1796

Isolatie subsidies 2017

  1. Gemakkelijk en snel offertes ontvangen
  2. Bespaar tot 40% op je klus
  3. Kom in contact met professionele vakmannen

Ontvang gratis offertes

Ruim 1.210.679 mensen gingen je voor!

De subsidie Energiebesparing voor woningeigenaren is voor 2017 op. Dit betekent niet dat isolatie niet meer aantrekkelijk is. In plaats van de isolatiesubsidie zijn er meerdere mogelijkheden om woningisolatie te financieren. Daarnaast blijft het een feit dat het isoleren van je huis veel meer oplevert dan de rente op je spaarrekening. Er is geen reden om je plannen voor het isoleren van je huis uit te stellen!

Let op: de subsidie Energiebesparing is nog wel beschikbaar voor VvE's, woningcorporaties en woonverenigingen.

Subsidie voor isolatie in de vorm van lagere btw

De landelijke subsidieregeling Energiebesparing is voor particulieren op. Wel is er een andere vorm van 'subsidie' voor iedereen beschikbaar: een verlaagd btw-tarief. Iedereen die nu zijn huis isoleert, profiteert van een btw-tarief van maar 6% op het arbeidsloon.

Wist je dat het verlaagde btw-tarief het compleet isoleren van je huis (vloerisolatie, dakisolatie, spouwmuurisolatie en glasisolatie) al €1.300 goedkoper maakt?

Subsidie Energiebesparing niet meer beschikbaar, maar er zijn andere mogelijkheden

De lege subsidiepot voor woningisolatie is geen reden om niet te investeren in isolatie. Je investering verdient zich hoe dan ook terug en alles wat je daarna bespaart op je energierekening is dus pure winst. Gelukkig zijn er gunstige mogelijkheden om woningisolatie te financieren.

• Heb je voldoende spaargeld om je huis te isoleren? Dan raden we je aan dat te doen. Isolatie levert veel meer op dan de spaarrente die je krijgt.

• Ben je bezig met het kopen van een nieuw huis, dan is het mogelijk extra hypotheekruimte te krijgen voor energiebesparende maatregelen.

• Ga altijd na of er lokale regelingen voor subsidies zijn, dit kan je bekijken in de Energiesubsidiewijzer.

• Heb je geen geld om zelf te investeren in isolatie? Overweeg dan de energiebespaarlening.

Isoleren met korting

Solvari geeft €250 korting weg aan iemand die offertes aanvraagt vanuit het bespaaradvies. Het bespaaradvies is gratis, snel en heel makkelijk. In 7 klikken krijg je te zien wat jij jaarlijks kan overhouden als je o.a. je huis isoleert. Vraag je vanuit het advies meteen gratis en vrijblijvend offertes aan? Dan maak jij kans op €250 korting. Doe dit wel voor 7 mei 2017! Meer informatie over de actie om te verduurzamen met €250 korting, lees je op onze actiepagina.