Besparen met je woning verduurzamen

Welke maatregel helpt je met het verlagen van je energierekening?

Vul je adres in om je mogelijke besparing op energiekosten te zien.

Je gratis verduurzamingsoverzicht staat direct voor je klaar!

Woning verduurzamen? Doen!

Solvari helpt je met het zetten van de eerste stap.

 

Maak jouw huis toekomstproof voor zowel het klimaat als je portemonnee door je woning te verduurzamen. Met hulp van Solvari is het zetten van de eerste stap naar een duurzamer huis zo gezet.

 

Op basis van je postcode & huisnummer vertellen we je direct welke verduurzamende maatregel het grootste verschil gaat maken op je energierekening. Benieuwd? Vul je gegevens in!

Werk maken van verduurzamen

Kom in contact met specialisten actief in je buurt.

 

Aan de hand van je besparingsoverzicht werk maken van verduurzamen? Vraag in 1 klik offertes aan bij vakmannen zodat je deze kan vergelijken op prijs, uitvoertermijn, garantie etc.

 

We werken samen met vakbedrijven actief in je buurt én landelijke grote namen. Zo kan je er op vertrouwen dat de klus altijd goed en vakkundig wordt uitgevoerd.

Wat betekent verduurzamen?

 

Bij het verduurzamen van je woning neem je maatregelen om je huis energiezuiniger te maken. Denk hierbij aan de installatie van zonnepanelen om zelf stroom op te wekken of betere isolatie zodat je minder hoeft te stoken. De impact op het klimaat wordt kleiner en jij profiteert van een lagere energierekening. Een win-win situatie!

 

Voorbeelden van verduurzamende maatregelen zijn:

 

• Zonnepanelen

• Spouwmuur-, dak- en vloerisolatie

• CV Ketel

• Kozijnen

Liever advies aan huis?

 

Wil jij je huis verduurzamen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of heb je geen tijd of zin om je hierin te verdiepen? Het energieadvies van De Energiebespaarders is voor jou een ideale oplossing.

 

Een adviseur stelt aan de hand van een huisbezoek een onafhankelijk adviesrapport op. Wil je het advies (deels) opvolgen? Een persoonlijke coördinator neemt het geregel rondom de installatie(s) volledig voor je uit handen. Je hoeft zelf niets te doen!

 

Via Solvari betaal je tijdelijk slechts €49 voor het Energieadvies (t.w.v. €100). Je kan een adviseur aan huis zelf aanvragen.

Neem nu de eerste stap!

Solvari helpt je gratis & vrijblijvend met het zetten van de eerste stap naar een duurzamer huis.
  • Vul je adresgegevens in
  • Beantwoord 4 korte vragen
  • Bekijk je verduurzamingsoverzicht
  • Kom direct in contact met specialisten
Adres invullen

Veelgestelde vragen

Solvari helpt je graag met het zetten van de eerste stap naar een duurzamere woning. Op basis van een paar simpele vragen kan worden bepaald welke maatregelen voor jouw woonsituatie het meest interessant en rendabel zijn. Dit advies is volledig vrijblijvend en gratis. Wil je na het advies werk maken van het verduurzamen van je woning? Solvari brengt je graag in contact met vakkundige specialisten bij jou in de buurt!
Het duurzaamheidsadvies van Solvari is vrijblijvend en gratis. Je ontvangt enkel een advies over de verduurzamingsmaatregelen die voor jouw woning het meest interessant zijn. Wil je na het advies echt werk maken van verduurzamen? Via Solvari kun je eenvoudig offertes vergelijken van ervaren installatiebedrijven bij jou uit de buurt.
Wanneer je aan de slag gaat met het verduurzamen van je woning neem je maatregelen om je huis energiezuiniger te maken. De populairste duurzaamheidsmaatregelen zijn zonnepanelen, spouwmuur-, dak- en vloerisolatie. Andere vormen zijn kunststof kozijnen en dubbelglas, maar ook zonneboilers en warmtepompen.

Al deze vormen van verduurzaming zorgen uiteindelijk voor een lagere energierekening en dragen bij aan een duurzamere planeet.
Hoeveel het verduurzamen van jouw woning kost, hangt af van een aantal factoren. Zo beïnvloeden het soort klus, jouw persoonlijke wensen en de gekozen specialist de prijs. Voor het aanschaffen van zonnepanelen kun je rekenen op een aanschafprijs tussen de €4.500 en €8.000. Kies je voor een woningisolatie, dan kun je uitgaan van een prijs die varieert tussen de €15 en €40 per m2. 
Je kan mogelijk aanspraken maken op subsidie in jouw gemeente, waardoor je een deel van je investering direct terug kan vragen.
Wil je liever een adviseur aan huis om je een deskundig advies te geven over interessante verduurzamingsmaatregelen voor jouw woning? We brengen je graag in contact met De Energiebespaarders voor een uitgebreid energieadvies. Via Solvari betaal je slechts €49,- in plaats van €99,-.
Er zijn verschillende manieren om het verduurzamen van je woning te financieren. Je kan gebruik maken van spaargeld of je hypotheek oversluiten. Om woningeigenaren te stimuleren om te verduurzamen biedt Solvari ook de mogelijkheid om een lening af te sluiten.