Polyurethane gietvloer

(14 Reviews)
1184

Een populaire gietvloer is de polyurethane gietvloer (PU). Logisch als je je bedenkt dat deze gietvloer het heel goed doet in een ruimte waar geleefd wordt. Een polyurethane gietvloer hecht goed aan vrijwel iedere ondergrond, is prima geschikt voor een combinatie met vloerverwarming en je kan de vloer makkelijk en goed schoonmaken. Doordat de polyurethane gietvloer naadloos is, is het een mooie vloer voor in een modern interieur. Deze gietvloer is elastisch, waardoor je geen last krijgt van scheuren. Verder is de vloer leverbaar in veel verschillende kleuren en kan het je droomhuis helemaal afmaken!

Voordelen polyurethane gietvloer

De belangrijkste voordelen van een polyurethane gietvloer op een rijtje:
• water- en vloeistofdicht
• naadloos
• warmte wordt optimaal verdeeld
• kras- en slijtbestendig
• duurzaam
• simpel en goed te reinigen
• beschikbaar in meerdere kleuren
• scheurt niet

Kostprijs polyurethane gietvloer

Voor de populaire polyurethane gietvloer hangt de prijs af van het oppervlakte, het uurloon van de gietvloerspecialist en wat voor afwerking de vloer krijgt. Gemiddeld kan je uitgaan van een prijs van €75 tot €130 per vierkante meter van de polyurethane gietvloer. Houd er rekening mee dat gietvloerspecialisten vrij zijn eigen prijzen te bepalen. Daarom raden we je aan altijd offertes te vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor je polyurethane gietvloer!

Offertes polyurethane gietvloer ontvangen?

Wil je weten wat een polyurethane gietvloer in jouw woning, winkel- of bedrijfspand kost? En is dat de beste optie of kan je beter voor een andere soort gietvloer gaan? De bij ons aangesloten gietvloerspecialisten helpen je graag. Als je je gegevens achterlaat, kom je in contact met maximaal vijf gietvloerspecialisten. Zij brengen gratis en vrijblijvend offertes op maat uit, zodat jij zeker weet dat je je beste deal vindt. Je kan tot wel 40 procent besparen op je polyurethane gietvloer!

Eerder bekeken pagina's