Hypotheek vergelijken

Ben je op zoek naar een hypotheek omdat je een nieuw huis wil kopen of je huidige hypotheek wil oversluiten? Vind de beste hypotheekdeal voor jouw situatie door in een paar klikken verschillende hypotheekaanbieders te vergelijken. Laat je deskundig begeleiden in aanloop naar je nieuwe hypotheek, met of zonder adviseur.

Hypotheken vergelijken doe je heel eenvoudig via Independer!

Hoe moet je hypotheken vergelijken?

Ben je van plan om een huis te kopen? De aankoop van een nieuwe woning is leuk en spannend. Voor de meeste mensen gaat het daarnaast om één van de grootste financiële beslissingen van hun leven. Ook oversluiten kan interessant zijn, bijvoorbeeld wanneer je wil investeren in een duurzame woning of het verbouwen van je huis. Bij het afsluiten van een hypotheek komt in ieder geval veel kijken en het gaat om een flink bedrag. Het is dus belangrijk om dit goed te regelen!

Een hypotheek vergelijken doe je meestal op basis van de hypotheekrente. De hoogte van rente heeft namelijk veel invloed op je vaste lasten. Bij Independer vind je de hypotheekrentes van meer dan 60 hypotheekproducten terug. Zo weet je zeker dat je de laagste rente vindt.

Online hypotheek regelen

Het online regelen van je hypotheek is in essentie heel eenvoudig. Independer neemt stap voor stap de hypotheekaanvraag met je door. Vervolgens ga je zelf hypotheken vergelijken en kies je uiteindelijk de hypotheek die bij jou past. 

Bij het kiezen van een hypotheek is het zeer belangrijk dat je jouw keuze met een gerust hart maakt en dat je weet wat de risico''s zijn. Om er zeker van te zijn dat je genoeg kennis hebt  om online een hypotheek af te sluiten, maak je een kennistest. Slaag je niet voor de test? Dan  verwijst Independer je door naar een deskundige hypotheekadviseur.

Hypotheek vergelijken

Independer maakt het je makkelijk! Hypotheken vergelijken doe je zelf online!

Groot hypotheekaanbod

Wanneer je online hypotheken vergelijkt, kun je de hypotheekrentes en voorwaarden van veel verschillende aanbieders vergelijken.

Deskundige begeleiding

Een hypotheek afsluiten kan spannend zijn. Via Independer is deskundige begeleiding gegarandeerd, of je nu zonder óf met adviseur een keuze maakt.

Alles op tijd geregeld

Door online hypotheken te vergelijken en je goed te laten adviseren, weet je zeker dat je hypotheek goed én op tijd geregeld is.

Independer - logo

Vergelijken, aanvragen, klaar!

Via Independer vergelijk je heel eenvoudig 30 verschillende hypotheekaanbieders. Je  wordt deskundig begeleid in het aanvraagproces. Vergelijk hypotheekrentes en voorwaarden om zo de beste hypotheekdeal voor jouw nieuwe woning of te vinden of profiteer van voordeel door je hypotheek over te sluiten.

Goed om te weten: Independer is zelf geen hypotheekaanbieder. Wel hebben ze veel kennis in huis om jou deskundig te adviseren over je nieuwe hypotheek.
Eerder bekeken pagina's