ze denken goed met ons mee. Ook nu jaren later lopen ze niet voor hun verantwoording weg. Echt tevreden.
Top werk.

Uitgevoerd op 20-05-16 door:

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
8
Afspraken

Ja goed uitgevoerd

ja denk het wel

Uitgevoerd op 12-05-19 door:

Antwoord van Solvari

Beste Marcus,
Bedankt voor uw goede review over Teno Isolatie. Veel plezier van uw spouwmuurisolatie!

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari