Prijzen gevelwerken

(26 Reviews)
1017

Gevelrenovatie bestaat uit veel verschillende onderdelen, waardoor we niet één prijs kunnen noemen die je ongeveer betaalt voor het opknappen van je gevel. De gevelrenovatie prijzen verschillen namelijk weer ten opzichte van de prijzen voor het herstellen van het voegwerk. We kunnen je wel wat richtlijnen geven voor de verschillende onderdelen van gevelwerk. Wil je de precieze prijs weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes op maat aan.

Gevelrenovatie Gemiddelde prijzen per m2
Gevel reinigenvanaf €5
Gevel renoverenvanaf €67
Gevel impregnerenvanaf €8


Prijs voegwerk

De prijs voor voegen wordt bepaald door wat er precies moet gebeuren: kan het voegwerk hersteld worden of moet de gevel opnieuw gevoegd worden? Welke voeg wordt er gebruikt? Voor het opnieuw laten doen van het voegwerk in een gevel van een gemiddeld huis, betaal je ongeveer €4.000.

Prijs gevel reinigen

Als je je gevel wil laten renoveren, is het slim om de gevel eerst te laten reinigen. Wat je daarvoor betaalt, hangt af van hoe vies de gevel is en welke methode er gebruikt moet worden. Je kan er vanuit gaan dat je minimaal €5 betaalt per gereinigde vierkante meter.

Prijs gevel renoveren

Wil je je de hele gevel laten renoveren? Voor het renoveren van een gevel betaal je gemiddeld €67 per vierkante meter.

Prijs gevel impregneren

De gevel impregneren is een logische stap na het renoveren van een gevel. De prijs die je betaalt voor het impregneren van je gevel hangt af van wat voor impregneermiddel er gebruikt wordt. Gemiddeld betaal je €8 voor het impregneren van een vierkante meter gevel.

Wil je een offerte op maat ontvangen? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met de bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen je graag verder!

Eerder bekeken pagina's