Prijzen kozijnen

  1. Gemakkelijk en snel offertes ontvangen
  2. Bespaar tot 40% op je klus
  3. Kom in contact met professionele vakmannen

Prijzen kozijnen

  1. Gemakkelijk en snel offertes ontvangen
  2. Bespaar tot 40% op je klus
  3. Kom in contact met professionele vakmannen

Ontvang gratis offertes

Ruim 1.210.679 mensen gingen je voor!

Zijn je huidige kozijnen toe aan vervanging of wil je nieuwe kozijnen om te gaan besparen op je energierekening? Nieuwe kozijnen zijn een flinke investering, dus we raden je zeker aan om offertes te vergelijken. In sommige gevallen kan je dan tot wel 40% goedkoper uit zijn!

Investering kozijnen

Als je de kozijnen van een gemiddelde woning laat vervangen, betaal je minimaal €6.750. De prijzen kunnen natuurlijk hoger oplopen als je specifieke wensen hebt. Gemiddeld betaal je €10.000 voor het vervangen van alle kozijnen.

Het voordeel van het vervangen van je kozijnen is niet alleen dat je huis er weer uitziet als nieuw, maar ook dat je flink kan gaan besparen op je energierekening én dat je wooncomfort verbetert. Oude kozijnen laten vrij veel lucht door, wat dankzij nieuwe kozijnen meteen verleden tijd is!

Prijsfactoren kozijnen

De prijs van kozijnen hangt af van de materiaalkeuze. Daarnaast hangt de prijs ook af van wat voor soort kozijnen je kiest, zoals bijvoorbeeld een kozijn voor een kiepraam.

Wil je weten wat jij betaalt voor nieuwe kozijnen? Door gratis offertes aan te vragen kom je in contact met specialisten die het je graag vertellen.

Offertes aanvragen via Solvari