Gevelreparatie

(26 Reviews)
1259

Heb je weer eens goed naar je gevel gekeken en viel het je op dat de voegen verouderd en versleten zijn? Zitten er gaten en kieren in de gevel? Zijn de raamdorpels versleten of kapot? Dan is het tijd voor gevelreparatie.  

Gevelreparatie: wanneer is dat nodig?

Zag je jouw woning al eens in de volle zon en schrok je toen van het voegwerk? Of valt jouw gevel in het niet ten opzichte van de vernieuwde gevel van de buren? Dan wordt het hoog tijd dat de gevel gerepareerd wordt, zodat de gevel weer gaat stralen.

De gevel is het visitekaartje van je woning en heeft vele functies. Een verzorgde woning begint met een mooie gevel. Een gevel moet gerepareerd worden wanneer er gaten en kieren in de gevel aanwezig zijn, voegen versleten zijn of de raamdorpels aan vervanging toe zijn. De oorzaken voor het repareren van de gevel kunnen uiteenlopend zijn. Dit kan door bepaalde weersomstandigheden komen, maar ook door ouderdom of achterstallig onderhoud. Is de gevel is dusdanige slechte staat dat hij niet meer gerepareerd kan worden? Dan is het verstandig om de specialist de hele gevel aan te laten pakken door middel van een gevelrenovatie.

Zeker wanneer je voegen slecht zijn of als je gevel scheurt, dan is gevelreparatie noodzakelijk. Doordat de kans dan groot is dat vocht door de gevel heen kan komen en zo kan binnendringen tot in de woning. Daarbij gaat er bij een gevel in slechte staat een hoop warmte van binnenuit verloren.

Prijs gevelreparatie

De prijs voor het repareren van je gevel kan uiteenlopend zijn, omdat het afhangt van de situatie. Benieuwd naar de mogelijkheden en de exacte prijs voor het repareren van je gevel? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met gevelspecialisten uit jouw regio!

Eerder bekeken pagina's