Isolatie in de kruipruimte

1738

Is jouw kruipruimte 35 centimeter of hoger? Dan kun jij jaarlijks flink besparen met kruipruimte-isolatie! Veel warmte ontsnapt namelijk via de vloer waardoor je een stuk meer moet stoken. Bij kruipruimte-isolatie wordt er isolatiemateriaal onder de vloer aangebracht via de kruipruimte. Hierdoor blijft de warmte 's winters beter binnen en blijft je huis in de zomer een stuk koeler!

Voordelen van kruipruimte-isolatie

Natuurlijk bespaar je met kruipruimte-isolatie jaarlijks veel geld. Gemiddeld bespaart een huishouden €165 per jaar met kruipruimte isolatie. Dit kan oplopen tot wel €250 per jaar! Maar het isoleren van de kruipruimte heeft nog veel meer voordelen. De temperatuur in huis wordt namelijk een stuk aangenamer. Ook de vloer blijft een stuk warmer; geen koude voeten meer! Daarnaast vermindert een goede isolatie het vochtgehalte in de kruipruimte, waardoor je minder snel last hebt van schimmels. 

Kosten kruipruimte-isolatie 

De kosten van kruipruimte-isolatie hangen sterk af van je wensen en situatie. Het isolatiemateriaal en oppervlakte zijn erg bepalen voor de prijs. Je kunt ervan uitgaan dat je gemiddeld zo'n €30 per vierkante meter kwijt bent als je je kruipruimte laat isoleren. Als je wil weten wat de exacte kosten zijn om jouw kruipruimte te laten isoleren, vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan. Wij brengen je graag in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten isolatiespecialisten die jou graag helpen bij het isoleren van je kruipruimte. Door meerdere specialisten te vergelijken vind je niet alleen de beste vakman, maar ontdek je ook de scherpste prijs!

Tip: als je je kruipruimte laat isoleren door een specialist die je via Solvari vond en je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl, dan maak je kans op €250 korting!

Eerder bekeken pagina's