Dubbel glas

1018

Dubbel glas zorgt ervoor dat het warmtepeil in je woning constant blijft. Niet alleen fijn omdat het je comfort verhoogt, maar ook omdat je energierekening lage ruit zal vallen! Je hebt dus geen last meer hebben van kou en tocht en dat terwijl je maandelijks flink kan besparen. Win-win!

Eigenlijk kan een modern huis niet meer zonder dubbel glas. Als je kiest voor HR++-glas moet je rekenen op een investering van ongeveer €140 per m2. Daar tegenover staat wel een besparing van €400 per jaar op je energierekening en een fijner woonklimaat.

Wil jij weten welke soort glas het best is voor jouw situatie, wat dat kost én wat het je oplevert? Vraag dan gratis offertes aan. De bij ons aangesloten specialisten nemen dan contact met je op om een offerte op maat uit te brengen.

Tip: weet jij wat je nog meer kan doen om te besparen op je energierekening? Met een paar simpele klikken in onze calculator creëer jij je persoonlijke advies op maat. Je weet binnen een mum van tijd wat voor energiebesparende maatregelen je kan treffen en hoeveel euro's je daaraan overhoudt!

Dubbel glas


Eerder bekeken pagina's