Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Personeel zeer vriendelijk denken met je mee afwerking binnen is ook perfect, werken nauwkeurig. Betaling pas na aflevering en geen voorschot.

Uitgevoerd op 27-06-2015

Aanbevolen door klant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

wij zijn tevreden met de service,betrouwbaar, en ook achteraf betaling zonder
voorschot te vragen.

Uitgevoerd op 27-06-2015

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

werk is keurog en naar tevredenheid uitgevoerd.

Uitgevoerd op 24-06-2015

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het werk is zeer snel en goed gedaan.
Toen ze weg waren kon ik niet zien dat ze geweest waren maar
had wel prachtige nieuwe ramen.
Voor volgende klussen zeker weer AXXENT !!!!!!!!!

Uitgevoerd op 24-06-2015

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Monteurs Eduard en Henk, super wat kunnen die 2 werken, echt geweldig. We zijn erg blij met het mooie resultaat. Vriendelijke medewerkers.

Uitgevoerd op 24-06-2015

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenAccuraat, betrouw en kennis van zakenVerbeterpuntenEen visuele inspectie voor plaatsing hadden we prettig gevonden.

Uitgevoerd op 23-06-2015

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel zorgt er voor dat ook de wat oudere klant niet in de stress raakt en alles weer keurig opgeruimd. Alles helemaal top!

Uitgevoerd op 23-06-2015

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede service en er wordt er netjes gewerkt.
Wij zijn tot nu toe zeer tevreden.

Uitgevoerd op 23-06-2015

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitgevoerd op 23-06-2015

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is snel gegaan (aanvraag, offerte, plaatsing), minimaal overlast, vakbekwaam personeel en antwoord op al m'n vragen.

Uitgevoerd op 23-06-2015

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er wordt zeer netjes gewerkt door de monteurs. Het zijn harde werkers, ze nemen amper tijd om een kopje koffie/thee te drinken.
Ze laten de werkplek keurig netjes schoongemaakt achter.
Ik ben heel erg tevreden over de benadering vanuit het bedrijf, de monteurs die bij mij gewerkt hebben en zeker de werkmentaliteit.
Er zijn uit mijn woonomgeving ook veel complimenten te horen. Zelfs van gemeentewege heb ik complimenten gekregen voor de mooie kozijnen en de nette werkmentaliteit...

Uitgevoerd op 23-06-2015

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenZeer tevreden over levering en nazorg

Uitgevoerd op 18-06-2015

M de Jong

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Verbeterpuntengraag bij het klaar zetten van de verzending graag controleren
ik kwam 1 lange schroef te kort bij uitpakken thuis
moertje wel 6 maar schroeven 5

Uitgevoerd op 14-06-2015

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenMensen daar denken goed mee. Er wordt niks opgedrongen of zo. Goede prijs, goede levering en installatie. Deskundig personeel.VerbeterpuntenIk zou het niet weten!

Uitgevoerd op 11-06-2015

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntenpersoonlijke aandacht en maatwerk
vaklui
geen aanbetalingVerbeterpuntenAls verkoop belooft : U wordt binnen een week gebeld, moet de monteur dat ook echt doen. nu moest ik na 2 weken nabellen, omdat ik niets hoorde. Is vervolgens binnen een uur rechtgezet

Uitgevoerd op 08-06-2015

Gerrit Tamminga

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspuntengoede afspraken gemaakt, correct geleverd. DHZ installatie gaf toch een paar vragen, werd telf. keurig opgelost (op zaterdag)
Na 5 maand omvormer defect, na enkele testen- adviesen via mail nog steeds defect, direkt een nieuwe omvormer verzonden.
Dus garantie werkt in de praktijk.Verbeterpuntenlegplan bijleveren

Uitgevoerd op 08-06-2015

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als mede gebruiker van het appartementsrecht, is de eigenaresse uiteindelijk de opdrachtgeefster geweest.
Zelf heb ik na bezoeken en beoordeling van offertes van andere bedrijven half 2013 geadviseerd om Axxent Nederland de opdracht te gunnen. Hoewel e.e.a. door de oktoberstorm enig uitstel kreeg is het resultaat voortreffelijk (zie ook Tips/Verbeterpunten, dus niet overal 9/10.....) Op de website is zelfs het resultaat te zien. Het gaat hier helaas om de achterzijde van een complex met tuin. Bestaande raamkozijnen en 1 deur zijn vervangen. Tevens zijn 3 tuimkiepelramen met hor aangebracht. Voor de buitenwereld niet echt in het oog springend. Dit jaar offerte opdracht aan de VVE voor vervanging voorportalen met brievenbussen.
Kan Axxent duidelijk aanbevelen, want de Duitse Gründlichkeit is wel de basis, waarbij zelfs service op afstand (telefoon) duidelijk is. Bravo!

Uitgevoerd op 08-06-2015

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenUitstekend geholpen. Bij vragen nemen ze de tijd en geven duidelijk advies.VerbeterpuntenGeen verbeterpunten te bedenken

Uitgevoerd op 30-05-2015

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is wordt heel snel gewerkt en ze ruimen alles netjes op. Het is heel mooi geworden

Uitgevoerd op 26-05-2015

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

De kunststof kozijnen werden in een dag geplaatst. Hoewel het een grote klus was, werd het werk zonder veel overlast voor ons als bewoners uitgevoerd. Ook werd alles netjes achtergelaten toen het werk klaar was.

Uitgevoerd op 26-05-2015

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind het niet nodig om overal een 10 te geven, want anders wordt het te goed, maar wij zijn heel te vreden hoe alles gelopen is.

Uitgevoerd op 25-05-2015

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

we zijn goed ingelicht. en materiaal is top

Uitgevoerd op 23-05-2015

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel vriendelijke niet opdringerige vertegenwoordiger Machiel.vriendelijke monteurs Eduard en Henk
Er waren wat problemen met de maten van de ramen maar in goed overleg wisten de monteurs het goed op telossen.
Keurige nette afwerking,en alles netjes en schoon achtergelaten.
Dus zeertevreden.

Uitgevoerd op 22-05-2015

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitgevoerd op 22-05-2015

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede voorlichting en snelle levering.VerbeterpuntenGeen

Uitgevoerd op 10-05-2015

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede voorlichting
Aantrekkelijke prijs
Korte Levertijd
Snelle en kundige montage en installatieVerbeterpuntenGeen

Uitgevoerd op 01-05-2015

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoede duidelijke uitleg door Robin.Snellelevering en supergeplaatst door 2 toppers Jim & Jefrey uit 010.Nu kijken wat het in de toekomst gaat opleverenVerbeterpuntenGeen verbeterpunten en de jongens die bij ons geweest zijn, zijn vaklieden.

Uitgevoerd op 23-04-2015

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenAantrekkelijke prijsstelling, snelle levertijd.VerbeterpuntenGezien het kleine aantal schermen werd aangeboden dat de leverancier deze in zijn eigen auto zou langsbrengen als hij de volgende keer in Woerden kwam. Toen puntje bij paaltje kwam, bleek dat niet zo (de toezegging werd zelfs ontkend) en moest ik ofwel € 59 betalen voor bezorging of zelf ophalen.

De offerte gaf niet goed weer wat er geleverd moest worden. De levering zelf was wel correct.

Uitgevoerd op 21-04-2015

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSpullen op voorraad , goede prijs , kennisVerbeterpuntennvt

Uitgevoerd op 17-04-2015

anoniem

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntenpersoonlijke benadering, volledige informatie, snelle levering en keurige montage.

Uitgevoerd op 13-04-2015

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review