"Doordat ik 2 vormen van isolatie liet uitvoeren was ik een stuk voordeliger uit en ik bespaar jaarlijks nóg meer geld."

- H. Vink

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het contact met bij Solvari aangesloten bedrijven en niet gedeeld met derden.


Isolatie subsidies 2017: ontvang gratis offertes voor minimaal twee isolatiemaatregelen en krijg 20% subsidie op isolatie!

Wil jij je dak, spouwmuur, vloer, gevel of glas laten isoleren? Voor die energiebesparende maatregelen kan je nu ruim 20 procent subsidie krijgen als je er twee of meer laat uitvoeren: de subsidie Energiebesparing. Hiermee wordt woningisolatie nóg aantrekkelijker dan het al was.

Je profiteert ook nog eens van een verlaagd btw-tarief van 6 procent op het arbeidsloon*, dus je woning isoleren is nu interessanter dan ooit.

De voordelen van de Subsidie Energiebesparing:

• Woning isoleren nu een stuk goedkoper
• De subsidie dekt ruim 20 procent van de investering
• Besparen nu nog interessanter

Wil je gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor minimaal twee isolatiemaatregelen? Klik dan op onderstaande button en laat je gegevens achter. Bij ons aangesloten isolatiespecialisten nemen contact met je op om offertes op maat uit te brengen voor het isoleren van je huis.

*Wist je dat het verlaagde btw-tarief het compleet isoleren van je huis (vloerisolatie, dakisolatie, spouwmuurisolatie en glasisolatie) al 1.300 euro goedkoper maakt? 

Ontvang gratis offertes »