Airco plaatsen in bedrijfspand

(144 Reviews)
1132

Naar schatting wordt bij 12% van de bedrijven onder te warme omstandigheden gewerkt. Dit heeft een negatief effect op de productiviteit: tijdens het werken bij hoge temperaturen (vanaf een uur) zal het concentratievermogen namelijk sterk verminderen. Dit kan leiden tot slechtere prestaties en het verhoogt de kans op bedrijfsongevallen. Dit wil je natuurlijk voorkomen!

Beroepen die regelmatig met een te hoge temperatuur te maken hebben, zijn bijvoorbeeld bakkers, arbeiders in de papier-, staal- en glasindustrie of politiemannen. Ook in kantoorpanden, winkels en horecagelegenheden kan de temperatuur hoog oplopen. Om zowel werknemers als klanten tevreden te houden, is het aan te raden om een passend klimaatbeheersingssysteem te laten installeren.

Voordelen airconditioning in bedrijfspand

  • Schone en stof/pollenvrije lucht;
  • Hygiënische en prettige werkomgeving;
  • Verhoogde productiviteit op de werkvloer;
  • Een temperatuur die werknemers en klanten prettig vinden;
  • Verbeterde luchtvochtigheid.

De prijzen voor een zakelijke airconditioning lopen erg uiteen. Voor een gemiddelde winkel zullen de prijzen van een klimaatbeheersingssysteem aanzienlijk lager liggen dan voor een groot kantoorpand.

Ben je benieuwd welk systeem het beste in jouw bedrijfspand past en wat het kost? Door gratis offertes aan te vragen kom je in contact met de beste specialisten in klimaatbeheersing die bij ons zijn aangesloten. Zij helpen je graag verder.

Eerder bekeken pagina's