Win €250 korting op je klus!


Een klus uit laten voeren met €250 korting. Wanneer win jij?


We gaven al eerder korting weg op isolatie en dat bevalt zo goed, dat we dit blijven doen! Vraag jij via Solvari offertes aan en ga je in zee met een bedrijf dat je via Solvari vindt? Stuur dan je getekende offerte naar actie@solvari.nl! Je maakt dan automatisch kans op €250 korting.


Zo maak je kans op €250 korting!
Je maakt al kans door je getekende offerte in te sturen naar actie@solvari.nl. Het maakt niet uit voor welke klus je offertes vergelijkt, als je maar in zee gaat met een bedrijf dat je via Solvari hebt gevonden. De winnaar maken we in de laatste week van de maand bekend; op deze pagina en op Facebook.


Tot wanneer kan je meedoen?
Deze actie is doorlopend. Dus als jij in november je offerte instuurt, maak je in december nog steeds kans! Alle ingestuurde offertes komen in een grabbelton en elke maand pikken we daar iemand uit. Stuur dus zo snel mogelijk je getekende offerte in, want dan maak je vaker kans! Wil je extra kans maken? Like ons dan op Facebook.
POPULAIRSTE KLUSSEN

Zonnepanelen — zonnepanelen leveren enorm veel op, daarom hebben al veel Nederlanders ze op hun dak liggen. Zeker interessant nu je €800 op 10 panelen terugkrijgt van de Belastingdienst! » Ontvang offertes voor zonnepanelen.

Spouwmuurisolatie — met spouwmuurisolatie houd je elk jaar €500 in je zak die je nu onnodig uitgeeft. Je verdient je investering al in drie jaar terug; de opbrengst is vergelijkbaar met 10% rente op je spaarrekening! » Ontvang offertes voor spouwmuurisolatie.


Vloerisolatie — gemiddelde woningen hebben elk jaar een €250 te hoge energierekening door een ongeïsoleerde vloer. Tocht en vocht zijn met vloerisolatie verleden tijd! Opbrengst? Vergelijkbaar met 7% op een rekening. » Ontvang offertes voor vloerisolatie.

Kunststof kozijnen — een lagere energierekening door isolerende werking, preventief tegen inbraak, brandvertragend en een mooie, nieuwe uitstraling van je huis. Leverbaar in alle kleuren en zelfs met houtlook! » Ontvang gratis offertes voor kunststof kozijnen.

Alarm — verlaagt de kans op inbraak met maar liefst 90%! De helft van de inbraakslachtoffers geeft aan dat zij veel eerder maatregelen hadden genomen, als ze van tevoren wisten wat de impact van inbraak is. » Ontvang gratis offertes voor een professioneel alarmsysteem.


Laat je droomhuis realiseren en maak kans op €250 korting!
Vraag nu je gratis offertes aan voor welke klus je dan ook maar uit wil voeren! De bij ons aangesloten specialisten nemen contact met je voor passend advies en een offerte op maat. Wil je eerst weten wat nu eigenlijk een slimme zet is voor jouw huis? Dan kan je ook gebruik maken van ons gratis bespaaradvies op maat! In 7 klikken weet jij hoe je kan besparen en hoeveel dat is.


Ontvang offertes » Mail je vrienden »

Het is niks spannends, maar we zijn verplicht algemene voorwaarden op te stellen. Lees ze hier als je dat wil.