Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

anoniem

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede afspraken, luisteren naar je vragen en geven duidelijk antwoord.Verbeterpuntenprodukten die niet meer te verkrijgen zijn van de website afhalen

Uitgevoerd op 20-06-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoed advies, prima prijs, snelle en juiste levering.
In goed vertrouwen op rekening geleverd.
Zeker aan te bevelen om hier te kopen.

Uitgevoerd op 19-06-2013

Richard - WoudseHoeve

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede communicatie,
Proactief mbt configuratie,
Communicatie direct en duidelijk.
Harde werkers!VerbeterpuntenLevering beter specificeren ( montage frame )

Uitgevoerd op 17-06-2013

Michael

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenWij kwamen langs om te kijken of we een offerte konden krijgen voor het montage systeem voor onze zonnepanelen. De profielen die wij nodig hadden bleken op voorraad te zijn, dus die konden direct mee naar huis. Ook de prijs bleek scherp te zijn. er bleek wat onduidelijkheid te zijn over de dikte van onze panelen, maar daar werd nog even over gebeld zodat de juiste spullen zouden worden klaargelegd.

Uitgevoerd op 10-06-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

VerbeterpuntenDe communicatie intern kan wel wat beter. Op een aanpassing in de offerte werd geen actie ondernomen. Pas na telefonische navraag werd gereageerd. Van de geoffreerde zonnepanelen bleek de dikte niet te kloppen. De geleverde panelen zijn 4 cm dik ipv de 5 cm zoals in de offerte. Dit kom gelukkig met de creativiteit van de installateur worden opgelost.

Uitgevoerd op 03-06-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede info en levering van producten.VerbeterpuntenKan sneller reageren op offerte aanvraag!

Uitgevoerd op 01-06-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntensnelle levertijd, goede voorlichting en mooie prijsVerbeterpuntengeen

Uitgevoerd op 29-05-2013

Ronald en Suzanne

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenWij hadden ons heel goed voorbereid op het plaatsen van zonnepanelen en toch kwam zonnemarkt met een montagevoorstel waardoor we meer panelen op ons dak kwijt konden. Tevens hadden we op internet bij verschillende websites de laagste prijzen van materiaal opgezocht en bleek zonnemarkt met hun offerte toch goedkoper! Dat hadden we niet verwacht. Ook konden ze ons snel micro-inverters leveren, terwijl die niet standaard in hun assortiment zitten.
Het is voor ons nog lastig om iets over de kwaliteit te zeggen, we zijn namelijk nog bezig met de installatie, maar we vermoeden dat het met de kwaliteit dik in orde is!VerbeterpuntenHet maken van de offerte duurde iets langer dan we afgesproken hadden, maar de prijs maakte dat zeker goed :-)

Uitgevoerd op 28-05-2013

Chretien

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede communicatie en snelle levering van de producten. Vertrouwen in consument waardoor een aanbetaling overbodig is.
Zeer prettige ervaring. Goede kennis van zakenVerbeterpuntenKennis en vakmanschap van het personeel van zonnemarkt is zeer goed. Iets minder was ik te spreken over het vakmanschap van het installerend personeel. Er was van te voren geen plan gemaakt waar de panelen zouden worden geinstalleerd op het dak. Het had er iets beter uit kunnen zien door 1 paneel op een andere plaats te installeren.

Uitgevoerd op 19-05-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenNa tel overleg met dhr. Evers zeer snel de offerte met een aantrekkelijk prijsniveau en het gevoel dat je met een betrouwbaar iemand spreekt die vakbekwaam is. Bijzonder positief is ook dat ze zonder aanbetaling leveren hier spreekt ook vertrouwen uit.VerbeterpuntenPersoneelslid in het bedrijf erg vriendelijk en voorkomend maar met niet erg veel kennis van zaken aanvraag bleef ook enige dagen liggen.

Uitgevoerd op 13-05-2013

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoede afspraken, deze worden ook tot in detail nagekomen
Direct een gevoel van vertrouwen, net of je de mensen al langer kent.
Cijfers lijken overdreven, maar ik zou met goed fatsoen geen slechte punten kunnen opnoemen.
Nazorg en garantie niet reel beoordeeld aangezien ik dat niet nodig heb gehad. ( goede afspraken )VerbeterpuntenGeen

Uitgevoerd op 12-05-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnel een afspraak kunnen plannen, gelijk spullen op kunnen halen! Bakkie koffie bij binnenkomst. Doen niet moeilijk, kreeg gelijk een vertrouwd gevoel!VerbeterpuntenBeetje rommelig. Aantal spullen 'op voorraad online' bleken al uitverkocht. Bij aangeschafte zonnesysteem stond niet dat je er nog 2x 10m snoer bij kreeg. Top!

Uitgevoerd op 11-05-2013

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenOfferte aangevraagd en kreeg snel een reactie met zeer scherpe offerte. We hadden nog een paar vragen, hier kregen we snel en goed antwoord op. Zonnepanelen zelf opgehaald en op plat dak geïnstalleerd, telefonisch nog hulp met aansluiten gekregen. Echte topservice!

Uitgevoerd op 07-05-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zo'n goede service hebben wij nog maar zelden meegemaakt. Het zou het Nederlandse bedrijfsleven goed doen als meerdere bedrijven de service zoals Axxent deze verleend over zou nemen.

Uitgevoerd op 04-05-2013

Aanbevolen door klant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Keurige contacten, nette offerte, correct nette monteurs

Uitgevoerd op 21-04-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb kortgeleden mijn raken (kunststof kozijnen) laten vervangen door Axxent NL-B.V. Ik heb mijn ramen binnen zeer korte periode gekregen en vervolgens door Axxent laten monteren. Wat levering en montage betreft is Axxent erg snel en deskundig. Hiermee bedoel ik dat de medewerkers die de ramen plaatsen, weten wat ze doen. Laat aan hun over en ze weten het hoe e.e.a. moet gebeuren. Axxent heeft qua prijs/kwealiteitsverhouding prima ramen geleverd, althans nu lijkt erop. Eerlijk gezegd als ik weer kunststof kozijnen dan wel deuren in mijn woning laten vervangen, zal ik zeker weer kiezen voor Axxent. Want zij leveren snel en ze zijn niet erg duur ook. Ik wil hiermede de Axxent en de werknemers die de kozijnen hebben geplaatst hartelijk danken.

Uitgevoerd op 16-04-2013

GRID Consult

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenZeer goede prijs/kwaliteits verhouding. Er lopen geen ondeskundige adviseurs rond. Ik ben zelf energieprestatie advisiseur met electro achtergrond en beschouw mijzelf als deskundig.VerbeterpuntenGeen. Voor wat betreft die kwaliteit is dat alleen op lange termijn te beoordelen, en het zou best weleens ook een negen kunnen zijn.

Uitgevoerd op 14-04-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelheid van levering en uitvoering is goed

Uitgevoerd op 12-04-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kozijnen worden geplaatst door Duitsers. Kon deze moeilijk verstaan dus communicatie verliep moeilijk. Overigens werkte ze wel keihard door dus dit zeker een pluspunt.

Uitgevoerd op 05-04-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Scherpe prijsstelling.Goede pr en vakmanschap.Monteurs zeer ijverig,hardwerkend,beleefd,behulpzaam.Alles weer netjes opgeruimd.Uitstekend!

Uitgevoerd op 04-04-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke afspraken gemaakt zijn goed nagekomen zonder ergernis , montage personeel is goed en ruimt ook de troep op en men al het afval mee .

Uitgevoerd op 04-04-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

De monteurs kwamen vroeg en werkten hard om alles binnen 1 dag af te krijgen

Uitgevoerd op 02-04-2013

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Klant duidelijk informeren of het monteren vanaf buiten gebeurt of dat ze het allemaal via doorloop door het huis doen. Zodat de klant niet alleen ruimte op het werkgebeid kan bewerkstelligen, maar ook vloeren etc af kan dekken.

Uitgevoerd op 26-03-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie kunststof kozijnen, netjes afgewerkt door vriendelijk personeel. Medewerker die alles thuis vantevoren kwam toelichten, was ook erg vriendelijk en geduldig.

Uitgevoerd op 18-03-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben onze kozijnen laten vervangen door kunststof en de gevelbekleding vervangen door Keralit. Snel geregeld, alles keurig uitgelegd en doorgenomen met vertegenwoordiger. Personeel heeft alles keurig uitgevoerd. We zijn er heel blij mee.

Uitgevoerd op 15-03-2013

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenOnline een offerte aanvraag ingevuld en snel een offerte gekregen. We hebben ook andere offertes aangevraagd, maar deze duurden aanzienlijk langer (als er uberhaubt iets kwam) en waren ook nog duurder.
De offerte na overleg laten wijzigen en de zonnepanelen besteld. Was op voorraad dus van de week meteen opgehaald en geinstalleerd. Alles werkt !

Uitgevoerd op 03-03-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk personeel en goede afspraken gemaakt met de verkoper. Na akkoord werd het snel en vakkundig geplaatst

Uitgevoerd op 12-02-2013

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn bijzonder tevreden met onze keralit kozijnen en schuifpui. vanaf het eerste contact tot de oplevering, bijzonder tevreden.
Complimenten voor alle medewerkers.

Uitgevoerd op 06-02-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

ondanks mijn eigen schuld ,ben ik zeer tevreden over jullie bedrijf en personeel en directie,,ik zou jullie ook van harte aanbevelen bij iedereen ,die kwaliteit voorop stelt.
zeer vakkundig personeel ,,en ondanks alles zeer goed contact.

Uitgevoerd op 16-01-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle reactie op vraag voor bezoek en offerte. Er wordt snel en alert gereageerd. Offerte is goed en scherp en afspraken worden goed nagekomen. Twee ervaringen met Axxent als leverancier, beide positief.

Uitgevoerd op 06-01-2013

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review