1738

advertorial

Door Thomas,
Laatst gewijzigd: ...

 Bereken direct gratis en vrijblijvend hoeveel jij bespaart met isolatie. 

Veel Nederlandse woningen zijn nog niet (goed) geïsoleerd. Dit brengt veel nadelen met zich mee. Zo betaal je hoge energierekeningen, verliest de woning veel warmte in de winter en is de woning benauwd in de zomer. Als je woning goed geïsoleerd is zorg je dus voor een flinke besparing. Je vraagt je waarschijnlijk af hoeveel je precies bespaart. Via onze rekenhulp kom je daar gratis en vrijblijvend achter.

Ontdek binnen 2 minuten hoeveel jij bespaart

Wil je weten wat woningisolatie voor jou kan betekenen? Met de isolatie rekenhulp kom je daar gratis en vrijblijvend achter. Vul de onderstaande test in en zie direct welke isolatievormen het beste bij jouw woning passen en wat dit je jaarlijks bespaart. Bij interesse kan je gratis en vrijblijvend offertes vergelijken voor woningisolatie, waarmee je kunt besparen op de aanschafprijs. 

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Ontdek hoeveel jij kunt besparen met isolatie

Met behulp van je postcode en huisnummer halen we gegevens op uit het BAG-Kadaster, zoals het bouwjaar van jouw woning. Dit scheelt jou weer invullen!
Begin hier
We herkennen deze postcode niet. Wil je deze nog eens controleren?
We herkennen de combinatie van dit huisnummer en deze postcode niet. Wil je deze nog eens controleren?
Doorgaan

Het bouwjaar van jouw woning

Controleer het bouwjaar en pas aan indien nodig.
Vorige Doorgaan

Specificaties van jouw woning

Vul onderstaande gegevens aan.
Vorige Doorgaan

Specificaties van jouw woning

Vul onderstaande gegevens aan.
Vorige Doorgaan

In jouw woning zit al...

Als er bij het bouwjaar van jouw woning isolatiemaatregelen verplicht waren hebben we deze alvast voor je aangevinkt.
Vorige Doorgaan

Laatste gegevens

Op basis van de door jou ingevoerde informatie kunnen we een berekening maken van jouw besparing. Vul je gegevens in en ontvang direct jouw advies.
Klopt je telefoonnummer? De specialisten bellen vaak voor meer informatie of om een afspraak te maken bij jou op locatie. Zo krijg je een offerte die past bij jouw wensen.
Dit is geen geldig telefoonnummer. Voer een geldig telefoonnummer in om optimaal van onze dienstverlening gebruik te kunnen maken.
Vorige Doorgaan

Dit kan isolatie jou opleveren

Op basis van de door jou ingevulde gegevens is er een schatting gemaakt. Hieronder ontdek je wat de verschillende isolatiemaatregelen jou kunnen opleveren. Benieuwd naar de kosten? We brengen je graag in contact met specialisten.

Let op: Als je kiest voor 2 (of meer) isolatiemaatregelen kun je in aanmerking komen voor aantrekkelijke subsidies!

Mogelijk geschikte maatregelen

Dakisolatie

Het isoleren van het dak is één van de belangrijkste stappen naar een lagere energierekening. Daarnaast verhoog je met dakisolatie ook jouw wooncomfort. In de winter houdt de dakisolatie de warmte in je huis vast en in de zomer houdt het de warme lucht juist buiten. Op deze manier heb je het gehele jaar door een aangename temperatuur in huis!

Besparing per jaar

Minder uitstoot

Terugverdientijd

Rendement

Vloerisolatie

Naast warme voeten heeft vloerisolatie nog veel andere voordelen. Het bespaart op de energierekening en vermindert vochtproblemen. Daarnaast zal de waarde van je woning meestijgen met de investering die je voor vloerisolatie hebt gemaakt. Dit komt omdat het energielabel van je woning stijgt. Vloerisolatie wordt vaak uitgevoerd vanuit de kruipruimte, waardoor je er binnen vrijwel niets van merkt.

Besparing per jaar

Minder uitstoot

Terugverdientijd

Rendement

Spouwmuurisolatie

Woningen die tussen 1920 en 1976 gebouwd zijn, hebben spouwmuren. Er zit dan een open ruimte tussen de binnen- en buitenmuur (de spouw), waardoor er veel warmte verloren gaat. Met spouwmuurisolatie zorg je ervoor dat het binnenshuis aangenaam van temperatuur blijft. De klus wordt uitgevoerd vanaf de buitenkant van de muur en is binnen een dag klaar, zonder dat het rommel in je huis achterlaat.

Besparing per jaar

Minder uitstoot

Terugverdientijd

Rendement

Spouwmuur na-isolatie

Het na-isoleren van spouwmuren is begonnen in de jaren 70 en 80. De technieken waren toen nog niet perfect. Isolatiemateriaal dat in die periode is aangebracht kan in de loop der jaren naar beneden zakken, waardoor de spouw niet meer goed isoleert. Soms is het mogelijk om je spouwmuur met hetzelfde (of soortgelijk) materiaal bij te vullen, soms is het beter om de spouw eerst te laten schoonmaken. Laat je hierover adviseren door onze specialisten.

Besparing per jaar

Minder uitstoot

Terugverdientijd

Rendement

Jouw woning is al goed geïsoleerd! Om extra energie te besparen raden we aan om zonnepanelen te nemen

Door zonnepanelen te laten plaatsen, geniet je van veel voordelen. Zo heb je geen last van de stijgende energieprijzen én draag je een steentje bij aan een beter milieu. Zonnepanelen leveren een hoog gemiddeld rendement op van 5% per jaar, dit is een stuk hoger dan de rente op je spaarrekening.

Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacy statement
Vorige

De vier belangrijkste voordelen van woningisolatie

 1. Verhoog je wooncomfort
 2. Verhoog de waarde van je woning
 3. Bespaar honderden euro's per jaar
 4. Verminder de co2 uitstoot van jouw woning
Eerder bekeken pagina's