1002

K-VISION kunststof kozijnen

Met de kozijnen van K-VISION kun je alle kanten op, of je nu houdt van strak en modern of een meer traditionele uitstraling. Combineer stijl met uitstekende technische eigenschappen voor ultiem woongenot!

 •  Strak aanzicht
 •  Meer lichtinval
 •  Betere isolatie
 •  Vooruitstrevend in innovatie
 •  100% circulair

Premium kunststof kozijnen

K-VISION is het meest veelzijdige premium kunststof kozijn op de markt. Als onderdeel van de Profine Group, wereldwijd actief en marktleider op het gebied van kunststof kozijnsystemen, staat dit merk voor ervaring, kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. K-VISION is dan ook al tientallen jaren dé keuze van professionals in de bouw, voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Voordelen van K-VISION

 • K-VISION Cube kozijnen; écht recht met 90 graden zijstijlen en bovendorpel om esthetiek tot in perfectie te benaderen.
 • Als enige ter wereld KIWA gecertificeerd en volledig circulair geproduceerd.
 • Slankste verdiepte profiel op de markt. De slanke kozijnen zorgen voor méér glasoppervlak dus: strak aanzicht, meer lichtinval en betere isolatie.
 • Vooruitstrevend in innovatie; van het breedste aanbod brandwerende kunststof kozijnen tot kozijnen gemaakt van volledig gerecycled kunststof
 • De WindStopper voor ultiem luchtdicht bouwen
 • Recyclebare EcoForce inwendige versterking; geen staal meer nodig!

Renoveren met kozijnen

Nieuwe kozijnen zijn een veelgekozen optie bij het renoveren van de woning. Met nieuwe kozijnen geniet je van een hogere isolerende waarde, waardoor je zowel bespaart op je energierekening als geniet van een verhoogd wooncomfort. Je hebt keus uit verschillende stijlen en kleuren, zodat de kozijnen passen bij de bouwstijl van je woning.

Combineer nieuwe kozijnen met een andere isolerende maatregel om in aanmerking te komen voor ISDE isolatiesubsidie. Kies bijvoorbeeld voor isolerend glas in je nieuwe kozijnen. K-VISION kozijnen zijn o.a. geschikt voor HR++, driedubbel gelaagd-, brandwerend-, letselveilig- en akoestisch glas.

Energiezuinig en duurzaam

Kunststof kozijnen scoren op het gebied van isolatie beter dan kozijnen van hout en aluminium. K-VISION kozijnen zijn hier geen uitzondering op kunnen elke woning voorzien van de beste isolatiewaarden en een ongeëvenaard binnenklimaat. Fijn om in te wonen én een slimme
investering!

De levensduur van een K-VISION kozijn is op papier 50 jaar. In de praktijk kunnen de kozijnen echter nog vele jaren langer mee. Je maakt dus ook nog eens een duurzame keuze wanneer je voor dit merk kiest.

K-VISION profielsystemen; wat is het verschil?

K-VISION Classic

Klassiek, vlak kunststof systeem, qua vormgeving gelijkend op aluminium kozijnen. Voor het eerst gebruikt in 1968.

K-VISON Trend

Verdiept systeem, vormgeving lijkt op hout. Trend kozijnen lopen rondom schuin af, net als houten kozijnen dus!

K-VISION Cube

Ook een verdiept systeem, maar dan met zijstijlen en bovendorpels van 90 graden. Zeer strakke uitstraling.

K-VISION Cube-City

Variatie op het Cube profielsysteem, maar met speciale tussendorpel voor de looks van een oud schuifraam.

Download de gratis K-VISION brochure!

Kom meer te weten over de verschillende profielsystemen, opties en voordelen van dit kozijnen merk.

Download brochure (PDF)

100% circulair

Duurzaamheid, innovatie en kwaliteit staan centraal bij profine, het bedrijf achter het merk K-VISION. Het is gelukt om de kozijnen van K-VISION 100% circulair te produceren. Rest- en sloopmateriaal wordt gerecycled om nieuwe kozijnen te maken. Hiermee draagt K-VISION bij aan een betere wereld.

Kunststof kozijnen zorgen daarnaast voor een betere isolerende waarde van je woning en een lagere CO2-uitstoot.  Door te kiezen voor K-VISION draag jij dus ook je steentje bij aan een groenere planeet. Je maakt een bewuste keus om je woning te verduurzamen.

Solvari helpt je verder!

Via Solvari vergelijk je gratis en vrijblijvend offertes van deskundige installatiebedrijven bij jou in de buurt.

Solvari is het toonaangevende platform om betrouwbare vakspecialisten te vinden voor het verduurzamen van jouw woning. Zij informeren je graag over de mogelijkheden van kozijnen

Vind je de looks én technische eigenschappen van je kozijnen belangrijk? Vraag dan naar K-VISION!

Kom in contact met kozijnen experts!

Veelgestelde vragen

De maximale afmetingen van K-VISION kozijnen zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals het toegepaste glas, kleur en het al dan niet aanwezig zijn van draaidelen. Je kan er van uit gaan dat alle gangbare afmetingen voor deuren, ramen en vast glas mogelijk zijn.

Kunststof kozijnen scoren op het gebied van isolatie beter dan kozijnen van hout en aluminium. K-VISION kozijnen zijn hier geen uitzondering op kunnen elke woning voorzien van de beste isolatiewaarden en een ongeëvenaard binnenklimaat. Fijn om in te wonen én een slimme investering!

K-VISION kozijnen kunnen op veel manieren van kleur worden voorzien. Standaard zijn de kozijnen wit (RAL 9016) of crémekleurig (RAL 9001), maar met behulp van een hoogwaardige kleurfolie de kozijnen van een breed spectrum aan kleuren en structuren worden voorzien.

De levensduur van een K-VISION kozijn is op papier 50 jaar. In de praktijk kunnen de kozijnen echter nog vele jaren langer mee.

K-VISION Kozijnen zijn uitstekend te recyclen. Het kunststof uit de K-VISION profielen wordt volledig gerecycled en teruggebracht in onze eigen materiaalstroom. Ook het toegepaste staal en glas kan goed worden gerecycled. 

Het overtollig- en kunststof restmateriaal wat tijdens de productie van K-VISION profielen en kozijnen vrijkomt wordt volledig hergebruikt in nieuwe K-VISION profielen. Zelfs oude kunststof kozijnen worden teruggenomen en verwerkt in nieuwe profielen. Nagenoeg 100% van het kunststof rest- en afvalmateriaal wordt dus hergebruikt; hiermee is K-VISION koploper op het gebied van circulariteit.

K-VISION kozijnen kunnen standaard van glaspakketten tot en met 52mm worden voorzien. Het toepassen van driedubbel gelaagd-, brandwerend-, letselveilig- en akoestisch glas is dus geen enkel probleem!

In bijna alle gevallen voldoen K-VISION kozijnen aan de eisen voor inbraakwering en komen deze in aanmerking voor het politiekeurmerk veilig wonen. Enkel bijzondere kozijnen met afwijkende afmetingen kunnen hier buiten vallen. Een K-VISION dealer of installateur kan je hier mee over vertellen.

Het K-VISION kozijnsysteem voldoet aan alle door het bouwbesluit vereiste certificeringen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Daarnaast biedt K-VISION het meest ruime aanbod aan brandwerende kozijnen en is het de eerste kunststof kozijnsysteemleverancier die het Kiwa Covenant Circulair ondernemen in ontvangst mogen nemen.

Eerder bekeken pagina's