"Een veranda geheel naar onze smaak laten ontwerpen en laten plaatsen. Mooi resultaat. "

- Lot & Wim

Ontvang gratis offertes voor een houten veranda en vergelijk specialisten in jouw regio!

Veel mensen kiezen voor een veranda van hout, omdat hout goed en makkelijk te bewerken is. Dat betekent dat een houten veranda helemaal naar jouw smaak geplaatst kan worden en dat het goed aansluit bij je woning.

Houd er wel rekening mee dat hout onderhoud nodig heeft, dus dat je veranda af en toe geschilderd moet worden. Dit is ook meteen een voordeel, want je kan de veranda dus ook heel simpel een andere kleur geven! Bij kunststof of aluminium kan dit niet en je moet de veranda dan ook geregeld goed schoonmaken om ze zo mooi mogelijk te houden.

Er bestaan verschillende houten veranda’s. Je kan kiezen uit bijvoorbeeld vurenhout, eikenhout of hardhout. In hardhout zitten ook verschillen, qua materiaal en qua prijs. Zorg ervoor dat je je goed laat informeren over welke houtsoort het best bij jouw wensen en woning past.

Ben je benieuwd naar wat een houten veranda kost en welke houtsoort het meest geschikt is? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met de bij ons aangesloten specialisten!

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het contact met bij Solvari aangesloten bedrijven en niet gedeeld met derden.


Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden