Verhuiskosten

(1 Review)
1305

Ga je verhuizen? Dan moet je genoeg dingen regelen. Het is een hele opluchting als je een verhuisbedrijf inschakelt dat ervoor zorgt dat je spullen in goede staat in je nieuwe woning aankomen. Maar met wat voor verhuiskosten moet je dan rekening houden?

De verhuiskosten die een verhuisbedrijf in rekening brengt, hangen af van meerdere factoren. Ten eerste gaat het natuurlijk om de hoeveelheid spullen die verhuisd moeten worden. Ook de afstand die afgelegd moet worden heeft invloed op de prijs: hoe verder de afstand, hoe hoger de kosten worden. Als derde heeft eventueel extra materiaal dat ingezet moet worden invloed op de verhuiskosten. Is er een verhuislift nodig of kan alles met pure mankracht op de plek van bestemming worden gezet?

Sommige verhuisbedrijven bieden ook extra services, zoals het demonteren van je meubels en het inpakken van je hele inboedel. We raden je aan om hier goed over te overleggen en om ook meteen na te vragen of het verhuisbedrijf verzekerd is tegen eventuele ongevallen.

Wil je je verhuisstress tot het minimum beperken en in contact komen met verhuisbedrijven? Vraag dan gratis offertes aan. De bij ons aangesloten verhuisbedrijven helpen je graag verder.

Verhuiskosten


Eerder bekeken pagina's